Kaç bin kapasite düşünülüyor acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar olarak ihale işine de girdik.
Biz her şeyin ilacını biliyoruz.Ve hepsininde üstesinden geliriz
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih, bizim ne yönetime ihtiyacımız var, ne hocaya, ne müteahhide.
Biz her şeyin ilacını biliyoruz.Ve hepsininde üstesinden geliriz
Bordomavi.net
Yorum
-
yeni bir stadımız oldumu müthiş olacak müthiş..merakla bekliyorum son demirin atıldığı günü...stadın adı akyazı felan olmasın ama ya...ya avni aker olarak devam etsin yada ne bileyim kazım koyuncu stadyumu felan...40binden aşşağıda olmasın...isteklerim çok..
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefore kazik su alir.. denizin icinde.. icindeki demirler 1 seneyi bulamz cürür.. Sonra anlatiriz dede olunca.. Bak oglum Trabzon'da Türkiye'nin en güzel Stadyum'u vardi, ama deniz götürdü diye..
Kaya taslar kaymazKaya taslar insaat isinde en cok tercih edilen ve en saglam insaat temelidir..
Fore kazıklar deniz içinde de kullanılıyor.
Tahminime göre ya fore kazık, ya da jet grout kullanılacaktır.Birbirine benzerdirler aten.
Prensibine göre de , bu iki sistemde, kazıkların her biri anakayaya çakılır.
Taş dolgu mevcut projede saçma bir sistemdir.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Daha detaylı bilgiye sahip olan mutlaka vardır, Fakat Fore kazıklı sistemde demir işçisi olarak çalıştığım için biliyorum ve daha öncede burda söylemiştim. Fore kazığın mantığı zaten su içinde yapılaşmayı sağlamak.
Yani öyle sanıldığı gibi demirin felan çürüme olasılığı yoktur ki kullanılan demirden haberiniz olsa "Ohaaaa" derdiniz emin olun. Bizim inşaatta kullandığımız demir 26'lık demirdi. Gören vardır mutlaka Araklı girişindeki Tünelin köprü ve viyadüklerinin inşaatında kullanıldı bunlar. Suyun içine Fore kazık sistemi kullanılarak yapıldı.
Hatta derelerin içine yapılan köprülerde dahi bu sistem kullanılır. Yıllarca akarsularımızın içindeki köprülerimizde fore kazık sistemiyle yapılmakta. Fore kazık sisteminin sağlıklı ve tercih edilebilir bir seçenek olduğunu düşünüyorum; En azından Stad için ideal ve sağlam bir yapı elde etmiş oluruz
Beklenen gün geldi, umarım bir aksilik çıkmaz ve dolgu ihalesi başarıyla sonuçlanıp bir an önce başlayı verir. Takip etmeye devamİlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum