Taraftarimiz hic organize olamiyor kendi sahamizda. Gs taraftarina karsilik islik calmakdan bir sey yapamadik. Deplasman gruplarimiz cik daha organize. Yüz bin taraftarlar gruplari olunca olacagi bu. Gruplar hep bir tribüne gecmeli. Güney tribune mesela. Almanyada ultra taraftar tribünü olur. Dortmundun Süd tribünü gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
taraftar bu sahada maça 1-0 önde başlatıyor,bu gerçek.becerip galip gelemeyenler utansın.
efsane bir stadyum burası.harika atmosferi oluyor.50-60 binlik stadlarda olmayan bir baskı oluşuyor.
avni aker yıkılıyor diye üzülüyordum ama burayı daha çok sevdim.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
bence bazıları istanbul'da maç izlememiş.. 4 gol attığımız Galatasaray ve Gaziantep maçlarını izlemeyi Allah nasip etti ve istanbul'da izlediğim maçlara oranla taraftar baskı etkimizin üçde bir bile olmadığını iddia edioyorum.. zaten staddaki etki anı 3-4 ana ait.
* 1. ve 2. goller.
* 3 lü çekme anı
* 61. dakika
* ilk 5 dakikadaki top rakipde iken ıslık öttürme
maçın 80-85 dakikası çok sakin ve tiyatro şeklinde..
7000-5000-2000-1000 kişilik grupların aynı anda farklı şarkıları ile hırıltı diyebiliriz.
zaten ben sarkılar türküler soylemeyi anlamıyoruym.. enerjiyi top rakipteyken basketbol seyircisi gibi gürültü yapmaya harcasak her sey on numara olacak
bir de anadolu kulupleri ile olan maçlarda kombineliler yüzünden oluşan sahaya yakın ilk 10 sıraya ait boşluklar çok can sıkıcı.. ikinci kattaki karanlık alanda boşluk oluşsa hiç eksiklik hissedilmeyecek.. ama nedense hep en ön sıralara yığılıyor o boş koltuklar
Yorum
-
Yorum
-
Bana göre Medical Park Stadyumunun kapasitesinin 41.461 olduğu açıklamaları doğru değil, açıldığı günden bu yana en az 10 müsabakada tüm biletler satılıp maçlar kapalı gişe oynandığı halde stadyuma giriş yapan seyirci sayısı hiç bir maçta 40 bin olmadı, benim hatırladığım son gs maçında 37.260 seyirci sayısı bu sayıdan yola çıkarak Medical Park stadyumunun kapasitesinin 38-39 bin civarında olduğunu sanıyorum. Ben Medical Park Stadyumunun gerçek seyirci kapasitesini öğrenmek istiyorum.
Yorum
-
2019-2020 sezonunda Trabzonspor u televizyondan izleyerek takip ediyorum, Medical Park Stadyumuna gelen seyircilerimizde nedendir bilinmez deplasman seyircimizin coşkusu,heyecanı ve birlikteliği yok. Oynadığımız Beşiktaş ve Alanyaspor maçlarındaki gözlemim seyirci coşkusunu sahadaki rakiplerimize, hakemlere hissettirdik, futbolcularımızı taraftarın desteği ile ateşledik hatta bana göre bu maçları seyirci desteği ile kazandık, bu maçların dışında kalan hiç bir iç saha maçımızda bir takımın 12.adamı olan seyircinin gücünü ve heyecanını futbolculara yansıttığını göremedim.Bu maçlara 37.260 seyirci sayısına rağmen son g.s müsabakasıda dahildir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.dakika dışında tribünde ıslık hariç bişey duymadık. alanya maçının ikinci yarısındaki taraftar performansı nerde bu maç nerde üstelik sayı olarak gs maçında daha fazlaydık.
bu tribün performansı ile içerdeki maçlarda baskı kuramadıgımız sürece sampiyonluk cok zor...takip ettiğim kadarıyla benim gibi bir çok kişi aynı sorunu yaşamış, sayıları bu tiplerin oldukça fazla diye düşünüyorum.
bütünlük kesinlikli yok tribünler arasında "ıslık, bordo-mavi ve gol sevinci " dışında
bu tip arkadaşlara şu malum besteyi armağan ediyorum "bağırmayan taraftar s... gitsin"
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlık Bakanlığı’nın 2020 yılının bütçesi oylanarak kabul edildi. AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, bütçeye göre Trabzon şehir hastanesinin de yatırım programına alındığının müjdesini verdi"
saçma ..saçma ..saçmaaa....
bu işe bi çözüm bulunmalı...
dünyanın neresinde stadyuma bitişik hastane yapılır..
ses , gürültü ,yoğunluk ,trafik çıkacak sorunları say say bitmez..
.............
benim çözüm önerim..
kulüp uygun fiyata stadyumun olduğu yerde yolun üstünde bir yeri satın alsın..
ve devlete yer göstersin..
devlette hastane yapacağı yeri kulübe bıraksın..
kulüpte orayı yatırım aracı olarak kullansın..
ayrıca başka bir bilgi veriyim nemin ve sıcağın yüksek olduğu yere hastane yapılmaz
bu hükümet için etkileyici bi unsur bu bilgi Osmanlıdan geliyor..
Topkapı Sarayı hekimlerinin arşivlerini araştıran Prof. Dr. Ayten Altıntaş bugün doğru saydığımız birçok şeyin o zamanlar uygulandığını görmüş. Altıntaş, besinl
"Şehir kurulurken mutlaka hekimlerin kontrolü istenir. Mesela hastane yerine nasıl karar verilir biliyor musunuz? Et parçalara ayrılır ve her bir parçası hastane kurulmak istenen yere asılır. En son neredeki et kokarsa oraya hastane yapılır"
kardeşim ortalık yıkılıyor..
yine devletin kaynaklarını gs ye peşkeş çekiyorlar..
hemde emlak konutun başkanı trabzonluymuş..
bakan desen oda öyle..
geçende fenere kıyak geçilmişti..
şu stadın üst kullanım hakkı için uygun fiyatlarda anlaşma için kulüp daha ne bekliyor..
bakanlara , cumhbaşkanına söylemek lazım , baskı kurmak lazım
,,,,,,,
aynı zamanda hastane için kulüp devlete uygun bir yer bulup boş alanın kullanım hakkını almalı..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun ses sistemi elden geçirildi mi?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun ses sistemi elden geçirildi mi?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Öyle ki ben anansçu değişti sandım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum