Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok zekisin sanırım..
    tamam

Yorum

• Arkadaşım eşek hangi ara söyleniyor vallahi duyamadım bir kere bile Niye söyleniyor onu da çözemedim 61. dakika şovu denen şey şov falan değil eskiden balon falan bırakılırdı yasak mı artık ne bilmiyorum ama etkili bir şey yapılması gerekiyor. Telefon ışığı falan etkisiz şeyler. Tribünde takıma etkisiz şeylerin yapılması bana garip geliyor açıkçası
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yiğit doğru diyor beşiktaş maçında 61.dakika da konfeti meşale şov yapılmalı. bayağı ses getirir görsel olarak. 433 ve troll futbol falan paylaşıyor böyle şeyleri.

eğer koreografi olacaksa meşale şov orada da yapılabilir.

ceza meza hikaye.

adamlar sahaya atmadığı yabancı madde kalmadı ödül alacaktı neredeyse

Bu saatten sonra ceza meza sallamayıp yapılabilecek ne varsa yapmalıyız. Sadece ses ile olmuyor. İşin içine görsellik de girmesi gerekiyor. Gövde gösterisi olmalı bjk maçı.

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım eşek hangi ara söyleniyor vallahi duyamadım bir kere bile Niye söyleniyor onu da çözemedim 61. dakika şovu denen şey şov falan değil eskiden balon falan bırakılırdı yasak mı artık ne bilmiyorum ama etkili bir şey yapılması gerekiyor. Telefon ışığı falan etkisiz şeyler. Tribünde takıma etkisiz şeylerin yapılması bana garip geliyor açıkçası
        Arkadaşım eşşek bestesiyle kaç yıl oldu kupa almayalı gibi sözler söylüyorlar. O kadar sinirleniyorum ki şu sözlere, kalanını hatırlayamadım
        Statta ne zaman duysam kafamı yukarı çevirip 2 sene oldu diye sövmeye başlıyorum. Rakipler farkında değil hala bestenin. Yoksa sabaha kadar dalga geçmelik sözleri var. Bir de gururla söylüyorlar. Tam kafayı duvara vurmalık.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• en son maca gidenlere sorum, artik ailecek cocuklar ile maca giriliyor. peki ne gibi islem yapilmasi lazim, passolig vs. kac yasindan itibaren passolig gerekli
          almanya dan gelip maca sorunsuz girebilecekmiyiz. Asi vs. sorunlari varmi
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• [MENTION=26474]reisoğlu61[/MENTION]
            maça girecek 7 yaş ve üzeri olan herkesin bir Passolig Kartı olması gerekiyor.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• şampiyonluğa koşuyoruz stadyum içerisinde tek bir meşale, konfeti, renkli duman çıkartan şeylerden göremedik.

bayrak da son iki haftadır akla geldi, o da üç beş tane.

aloo kendinize gelin. ne kadar kurallara uyma sevdalısıymışız yahu.

silah ve havai fişek dışında her türlü kutlama etkinliği düşünülmeli

hayden bakayım
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [MENTION=26474]reisoğlu61[/MENTION]
                maça girecek 7 yaş ve üzeri olan herkesin bir Passolig Kartı olması gerekiyor.
                7 yaş altı için bilet falan alınıyor mu peki? Herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu, Kendi biletimizle sokabilir miyiz. Şimdiden teşekkürler [emoji4]

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  7 yaş altı için bilet falan alınıyor mu peki? Herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu, Kendi biletimizle sokabilir miyiz. Şimdiden teşekkürler [emoji4]

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  **passolig.com.tr: Maça girecek herkesin bir Passolig Kart'ı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir. 7 yaşını doldurmuş taraftarlarımız, başvuru formunu kendi TC Kimlik numaraları ile doldurarak Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilirler.

Yine de bilgi alınız;

Müşteri hizmetleri:
                  0850 724 33 44
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tüm biletler satılmıştı ama maça giren 34711 kişi. 6000 küsür kombine sahibi maça girmemiş demek. Millet gişe fiyatından satacağım diye takla atıyor twitterda. Bu saatten sonra bilet her türlü satılır, gidemeyenler kulübe devretsin. Kulüp dergi satmak için darlayacağına gelmeyenleri tespit edip biletlerini devretmesini sağlamalı.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm biletler satılmıştı ama maça giren 34711 kişi. 6000 küsür kombine sahibi maça girmemiş demek. Millet gişe fiyatından satacağım diye takla atıyor twitterda. Bu saatten sonra bilet her türlü satılır, gidemeyenler kulübe devretsin. Kulüp dergi satmak için darlayacağına gelmeyenleri tespit edip biletlerini devretmesini sağlamalı.
                      kale arkalarında bariz boşluklar vardı. ben doğu L de izledim koltukların yarısı boştu. insanlar bilet bulamıyor kombine sahipleri de maça gelmiyor kulüp bu işi çözmeli ve seneye kombine satılmamalı

Yorum

• Kombinelerin önemli bir kısmı şehir dışından alınmış. Büyük maçlara ve şampiyonluk maçına gidebilmek için. Ben de onlardan biriyim. Bu sezon tek bir maça bile gitmedim. Gideceğim tek maç da Beşiktaş maçı. Kombinemi her hafta birine devrettim. Koltuk hiç boş kalmadı. Kulüp kombine satarken “sezonda üç maç koltuğunuz boş kalırsa önümüzdeki sezon kombine alma yasağınız olacaktır.” gibilerinden şart koymalı. Kombine sahipleri biletini ya kulübe ya da birine devreder böylece belki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tüm biletler satılmıştı ama maça giren 34711 kişi. 6000 küsür kombine sahibi maça girmemiş demek. Millet gişe fiyatından satacağım diye takla atıyor twitterda. Bu saatten sonra bilet her türlü satılır, gidemeyenler kulübe devretsin. Kulüp dergi satmak için darlayacağına gelmeyenleri tespit edip biletlerini devretmesini sağlamalı.
                          Bunun sebebi kulübe destek olacağım diye yüzlerce kombine alıp çalışanlarına devreden bazı şirket sahipleri. Kime devredildiği belli değil, saçma sapan işler.

Kulübün yapması gereken iş basit. Hangi koltuk üst üste iki iç saha maçında da boş ise. O kombineyi iptal etmek.

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kombinelerin önemli bir kısmı şehir dışından alınmış. Büyük maçlara ve şampiyonluk maçına gidebilmek için. Ben de onlardan biriyim. Bu sezon tek bir maça bile gitmedim. Gideceğim tek maç da Beşiktaş maçı. Kombinemi her hafta birine devrettim. Koltuk hiç boş kalmadı. Kulüp kombine satarken “sezonda üç maç koltuğunuz boş kalırsa önümüzdeki sezon kombine alma yasağınız olacaktır.” gibilerinden şart koymalı. Kombine sahipleri biletini ya kulübe ya da birine devreder böylece belki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Kombine yasağına gerek yok.
                            3 maç gelmediği anda kombinesi yansın. Ya yeniden para verip alsın, ya da bilet arasın. Yasaklayıp ürkütmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kombine yasağına gerek yok.
                              3 maç gelmediği anda kombinesi yansın. Ya yeniden para verip alsın, ya da bilet arasın. Yasaklayıp ürkütmeye gerek yok.
                              Aklın yolu bir abi. Bu işlere dikkat eden her yerde böyle uygulamalar var. Kesinlikle bizde de olmalı. Ve insanlar mümkün olduğunca koltuğunu kulübe devretmeli. Kulüp satsın o koltuğu. Gişe fiyatından birilerine satma bana doğru gelmiyor. Bana kalsa kişiye devretmeye de sınır koyarım. 20 hafta da devretmesin koltuğunu yani. Eşine dostuna 3-5 maç devredersin tamam. Ama adamlar bunu iş haline getiriyor. Karaborsacılık yapan tonla adam var.

Şampiyonluğa gidiyoruz. Kale arkasına 1000 lira desen alacak insan çıkar sırf o ortamda olmak için. Ama bakıyorsun kombine devredilmediği için koltuk boş. İnsan sinirinden bir hal oluyor. Yazık yani.
                              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                              8.KUŞATMA

Yorum

• Stad etrafi boktan zaman gecirecegin bir yer olmali mac olmadan bile adam akilli bir mescid yapilmali ve istiklal marsinda bayraga donulme olayi tekrar olmali

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X