Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akyazı ile ilgili çed raporu veya bu konu ile ilgili bir kurumdan onay alınmıs bilimsel bir rapor var mı yapılabilirliliği açıısndan??

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BURSASPOR İKİ STAT İSTİYOR!..

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursa Atatürk Stadı'nın kapasitesinin artırılması için bazı projeler geliştirmeye çalıştıklarını bildirdi.

Yazıcı, kulübün resmi internet sitesine yer alan açıklamasında, Bursa'ya 44 bin seyirci kapasiteli bir stat yapılması için çalışmalar sürerken, mevcut stadın da yenilenerek kapasitesinin arttırılması düşüncesini taşıdıklarını belirtti.

Bursasporlu taraftarlardan da Bursa Atatürk Stadı'nın aynen korunması yönünde talepler aldıklarını ifade eden Yazıcı, iki stadın Bursaspor'un gücüne güç katacağına işaret etti.

Yazıcı, tribünlerin her maçta tam dolu olmasının beklenemeyeceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

''Bursa Atatürk Stadı'nın kapasitesini artırmak için kulüp olarak bazı projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Çünkü bu işin Bursaspor'un her bakımdan yararına olacağına inanıyoruz. Yeni stat yapılabilir ama Atatürk Stadı mutlaka elde kalmalıdır. Yeni stat 44 bin kişilik olacağına göre, her maç tribünlerin tam olarak dolması beklenemez. Bu yüzden büyük maçların haricinde, tribün baskısını tam olarak rakibe hissettiremeyiz. Ancak, 27-28 bin kişilik hale getireceğimiz Atatürk Stadı'nda büyük maçların haricindekileri oynarsak, hem tribün baskısı tam olarak devam edecek hem de Bursaspor daha fazla para kazanacaktır.''

Yeni stadın inşaatında geçecek sürede Avrupa kupası maçları dahil Atatürk Stadı'nın daha olumlu kullanılmış olacağını belirten Yazıcı, ''Bunların hepsini alt alta koyup toplarsak, ortaya Bursaspor için daha olumlu işler çıkmaktadır. Ben bunu kendi hayrıma istemiyorum. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Fakat 2 stadın Bursaspor'un gücüne güç kattığını gördükçe gurur duyanlar arasına katılmak istiyoruz. Hazırlamaya çalıştığımız projelerin amacı budur'' ifadelerine yer verdi.

Bursaspor da bol buldu,suyunu çıkardı...
      Radyospor'da duydum. Sunucusu, Bursaspor yöneticisinin demecine göre mevcut Atatürk Stadı'nın kapasitesi, zemin 2,5 metre indirilerek 23 binden 28 bine çıkartılacak dedi

Bizim de Akyazı projesinde işleri hızlandırmamız lazım. 20 gün içinde ihale açılacak dendi ama sonra nasıl oluyorsa sondaja başlandı. Öyleyse neyin sözü bu? Kupayı aldıktan sonra Şenol Güneş hocamız bile maçın sevincini unutup "Artık rica etmiyorum, yalvarıyorum bize de Urfa'daki gibi bir stad yapın" diyorsa bazıları artık biraz insafa gelsin diyorum!!!
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eskisi veya yenisi farketmez ama artık yeni bişeylerin yapılması lazım hem vizyon katacak hemde sseyirci gelip rahat izlicek potansiyel artıyor bunu biranönce değerlendirmek gerekir.

Yorum

• Yazık bu taraftara, camiaya.
          Boş laflara avutulduğumuz yetmedi mi?
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• haydin bu Son Zamandaki Basarilar Sizleri Stad Yapimina sürükler Insallah
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Yaa biz baskı fln yapamazmıyız Şu Stad için. Zorla yaptıralım
              FIRTINA

Yorum

• 20 gün açıklamasını hangi ayyaş yapmıştı acaba.kafası iyiydi heralde...

Yorum

• urfadaki stadı görünce(bize yaramaz ama urfaya yeter)...bize stad yapmayanlar utansın....oy için kapımıza gelmesinler....zaten ne zaman bi milletvekili görsem lafı sokuyorum ....onlarda başbakanımız söz verdimi yapar diyorlar ....bende ne sözdü bu kaç senedir kazma bile vuramadı diyorum

Yorum

• Bize stad felan yapmazlar... anca semin yenileme felan ... baska yok bize... ben anlamiyorum ya... af edersiniz söylicem sözden ötürü ama kici kirik takimlar sifirdan baba stad yaptiriyorlar bize gelince yok efendim olmuyor yok kese dar yok bilmem yer yok... birakin efendim... ne kesesi ne yeri ya... STAD ISTIYOR... SIFIRDAN STAD ISTIYORUZ... SOKAKLARA DÖKÜLMEMIZ MI LAZIM ILLA SIZLERI UYANDIRMAK ICIN... tamam efendim eger o bile gerekse onu bile yapariz... siz yeterki geceleri rahat uyuyun... ama o uykular size kabus olmasin sonra!!!!!!!!!!
                    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• TRABZONSPOR taraftarlari yagmur camur kar kis demeden stadlari dolduruyorlar... aci cekmeden canlari sizlamadan... sizler haaaala yerlerinizde sayikliyorsunuz... zemin yenimeleyle bu fanatik taraftarlari kandiramazsiniz efendiler... cokuk degiliz aglamayiz ama allahta degiliz af etmeyiz...
                      umarim pisman olmazsiniz... BIZLER FANATIK TRABZONSPORLULAR STAD ISTIYORUZ SIFIRDAN SIZLERE YAKISIR TAKIMA YAKISIR KADROYA YAKISIR BIZLERE FANATIK TARAFTARLARA YAKISIR YEP YENI STAD ISTIYORUZ!!!!!!! BIZIM EKISIGIMIZ NE DIGER TAKIMLARDAN??
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                      Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                      FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        20 gün açıklamasını hangi ayyaş yapmıştı acaba.kafası iyiydi heralde...

o ayyasin falina bakan falci teyze soylemis.. 20 vakte kadar stada baslanicak, 20 gun mu desem, 20 ay mi desem, 20 yil mi desem..

hani varya bi laf argoda

at yalani opeyim inanani

Yorum

• bkz: Kasimpasa
                          bkz: Rize

Sonrada gelin buraya Si-a-sett pardon Siyaset karistirmayin deniyor...
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Katar 2022 Dünya Kupası için adaylığını açıkladı.İşte duyurulan ilk 5 stadyum.

Yorum

• Off son stad mütiş
                              FIRTINA

Yorum

• Stadyumun yapılacağı yerden geçen herkes bir taş atsın. Böylece Stadyumun yapılmasına karar verildiği zaman denizin dolgu işlemi tamamlanmış olur...
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X