Solacik abime katılıyorum.Akçaabatta atletizm pisti ve küçükte olsa bi tribünü var.dik oraya 10.000 kişilik bi tribün olsun bitsin.Bizi TRabzonspor'umuzdan uzaklaştırmalarına gerek yok!!
burası fatih stadı değil...sebatsporun antreman sahası...
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
burası fatih stadı değil...sebatsporun antreman sahası...
Ben Akçaabatı yada TRabzon'u fazla bilmiyorum ama bu gösterdiğim resimler Akçaabatta karadeniz oyunları için yapılan sentetik yüzeyli atletizm pisti değilmi?Fatih stadı olmadığını biliyorumEn alttaki evet sebatın antrenman sahasıymışşimdi farkettim yolun altındaAma diğerleri sentetik yüzeyli atletizm pistinin resimleri
En son Remzi tarafından düzenlendi; 20.02.2008, 00:00.
evet amma yenı yonetım dıyo ben ezık fb sata gıbı bısey olacak dıye duydum hatta gastede bıle vardı bu
Avni Aker’e Saraçoğlu Modeli
Tarih: 14.02.2008 22:47:20 (6603 okuma)
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Akyazı projesine karşı olmadıklarını ancak Avni Aker’i Şükrü Saraçoğlu modeliyle kısa zamanda yapmak istediklerini açıkladı.
Trabzon Meclisi
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, stat projesiyle ilgili yaptığı açıklamada Avni Aker’i tribün tribün yeniden yapmak istediklerini söyledi. Akyazı projesini sahiplendiklerini de kaydeden Yener, ilk olarak Avni Aker’i modernleştireceklerini belirtti.
Kale arkalarını 1 YTL yapacaklarını söyleyen Yener: “Maraton ve kapalı tribünlerini kombine olarak satacağız, bunu kale arkaları için de düşünebiliriz. Tepki olursa ‘Trabzon Meclisi’ diye adlandırdığımız medya, STK ve Meslek odalarıyla buluşup bu ve benzer sorunlara çare ararız” dedi.
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
STAD YAPACAĞIZ
Türkiye'de Trabzonspor'un başkan veya yönetimlerinin ekonomik gücüyle bir stat yapma şansı yok. Bunun için bazı çalışmalarımız var. Fonlara bakıyoruz.“Stat projesi şöyleydi böyleydi, ilk olarak bunu değil bunu değil, bunun yapılırlılığını tartışmak gerekir. Bizim Trabzon'a bir tane stat şart, Birkaç tane öneri var. Sayın Başbakan Türkiye'de 5 tane stat yapılması için çalışma başlatmış,. Kayseri, Antalya, Bursa, Trabzon birde Konya bu illere büyük statlar yapılacak. Bakın Trabzon'da 2011 de Birde burada olimpiyatlar var buda işin artısı. Bildiğiniz gibi tesislerim izinde kamulaştırılması söz konusu. Bize tesiste gerekli bunun için yerler bakıyoruz. Erdoğdu'da büyük bir askeri alan var.sanırım Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait.Onlar orayı kullanmıyor.Bunun gibi bir iki yer daha var
evet amma yenı yonetım dıyo ben ezık fb sata gıbı bısey olacak dıye duydum hatta gastede bıle vardı bu
Avni Aker’e Saraçoğlu Modeli
Tarih: 14.02.2008 22:47:20 (6603 okuma)
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Akyazı projesine karşı olmadıklarını ancak Avni Aker’i Şükrü Saraçoğlu modeliyle kısa zamanda yapmak istediklerini açıkladı.
Trabzon Meclisi
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, stat projesiyle ilgili yaptığı açıklamada Avni Aker’i tribün tribün yeniden yapmak istediklerini söyledi. Akyazı projesini sahiplendiklerini de kaydeden Yener, ilk olarak Avni Aker’i modernleştireceklerini belirtti.
Kale arkalarını 1 YTL yapacaklarını söyleyen Yener: “Maraton ve kapalı tribünlerini kombine olarak satacağız, bunu kale arkaları için de düşünebiliriz. Tepki olursa ‘Trabzon Meclisi’ diye adlandırdığımız medya, STK ve Meslek odalarıyla buluşup bu ve benzer sorunlara çare ararız” dedi.
mantıklı kardeş o stat fener stadı olmayacak ya marotonu kombine yapmaları en iyisi
Aşk sadece bordomaviymiş
)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)
Bugün derste (nerden aklima geldiyse) bir konu kafami karistirdi. Akyazi projesi 2011 Olimpiyatlari icin yapilacak deniyor ve 5 yilda bitirilebilecegi söyleniyor. Iyi de 2011'e kadar 5 yil yok ki.
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan az önce her yönüyle trabzon etkinliklerinde bir konuşma yaptı ve Trabzonsporun hak ettiği stada kavuşacağının sözünü verdi.Kayseri stadının bir benzeri Trabzona yapılabilir dedi ve bu stadın 2011'e yetişecegini belirtti.Bu konuda kesin konuştu.İnşallah hak ettiğimiz stada kavuşacağız
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan az önce her yönüyle trabzon etkinliklerinde bir konuşma yaptı ve Trabzonsporun hak ettiği stada kavuşacağının sözünü verdi.Kayseri stadının bir benzeri Trabzona yapılabilir dedi ve bu stadın 2011'e yetişecegini belirtti.Bu konuda kesin konuştu.İnşallah hak ettiğimiz stada kavuşacağız
Arap saçına döndü bu stad meselesi.Olimpik stda yapılacaktı 2011 e kadar.Kayserinin stadı olimpik değilki.
BAŞBAKANIN AÇIKLAMASI
Başbakan Akyazıdaki projeden bahsederek güzel bir proje olduğunu ve Trabzonsporu çok farklı bir konuma getireceğinden bahsetti. Orada yapılacak stadyumun Avni Akerin-Yavuz Selim'in 19 Mayıs Kapalı spor salonunun üst kullanım hakkının devredilerek bunların yerine sahilde modern tesisler kurulması için çalışılması gerektiğinden bahsederek Sadri Şenerden bu konuda çaba göstermesini istedi. Ayrıca buralar için kendilerinin de görüşmeler içinde olduklarından bahsetti.
Son olarak bu güzel tesisin 2011 yılına kadar yetiştirileceğinden bahsetti.
En son ahmettt tarafından düzenlendi; 21.02.2008, 11:13.
Yorum