beyler bu devletten bisey almak icin isyankar olmak lazim...bakin gunlerdir kurtleri konusuyolar..herseyi verecekler adamlara...biz bir stad istiyoz tinlayan bile yok...izmire antalyaya kesin kesin stadi yapacaklar...bizde yaptirmamiz icin daglarami cikalim ..ziganada silahli orgutmu kuralim..bu devlet bizi gercekten ikinci siraya atiyo hep..belki sinirden boyle konusuyorum ama bu devletin ne yarari olmus bize..hep kostek hep kostek...bu isyandir artik.ki basbakan bile karadenizli ...olucak is degil..demesinler yer para etmiyo falan..izmire yapilacak yeri komple devlet yapicak...biz uvey evlatiz ya bu devlette..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler bu devletten bisey almak icin isyankar olmak lazim...bakin gunlerdir kurtleri konusuyolar..herseyi verecekler adamlara...biz bir stad istiyoz tinlayan bile yok...izmire antalyaya kesin kesin stadi yapacaklar...bizde yaptirmamiz icin daglarami cikalim ..ziganada silahli orgutmu kuralim..bu devlet bizi gercekten ikinci siraya atiyo hep..belki sinirden boyle konusuyorum ama bu devletin ne yarari olmus bize..hep kostek hep kostek...bu isyandir artik.ki basbakan bile karadenizli ...olucak is degil..demesinler yer para etmiyo falan..izmire yapilacak yeri komple devlet yapicak...biz uvey evlatiz ya bu devlette..
hem her sene şampiyon oluruz
Yorum
-
İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlız bizi es geçmiyeceklerini düşünüyorum bu 12 şehirin içinde varız dır diye umuyorum bi açıklama yapılır heralde bu yakında
Trabzon bir numaralı futbol şehridir Türkiye'de!!!Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Taraftarı değiştirmedikten sonra yeni stad yapsak ta hiç bir işe yaramaz. Dünkü maçta takımımız mağlup iken futbolcularımızı yuhalıyan taraftarı kınıyorum. Bu taraftara stad yapmaya hiç gerek yok.Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak element61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım stad yapılmaz 40 bin kişilik baskıya 11 kişi dayanamaz
SaygılarımlaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
element61
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman baskı az olsun hesabı 3 bin kişilik yapalım
Deplasmanda Trabzon seyircisi az oldugunu için baskı az ve futbolcu hata yapmaktan korkmuyor.
Keşke sahamız 5-10 maç kapansa, o zaman Trabzon puan kaybetmeyecek.
Şayet 40 bin kişilik stad yapılırsa tek sevineceğim nokta stad gelirlerinin loca gelirlerinin konser vs gibi faliyetlerin artacak olması
Saygılarımla
Yorum
-
shaktar ın yeni stadı tek kelimeyle muhteşem olmuş
En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 12:46.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum