Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker’de yıllarca maç izlemiş birisi olarak, Trabzonspor için stadyumda maç izlediğim hissine ilk olarak Akyazı stadında kapıldım. Evet Avni Aker iyi kötü bir çok anımızın yaşandığı bir yerdi ama kabul edelim bir stattan çok derme çatma bir yapıya benziyordu. Hiç unutmam ilk defa stada girdiğimde, televizyondan gördüğüm stat bumu demiştim, çok küçük gelmişti. Akyazı ise herşeyiyle çok daha güzel bir stadyum, çevre düzenlemesi, giriş çıkışları ve adı düzeldiğinde çok daha güzel bir stat olacak. Hem Trabzon’a da yeni bir soluk getirmiş oldu. 3-5 bin seyirci ortalaması ile oynayan takım, 20 binin altına düşmedi nerdeyse .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Aker’de yıllarca maç izlemiş birisi olarak, Trabzonspor için stadyumda maç izlediğim hissine ilk olarak Akyazı stadında kapıldım. Evet Avni Aker iyi kötü bir çok anımızın yaşandığı bir yerdi ama kabul edelim bir stattan çok derme çatma bir yapıya benziyordu. Hiç unutmam ilk defa stada girdiğimde, televizyondan gördüğüm stat bumu demiştim, çok küçük gelmişti. Akyazı ise herşeyiyle çok daha güzel bir stadyum, çevre düzenlemesi, giriş çıkışları ve adı düzeldiğinde çok daha güzel bir stat olacak. Hem Trabzon’a da yeni bir soluk getirmiş oldu. 3-5 bin seyirci ortalaması ile oynayan takım, 20 binin altına düşmedi nerdeyse .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Duygusal yanı bir kenara bırakırsak Avni Aker gerçekten çok kötü bir stattı. Akyazı'ya göre olumlu tek yanı çıkışta 4-5 farklı yöne dağılabildiğin için trafik ve yoğunluk olmuyordu. Akyazı'dan 2 saatte çıkamıyorsun. Onun dışında Akyazı baya ağır basıyor
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimin olduğu belli olmayan şu stadı nasıl kabul ettirdiler bize ya. Avni Aker'in yine kolonları bordo-maviydi en azından.

( ゚д゚)

Yorum

• Dün atmosfer iyiydi, gidenlerin ayaklarına sağlık.

(UEFA)

Yorum

• yukarıdaki görselde paylaşılan fotoğrafta stadın dışı bordo mavi olarak çok iyi durduğu gözüküyor. bunu yapmak çok mu zor merak ediyorum.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu renklendirme olayı bir ara baya konuşulmuştu, hatta şöyle led sistem için video paylaşanlarda olmuştu,

Yorum

• Beni renginden öte membranların lekeli gibi durması ve içinden taşıyıcıların gözükmesi aşırı rahatsız ediyor. Hatta bordo mavi olmasını fazla yorucu bulabilirim. Işık oyunları yapılabilir

Yorum

• Bence led aydınlatma yapılmalı, maç esnasında gol olursa vs. ona göre ışıklar renkler yanmalı.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Membranları söküp atmak lazım. Taşıyıcıları bordo maviye boyuyalim yeter.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Yorum

• Çoğu kimse bilmez ama ‘Dolmabahçe’ adı üstünde dolgu bir alandır.

Bu alanın üzerinde koca bir saray var. Hem de 19.yy teknolojisi ile yapılmış işler bunlar.

Hatta bu alanın dolgusu 18.yy’da yapılmış padişahlar bu alanı bahçe olarak kullanmışlar. Bu alanın hemen üzerine bjk stadı var hatta zamanın bakanı günay bu stadı eleştirmişti yenilenirken. Burada stad olur mu gibisinden.

Modern teknoloji ile bu dolgu işleri biraz cahillikle karışık gömülüyor nitekim sözcü gibi bir ucubenin tamamen Trabzon şehrine ve insanına nefretinden ortaya attığı bir olay burada bile taraftar bulabildi.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Membranları söküp atmak lazım. Taşıyıcıları bordo maviye boyuyalim yeter.
                          Membranları sökelim sen de maçlarda ıslanıver ne güzel.Alışmışsınız çünkü rahatlık batıyor.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu renklendirme olayı bir ara baya konuşulmuştu, hatta şöyle led sistem için video paylaşanlarda olmuştu,

Bu dediğin en az 5-6 milyonun yolu.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yukarıdaki görselde paylaşılan fotoğrafta stadın dışı bordo mavi olarak çok iyi durduğu gözüküyor. bunu yapmak çok mu zor merak ediyorum.
                              Kullanılan membran malzemesi boyanamayacağından o görüntüyü yapmak için komple çatı sisteminin değişmesi gerekiyor,sadece aydınlatma yapılarak sizin istediğiniz görüntü bir ihtimal sağlanabilir o da çok maliyetli olduğu için rafa kalktı diye biliyorum. Şu proje işlerini lütfen mühendislere,mimarlara bırakalım grafikerler sıfır malzeme bilgisi ile kafalarına göre bişeyler renklendiriyorlar,az render bilen proje çiziyor peki malzeme bilgin var mı yok.

Yorum

• Gayet güzel eşsiz bir stadyum.

Bembeyaz olması da ayrı güzel, inci gibi parlıyor denizin kenarında.

Stadyumun ihtiyacı olan tek şey makyaj.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X