Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Tüm Ülke seferber ya Gözlerim dolmuyor değil yani
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Uslu birer çocuk olabilirseniz , Sizde bir gün Japonları görebilirsiniz.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yahu anlamadigim birsey var.

40 bin kisilik Stad isteniyor, asgari.

Sattigimiz Kombine 2000...

Kombine Havuzuna destek veren 10-15 kisi....

Madem Stad Trabzonsporun Ihtiyaci, Herzaman destek veren Taraftarda Trabzonsporun Ihtiyaci degilmi?

Keske mevcut stadimiz 4 doluluktan catlasa, gercekten "Ihtiyacimiz" var diyebilsek...
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu anlamadigim birsey var.

40 bin kisilik Stad isteniyor, asgari.
          Sattigimiz Kombine 2000...
          Kombine Havuzuna destek veren 10-15 kisi....
          Madem Stad Trabzonsporun Ihtiyaci, Herzaman destek veren Taraftarda Trabzonsporun Ihtiyaci degilmi?
          Keske mevcut stadimiz 4 doluluktan catlasa, gercekten "Ihtiyacimiz" var diyebilsek...
          Kısmen haklısın ama yeni stat (ki bence modernize edilen Avni Aker stadı) ihtiyacı kapasite yetmezliğinden değil. Avni Aker stadının koşullarından diye düşünüyorum.
          .
          Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
          .

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kısmen haklısın ama yeni stat (ki bence modernize edilen Avni Aker stadı) ihtiyacı kapasite yetmezliğinden değil. Avni Aker stadının koşullarından diye düşünüyorum.
            Vallahi bence bizim Stadimizin sadece Otopark ve Cati sorunu var.

Otoparkida gectim, zaten Trabzon sehir merkezine Dolmustan baska birseyle gitmek mantiksiz. Kolonsuz Cati oldugu zaman gayet yeterli bir Stad cikiyor.

-----------

"Cok Laf, Az Is"
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Adem abi burda sana çok katılamıyacağım , çok göç veren bi şehir olduğu için , sanayi çok gelişmiş değil , insanların imkanları kısıtlı haliyle..

- Ben de stadımızın çok hınca hınç dolacağını düşünmüyorum..

- Bakın beğenmediğimiz fb de en kötü sezonu bu senedir , ama kombinesi , feneriumu hep aynı kalitede iş yapar..

- Biz ise Bu yönetim varsa iğne almam , Transfer yoksa forma almam psikolojisiyle daha çok hareket ettiğimiz için durum normal olarak böyle oluyor..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Kesinlikle Gecim derdinde olanlara Sözüm yok. Kiminin Duasi, kimin Parasi.

Ama yeri geldiginde "DÜnyanin en Büyük Sehir Takimi biziz" diyenler nerede.

Trabzonda 250 YTL ye Kombine alacak durumda olan 5000 Taraftar yokmu?

--------------

"Kombine alamam Param yok- ama X gelirse alirim" diye celisenler var.

"Cavenaghi gelince 10bin Kombine satilir" diyenler var. Trabzonun Futbolu cok bilen taraftari hala Hami, Fatih, Sota diye Hayiflaniyor, Cavenaghi mi sattiracak Kombine? Marcelinho sattirabildimi?

------------

Trabzonsporun Büyüklügü Mazisi, ve Serefli gecmisidir, ama elini tasin altina Koyan Taraftari azalmaktadir.

-----------

"Cok Laf - Az Is!"
                Trabzonspor

Yorum

• Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi'nin devletin makamları tarafından onaylandığını ve çalışmalara başlandığını belirterek, “ Son günlerde bazı kesimlerce proje için kafa karışıklığı ve fikir uçuşması ortaya çıkarma gayretleri var. TOKİ dolgu ihalesi için gerekli çalışmaları başlattı. Bu proje Trabzon’a mutlaka kazandırılacaktır. Her zaman projenin arkasında duran ve bizlere büyük destek veren Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Belediyesi Temmuz ayı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Gümrükçüoğlu meclis üyelerine belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gümrükçüoğlu konuşmasında son günlerde sıkça konuşulmaya başlanan Akyazı Projesi'ne de değindi. Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Projesi’nin kronolojik seyrini belgeleriyle birlikte meclis üyelerine göstererek, “Akyazı Projesi'yle ilgili ortaya çıkarılmaya çalışılan kafa karışıklığına ve fikir uçuşmasına yol açmamak için olayı somut gerçekleri ile ifade etmeye çalışacağım” dedi.

Gümrüçüoğlu, “6 Şubat 2010 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na bir yazı göndererek Akyazı Projesi yapımı için talepte bulundu ve bu yazı üzerine TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar olur yazısını, Başbakanlık makamının onayına sundu. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 16.02.2010 tarihli ve 1113 sayılı yazısına istinaden 17.02.2010 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan bu projeye olur veriyor. Onayın ardından, 23 Şubat 2010 da TOKİ Başkanlığı 1662 sayılı yazıyla Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanının Akyazı Projesi’ni onaylandığına dair yazısını göndererek gerekli protokollerin yapılması talebinde bulundu. Bunun üzerine TOKİ, Karayolları Genel Müdürlüğü, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, ve Trabzon Belediyesi olarak bir protokol imzalandı. Beş sayfalık protokole TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turan, ve Trabzon Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm bunlara onur tanığı olarak ta Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak birlikte imzaladık. Demek ki Akyazı Projesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti makamlarının onayı ile başlatılmış ve devam ediyor” diye konuştu.

Projenin onayından sonraki süreçte çeşitli görüşlerin ortaya çıktığını, mühendislik olarak bölgenin uygun olamayabileceği iddialarının ortaya atılması üzerine zemin sondajı çalışmalarının başlatıldığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “ Bunlara bağlı olarak biz bu konuyu zemin sondajlarıyla birlikte yürütme işini devam ettiren firmaya jeoloji mühendisleri ve jeofizik mühendisleri odalarıyla bilgi paylaşımı izleyici davetiyle birlikte beraberce sürdürmelerini öngördük. Bunun sonucu bölgede 20 adet sondaj yapıldı. Ve bütün sondajlarda sağlam kayaya ulaşıldıktan sonra uygun görülen teknik rapor gereği çalışmalar devam ettirildi. Zemin sondajlarında o bölgede dolgu ve stadın yapılmasının tektonik olarak bir problem oluşturmayacağı ve yapılmasında mühendislik yönünden sakınca olmadığı kanaatine varıldı. Onun ardında daha önce bir sismik rapor yapılmış olmasına rağmen herhangi bir tereddüdün kalmaması ve teknik raporun eksiksiz olarak gerçekleşmesi için sismik çalışmalar devam ettirildi. Şu anda o işi devam ettiren firma KTÜ ile birlikte sismik raporu yapıyorlar. Bu hafta sonu itibariyle sismik çalışmaları tamamlanması planlanıyor. Akyazı projesinin dolgu ihalesi çalışmaları dav devam etmektedir. Sismik raporların sonrasında hazırlanacak rapor doğrultusunda dolgu ihalesi TOKİ tarafından yapılacak” diye konuştu.

Çömlekçi Avan Projesi tamamlandı.

Başkan Gümrükçüoğlu mecliste yaptığı konuşmada Çömlekçi projesine de değindi. Çömlekçi Projesi'nin avan proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu gelecek hafta TOKİ Başkanıyla bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirtti. Gümrükçüoğlu yapılan değerlendirme toplantısının ardından Çömlekçi avan projesinin sivil toplum örgütleri, meclis üyeleri, gazeteciler ile kurum ve kuruluşlara sunacaklarını belirterek ortaya çıkacak sonuçlara göre projeye son halini vereceklerini söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca şehri güneye bağlayacak Karşıya-Uğurlu yolunun proje ihalesini tamamlandığını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca derin deşarj sistemini yüzde 70 oranda tamamlandığını, ağustos ayı sonunda tesisleri hizmete sokmayı planladıklarını söyledi.

Öte yandan Gümrükçüoğlu yürüyüş yolunun birinci etap kauçuklama çalışmalarının tamamlandığını 2. etap betonlama çalışmalarında da sona yaklaşıldığını sözlerine ekledi.

Yorum

• Şu Komatsular bir arz-ı endam etse var ya.

İki yıl da sürmez.

Ulan yoksa Komatsular çabuk gelsin diye uçakla yolluyor olmasınlar.

Yoksa yoksa...

Gelecek olan Japonlar derken Komatsu dozerlerden bahsediyor olmasınlar.

Peh kardeşim. Pes kardeşim.

Bir şehire bu kadar da önem verilmez ki.

Diğer şehirler ağlar sonra (!)

Yorum

• - Akyazıdan Niye Fotoğraf Yüklemiyor Trabzonda yaşayan arkadaşlar Hayır proje başlamış uyuyoruz

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Akyazıdan Niye Fotoğraf Yüklemiyor Trabzonda yaşayan arkadaşlar Hayır proje başlamış uyuyoruz
                        Ben gidince ilk Kazmayi vuracagim insallah.

Alacagim evden Kazmayi, inecegim Akyaziya... Uzak degil bana... En azindan "Kazma vurulmus olur"
                        Trabzonspor

Yorum

Alacagim evden Kazmayi, inecegim Akyaziya... Uzak degil bana... En azindan "Kazma vurulmus olur"
                          - ççç Süpersin İzzet , hatta birazda denize çakıl felan doldurda dolguyuda Başlat

Yorum

tamam bende varim... dozer olmasada biz gireriz oraya

ondan sonra kutatgu görürsün. ben 28 temmuzda yola cikiyorum, ramazana 2 gün kala dolgu tamam...

sip sak

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - ççç Süpersin İzzet , hatta birazda denize çakıl felan doldurda dolguyuda Başlat
                              Gözlerimi kalemle Cekik hale getirecem.

Kasimagizlilari bilirmisin. Bizim Salpazarinin Köylüleri. Onlar cekik gözlü olur. Onlardan Heyet bile Olusturacagim...
                              Trabzonspor

Yorum

Gözlerimi kalemle Cekik hale getirecem.

Kasimagizlilari bilirmisin. Bizim Salpazarinin Köylüleri. Onlar cekik gözlü olur. Onlardan Heyet bile Olusturacagim...
                                - Şalpazarını bilirim tabiki , sen benim yer kısmınıa bakmadınmı hiç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X