Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    40 kişi yeter ona bi itirazım yok ama egr 30-35 bin arası yapılmasın ts bu kadar kuculmedi.
    Yok 30 bin yapmazlar zaten buna bende karşı çıkarım.
    ama 35 bin kişilk stad yapılsın bu bizi bayağı bi götürür.Ondan sonra ihtiyaç olursa 5 bin daha eklenir.
    Bu opsiyon güzel bence.5 bini lazımsa eklemek lazım boş boş durması hoş bişey değil çünkü
    Yani öyle veya böyle istenildiği zaman stadın 40 bin kişi alacağı karanti
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• trabzon nüfusu kaç yaaa tmm ülkenin en büyük takımıyız da metropol de değil taraftarların çoğu şehir dışında 2500 lira verip insanların trabzona maç izlemeye geleceğini cidden düşünüyomusnuz?
      çoğu ortadirek insanlar gözlemlediğime göre
      ayrıca stad için 40 50 bin arası mükemmeldir

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok 30 bin yapmazlar zaten buna bende karşı çıkarım.
        ama 35 bin kişilk stad yapılsın bu bizi bayağı bi götürür.Ondan sonra ihtiyaç olursa 5 bin daha eklenir.
        Bu opsiyon güzel bence.5 bini lazımsa eklemek lazım boş boş durması hoş bişey değil çünkü
        Yani öyle veya böyle stadın 40 bin kişi alacağı karanti
        Uefa finali en az 40 bin kişilik modern stadlara veriliyorsa 40 binden aşağı olmaz,o civarda olur galiba.
        Hem stadı yaparız Akyazıya, stadın karşısına da sümela manastırı gibi bir yapı yaptırırız tepeye. Zaten gavurlar için önemli bir yer Sümela manastırı, denizin içindeki sümela manastırı manzaralı stadyum, 2015 Uefa finali kesin bizimdir

Stad yapılacakya ben de atayım ortaya birşey dedim

Yorum

• sabırsızlanıyorum o stadı gormek ıcınnnnn

Yorum

• bu stad yapılacaksa en erken 2 sene sonra mı yapımı başyalacak?
            Yoksa 2 sene sonra stad tamamlanacak mı?
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              turkiyenin en iyi tribünü beşiktaş gel misafirim ol bak bakalım alayı nasıl esrar içiyor ama deli gibi de bağırıyor bırak stada nasıl adam gelirse gelsin adam manyaksa o stadı 10 bin kişi yapsan o gelir olay yapar zaten
              belli zaten stad içi ölümlerden belli hepsinin psiko manyak oldukları
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• arkadaşlar renktaşlar ben diyorumki bu stat konusunda külüp e bir mail atalım ve stat 61.000 kişilik olsun ben bu stat bizim olacaksa bizi simgelemesi lazım diye düşünüyorum sizlerden ricam herkes bir mail yollasın ve bu konuda bir for açalım diyorum

görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  80000 binlik stadı 5 ytl yaparsan nekadar çapulcu varsa girer içeri esrar çeken girer atlar sahaya
                  sakın ola da demogoji yapma trabzon insanına hakaret etti diye
                  80000bin kişilik yarı boş stadım olcana 40bin kişi kapalı kutu gibi boğa boğa oynarım
                  maddi olanaklarla çapulculuğu doğru orantılı olarak gösteren bir mesaj daha vardı yukarlarda bir yerde. bu da ikincisi. aman beyler kendinize gelin lütfen. 50 ytl veren küfretmeze çıkar bu iş. tehlikeli şeyler söylüyorsunuz. yakışmıyor bence!!!
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• aklıma geldikçe buraya yazıyorum.yine aynı şeyleri yazacam.bu stad en az 20 sene daha yapılmaz.

Yorum

• İlk olarak yordunuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aklıma geldikçe buraya yazıyorum.yine aynı şeyleri yazacam.bu stad en az 20 sene daha yapılmaz.
                      meclisten kanun çıktı. önünde bir engel filan yok. Trabzonspor kendisi yapsa dediğin doğru ama devlet 2011 gençlik olimpiyatlarını burda oynamayı planlıyor. O yüzden ben biteceğine inanıyorum

bi de kapasiteden daha da önemlisi stadın modern ve seyircinin maçın sonucuna etki ediyor olabilmesi

Yorum

• devlet olimpik stad yapacak.istanbuldaki stadın durumu bize en güzel örnek.5 m.önünde bağıran adamın ne dediğini duyamıyorsun.sahaya uzak nasıl seyirci baskısı oluşacak.birde son yıllarda seyircinin takıma olan tezahurat desteğinide sorgulamak lazım.

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar renktaşlar ben diyorumki bu stat konusunda külüp e bir mail atalım ve stat 61.000 kişilik olsun ben bu stat bizim olacaksa bizi simgelemesi lazım diye düşünüyorum sizlerden ricam herkes bir mail yollasın ve bu konuda bir for açalım diyorum

görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
                          61967 daha guzel olur

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            meclisten kanun çıktı. önünde bir engel filan yok. Trabzonspor kendisi yapsa dediğin doğru ama devlet 2011 gençlik olimpiyatlarını burda oynamayı planlıyor. O yüzden ben biteceğine inanıyorum

bi de kapasiteden daha da önemlisi stadın modern ve seyircinin maçın sonucuna etki ediyor olabilmesi
                            stadin 2011e yetismeyecegini hepimiz farkina varmaliyiz, cunki daha stadin temeli bile atilmadi, dolgu islemleri bile baslamadi, önümüzde 2011e ne kaldiki, bu kadar buyuk bi dolgu alani ve stadi 2 sene icinde bitirmek imkansizdir

Yorum

• arkadaşlar stad yapılacaksa moderen ve sahaya yakın olmalı.Ses akustiği iyi olmalıkı futbolcu ve seyirciyi motive etmeli.Eğer İstanbuldaki Olimpiyat stadı gibi olacaksa öok kötü.Projedekine göre yapılırsa son derece modern ve güzel bir stad olacak.Gerçi sadece stad değil yapılacak olan tesis tam bir kompleks olacak içinde hoteli,hastanesi,
                              sosyal tesisleri olacak trabzonspora ve bizlere hayrılı olsun inşallah güzel olur.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadin 2011e yetismeyecegini hepimiz farkina varmaliyiz, cunki daha stadin temeli bile atilmadi, dolgu islemleri bile baslamadi, önümüzde 2011e ne kaldiki, bu kadar buyuk bi dolgu alani ve stadi 2 sene icinde bitirmek imkansizdir
                                Yahu 2009 ilk ayinda dolgu baslansa 4 ay da bitiyor daha sonra mayis gibi stadin temeli atilsa 2011 yilinin 7. ayina kadar tam 26 ay var nasil yetismiyormus

Ayrica en son bildigimiz proje olursa zaten dolgu olmicak daha kisa sürede biter

2011 kesin yetisir..
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X