Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Akyazı projesini “hayal ürünü” olarak gören kimi siyasetçilere inat bu projenin arkasında durarak, aslında, adı herkesçe malum olan siyasetçiyi tarih önünde küçük düşürmüş ve mahkum etmiştir. Proje anlatıldığında ilk tepkisi “ Rüya görüyorlar, oranın dolgusu bile yıllar sürer” diyen siyasi portre; dolgunun 3 ayda bitirileceğini anlayınca sessiz kalmış, gerçekleşme olasılığını görünce de, kerhen de olsa, destek vermek zorunda hissetmişti kendisini. Albayrak’ın fendi ilk raundu kazanmıştır ve belli ki Akyazı üzerinden başka bir savaş sürmektedir. Proje hayata geçirildiği sürece geri kalan hiçbir “hesap” beni çok da ilgilendirmez.

Sedat Tunali
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Albayrak, kendi projesinin yapılacağına inansaydı eminim tekrar aday olurdu. Giderayak "biz bunları yapacaktık ama izin vermediler" bahanesi için uydurulmuş bir proje. Eğer iktidar partisinin bakanı ve vekili halâ görüş farklılığı içindeyse bu proje'nin hayata geçirilmesi oldukça zor.
      Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

süper bir stadyum (koşu pistsiz) süper tesisler bir klüp için tabiki olmazsa olmazlardandır.geleceğimiz için bu gereklidir.herkesin el ele verip bu projenin hayata geçirilmesine koşulsuz destek vermesi gerekir.(tabi bunu becerebilirlerse)hiç kimsenin bu olayı kendisine mal etmeden Klup menfaatleri için çalışması gerekir.
        inşallah hayata en kısa sürede geçerde bizlerde memnun oluruz..
        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

makette kaldık animasyona bile geçemedik daha
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

bu prooje 2012 olimpiyatların yetişecek zaten dolguda başladı trabzona büyük gelir saglyacak bir proje bence mevcut yönetim degil ama gelecek olan yeni yönetim bu projeyi bitirecek.

Yorum

İlk olarak bmnserdar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu prooje 2012 olimpiyatların yetişecek zaten dolguda başladı trabzona büyük gelir saglyacak bir proje bence mevcut yönetim degil ama gelecek olan yeni yönetim bu projeyi bitirecek.
              Hangi parayla ? Neye dayanarak ? Kim destek verecek ? zor dostum zor..
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

inşallah saraçoğlu gibi tenekeden olmaz.ses boşa gidiyo valla adamların
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Trabzon Bir Futbol Kentidir. Yapilacak Stat En Az 50000 Kisilik Ve Kosu Pistsiz Olmalidir

Yorum

bu akazi projesi kesin yapilacakdir mecburiden dolayi yapilacakdir...simdi hepsini saymaya gerek yok malum cok var hepsini yaz yaz bitmez...ama iki baskan adayi da devam ettirecek bu projeyi...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon Bir Futbol Kentidir. Yapilacak Stat En Az 50000 Kisilik Ve Kosu Pistsiz Olmalidir
                      Çokta yukarıdan uçmaya gerek yok...

Futbol kentiyiz,Futbol Metropolü değil.
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        makette kaldık animasyona bile geçemedik daha
                        Max'e bile gerek kalmadan, bir haftada Archicad'le bile yaparım o animasyonu. Siz yer beğenin. Bahçecik camiinin yanı uygun olur mu mesela?

----

İllüstrasyon ve proje farklı şeyler. O görüntüyü almak için 15 günlük Artlantis bilgisi yeter. Ne "proje"si, hani "proje"? Elindeki fotoğrafa bakarak bina yapan usta gördünüz mü siz? Kim yaptı bu projeyi? 500 milyon metreküp dolgu dünyanın neresinde 3 ayda bitirilmiş? Akyazı'nın üzerindeki tepeyi rendeye vursan 1 senede aşağı inmez.

Bu proje olur-olmaz bilemem. Ama başlandığı falan yok. Dolgu 3 ayda biter diyorlar. Dolgudan önce yasal olarak tamamlanması gerken ÇED raporu 6 ayda bitmez. Gelinle damat düğünde oynuyorlar, biz çocuğun adı ne olsun diye tartışıyoruz. 50 bin kişilik olsun, pistsiz olsun falan...

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Max'e bile gerek kalmadan, bir haftada Archicad'le bile yaparım o animasyonu. Siz yer beğenin. Bahçecik camiinin yanı uygun olur mu mesela?

----

Gelinle damat düğünde oynuyorlar, biz çocuğun adı ne olsun diye tartışıyoruz. 50 bin kişilik olsun, pistsiz olsun falan...

Ne gelini Emrah Hocam daha nişan olmadı nişan.......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

FlÖrt BaŞladimi UŞaklar :d
                            Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

Dün Mesaj tv de Basın Tiribünü Programının konuğu hacıosmanoğluydu.satad yapılacak,proje yarım kalmayacak dedi ..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Proje,

Bazen ilham veren bir fikir bile çok önemlidir benim için.

Bugün markette,market arabaları ile tartı kısmına kendince bir çözüm getirmiş çalışana hayranlıkla baktım.

Seni tebrik ediyorum dedim.

Kurduğu basit bir sistemle hayatımızı kolaylaştırmıştı bu herif.

Onore edilmek hoşuna gitmiştiki,izah bile etti yaptığı ufak değişikliği.

Şimdilerde bizlere sunulan projenin görüntüsü olağanüstü.

Albayrak'a nasip olmayacak devam ettirmek.Öyle gözüküyor diyelim.

Ama Albayrak döneminde başladı,fikir ortaya çıktı denecek.

İnsanoğlu kendi tarihini,bilerek bilmeyerek yazıyor işte.

Fikir önemlidir.
                                Projelendirmek çok daha önemlidir.
                                Hayata geçirmek çok bile daha önemlidir.

Demekki neymiş bu durumda;sadri başkanım,kurumsallaşalım.

Herkes gider de Trabzonspor,o renkler baki kalır.

Olcay
                                En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 01.02.2008, 22:41.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X