orda bile sondaj yapılmıştır.. bir de o kadar kolay bir iş mi sanıyorsunuz oraya stadyum yapımının.. eğer bu verileri başta toplayıp hesaplarını ona göre yapmazsan, sonu felaket olur.
belki de oraya stadyum yapımının mümkünü bile yoktur veya aşırı maliyetli çıkması sebebiyle vazgeçilecektir, görecez..
kolay değil elbette ama yıllardır hızlı hiçbir işlem yürümüyor.Bu projenin maliyetinin 500 milyon civarı olduğunu söylüyorlar.Peki Galatasaray a koca İstanbul da yer bulamama sıkıntıları olmamasına rağmen,ellerinden Ali Sami Yen gibi kozları varken stadyumları ancak 1 senedir inşaasına başlandı.Bu kadar zahmetli bir proje Trabzon halkına layık(!) görülmez.Ama gene diyorum inşallah utandırırlar.Bu arada seçimler seneye..
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, uzun süredir yapılan çalışmaların ardından ''Kamil Ocak Arena Stadyum Projesi''ni kamuoyuna açıkladı. Başkanı Kızıl, yaptığı açıklamada, projenin, Gaziantep'in en önemli, prestijli projelerinden biri olacağını ve böyle bir stadyumun şehre yeni bir heyecan getireceğini söyledi.
''Bu proje benim değil, tüm Gaziantep şehrinin projesidir'' diyen Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bu proje taraftarlarımızın hayallerini süsleyen bir projedir. Bu proje, Gaziantep şehrimizin mülkü idare amirleriyle taraftarlarıyla sanayicisiyle esnafıyla medyasıyla şehrin her kesiminin sahip çıkması, yardımcı ve destek olması gereken bir projedir. Kamil Ocak Stadyumu'nun mevcut yerine yapılması için hazırlanan bu proje, Gaziantepspor'umuzun geleceği için çok önemli bir projedir. Bu projenin hayata geçmesi için başta Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Valimiz Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Asım Güzelbey ve değerli milletvekillerimizin destekleri ile Ankara'da adeta 6 aydır savaş veriyoruz.''
"GAZİANTEP'İN YENİ YÜZÜ OLACAK"
Hazırlanan projenin, sadece stadyum olarak değil, alışveriş merkezi ve çok katlı otopark olarak da sporseverlere hizmet vereceğini ifade eden İbrahim Kızıl, ''Projenin en büyük özelliği, şehrimizin en büyük parkı olan 100. Yıl Parkı'na bağlantılı ve parkın başlangıç noktası Demokrasi Meydanı'ndan Kamil Ocak Arena'ya giriş olmasıdır. Proje yeni raylı sistem güzergahın bulunması nedeniyle de ulaşım sıkıntısı yaşanmayacak noktadadır. Şehrimizin en önemli yerinde tam bir estetik harikası olarak tasarlanan stadyum, modern Gaziantep'in yeni yüzü olacaktır'' şeklinde konuştu.
"SPOR KOMPLEKSİNE İHTİYAÇ VAR"
Futbolun baş aktörü ve olmazsa olmazı olan taraftarları tribünlere çekebilmek için her ihtiyaca cevap verebilen modern stadyumların hizmete girmesinin mutlaka gerektiğini aktaran Kızıl, ''Doğunun Paris'i olarak kabul edilen Gaziantep'in de mutlaka yeni bir spor kompleksine ihtiyacı vardır. Umuyorum ki, bu projeye devletimiz ve tüm halkımız destek verir ve en kısa zamanda hayata geçer. Bu projenin camiamıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
- Valla bu stadı dünya gözüyle görmek istiyorum ben
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
valla benim hiçbirinden ümidim yok Ne akyazı ne antep ama şu kadarını söyliyeyim timsah arena için herşey hazır gibi buna da inanmıyordum ama olacak galiba
siz burada politika yapsanıza çok bilmiş bazıları! yok şu yok bu adamı ne çok geren gereksiz konuşmalar var yapıyorsunuz.. Resmen siyasi düşüncelerle hareket eden bir çok yorum okuyorum şok oluyorum.. Belediye başkanı açıklıyor f.ö. açıklıyor sadri şener açıklıyor ama yok siz inanmayacaksınız.. O stad yapılınca siz hala yapıldıgına inanmayın.. Ayrıca o stadı haketmiyoruz.. böyle zihniyetle..
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
bu güne kadar yapılanlar ortada.. artık kimse inanmıyor stadın şu dönemde yapılacağına..
kimseyi de suçlamaya hakkınız yok kanımca.. siyasi içerikli mesajlar siliniyor zaten.. kuşkulandığınız mesajları raporlamak, stres yapmaktan daha mantıklı..
Yorum