Olduktan sonra uluslararası maçlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Ya Bu plan proje nerde pardon , hayır ben makete'de razıyım...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ya Bu plan proje nerde pardon , hayır ben makete'de razıyım...
Yorum
-
İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat projesi yok zaten Sedat abi. Sadece 600 dönümlük bir dolgu projesi var. diyeceksin o proje nerde. valla bütün trabzonu arıyoruz proje yokTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Gs bi maket yaptırmıştı her sene görkemli bir kokteyl yapıp kutluyolardı , bizde öyle bişeye başlayalım en azından
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo stad yapılacak ve burda yazdıklarımıza nostalji gözüyle bakacağız...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadımızın kapasitesi yanlış bilmiyorsam 21300 17 bin biletli varsa iyi rakam 1 bin kişide biletsiz mutlaka vardır rahat
Yorum
-
Arkadaşlar biletsiz nasıl giriliyor onu anlamadım.
Hadi biraz zengindi bilmemneydi yanında 2-3 çocuk sokar kapalıya..
50-60 kişi de gişeden Allah rızasi için geçirildi diyelim.
Ne kadar olacak ki biletsiz sayısı..Hangi devirde yaşıyoruz.Ya da Trabzon hala eski bir devirde mi..
Ben stadın kapasitesinin 35-40 bin arası olması taraftarıyım.35-36 rahat rahat yeter.. Yeter ki stadın yapısı güzel olsun.
40.000'den fazla olması gereksiz ama olursa da itiraz edecek halimiz yok, zaten gerek de yok..
40.000 iyidir bence.En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 20:38."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar biletsiz nasıl giriliyor onu anlamadım.
Hadi biraz zengindi bilmemneydi yanında 2-3 çocuk sokar kapalıya..
50-60 kişi de gişeden Allah rızasi için geçirildi diyelim.
Ne kadar olacak ki biletsiz sayısı..Hangi devirde yaşıyoruz.Ya da Trabzon hala eski bir devirde mi..
Ben stadın kapasitesinin 35-40 bin arası olması taraftarıyım.35-36 rahat rahat yeter.. Yeter ki stadın yapısı güzel olsun.
40.000'den fazla olması gereksiz ama olursa da itiraz edecek halimiz yok, zaten gerek de yok..
40.000 iyidir bence.
Yorum
-
katar ve rusyada yapılacak olan dünya kupası için stad projeleri videoları çıktı...
Katar : http://www.ajansspor.com/video/v/201..._statlari.html
Rusya: http://www.ajansspor.com/video/v/201..._statlari.htmlEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
- Rusya bizi her anlamda geçti artık , diyecek kelime bulamıyorum ...
- Süper stadlar inşaa ediceklerine eminim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
TFF 2020 icin hazirlaniyormus.Bakalim busefer Trabzonu alcaklarmi projenin icineçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum