projesinin resmi var mi intetnette
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak YalcinBulutTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojesinin resmi var mi intetnette
Yda nerden baktığını söyleyebilirmisn ?Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
http://www.haber61.net/image_gallery_detail.php?id=13 Arkada kalmasın.
Şu tabloyu görünce bir hoş oldum. Tribünler sahaya yaklaştırılıyor ve çaşılmalar çoktan başlamış. Bu yönetimi yürekten kutluyorum. Adamlar yapacağız dedi, kazmayı vurdu. Bravo!
Bizim stadın düzenlendiğini görmek beni çok mutlu etti. Bilhassa uzak olan kalearkasının yakınlaştırlıması çok yerinde olmuş.
Uşaklar, bu yönetimi , teknik kadroyu , oyuncular kısacası Takımımızı Yürekten, maddi-manevi destekleyelim. Bu gelişmeler güzel günlerin habercisidir, inanın.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kale arkası tribünü ile maratonun birleşmesi lazım yoksa kötü bir görüntü ortaya gelir
yeniyle eskiyi birleştirmek zor
zannederim birleşmeyecekte
yalnız mümkün olduğu kadar yanlardan yanaştırılmalı
egerki koşu pistine kadar (yanlardan) olacaksaki temel çalışmalarından
öyle anlaşılıyor çok çirkin olacak
bence eski tel örgünün yanına kadar gelmeli(yanlardan)bir gün mutlaka
Yorum
-
İlk olarak Abdullah Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kapatilacak mi uzeri?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
arkadaslar şu akyazı sahiline yapılacak stad dan hiç ses çıkmıyormu ne olacak şimdi bu stad yapılacakmı kaç bin kişilik olacak koşu parkuru olacakmıTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
bu görüntü bile bizleri heyecanlandırıyor bu staddan puan almak çok zor olucak arkadaşlar fener bahçenin kale arkaları 8,5 metre bjkenınkıler 10 metre ama bizimkiler bayagı yakın 6 metree ingilterede bile en yakın kale arkası 3 metre oluyor buda kale ağlarının hemen arkası"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar çok isim geçiyor medyada koller pauleta aimar yıldıray gibi süper starlar bunlardan 2 sini kadroya katsak iyi bir kaleci zati yeni kadromuz bence süper bu takım rahat zirveye oynar- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum