Aynen aynen.Zaten o ufak tefek gibi görünen ayrıntılar düşünülmezse ölü doğum gibi bişi olur bu stad.
Benim bir başka derdim de şu an bazı maçlar hariç 10 bin kişi olmayan trübünlerimiz 40 bin kişilik stad yapılnca ne yapacak çok merak ediyorum doğrusu.
Gelecek 5 yil icinde Sampiyonluk yasarsak 40 degil 50 bin dahi gelir
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Seyirci deyince ingilizler gelirdi aklıma hep ama 1-2 yıldır dikkatimi çekiyor Almanlar müthiş.Geçenlerde Schalke-Dortmund maçına baktım 61 bin seyirci vardı,evlerinde yenildiler rakibi alkışladılar yolladılar,trübün bayram yeri gibiydi,inşallah bizimki de öyle olur.
40 bin kapasite dediğim gibi benim için kuşku,zor olacak doldurmak ama Tolunayın,Magic ve Harun'un dediklerine inşallah diyelim bakalım.
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 11:33.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Ama mevcut yere 35-40 Bin kişilik bir stat beklemek tam anlamıyla hayalcilik olur.Zaten stat orada tıkış tıkış duruyor.
Haydi çapı falan aynı oldu diyelim, 30 Bin kişi oldu diyelim, o kadar adamın oraya gelip gitmesi, araba keşmekeşi çekilmez olur.
Geçen sene arabamızla bir saatte çıkamadık oradan, hem de sadece Diyarbakır maçı idi..
Biraz daha gerçekçi olmalıyız diye düşünüyorum.
Dolgu ise bana tamamen itici gelen bir fikir..Dolgu kelimesini dahi sevmiyorum.Ama coğrafi yapımızda daha başka nereler uygun tam da bilemiyorum.O yüzden bekleyip görmek gerekir..
Bu arada Trabzon'daki arkadaşlar kusura bakmasın ama Akyazı'nın neresi uzak
2.5 saat mesafede Olimpiyat'a 45.000 kişi götürüyoruz, hem de İstanbul'da..
Atla arabaya 10 dakika bile tutmuyor Akyazı..Ben mi yanlış biliyorum ?
En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 11:40.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Raylı sistem kesin değil olacağınıda hiç bir resmi kesim söylemedi. Ayrıca belediye meydana yapmak istiyordu ama maliyet karşılamıyordu nüfus olarak küçük kalıyor diye vazgeçirdi. Ama kesinlikle bir şey yapılmalı.Sahil yolu ve devlet karayolu oradan köprülü bir kavşak yapılmalı.
Ama raylı sistem çok kolay yapılır oraya çünkü dümdüz sadece beşirlide bir dönüş var. Ama söğütlüye geçeceğini sanmıyorum çünkü yıldızlıda bayır var biraz, raylı sistemde oradan geçmesi zor gibi. Ama gönül isterki hafif raylı sistem Yomradan Akçaabata kadar gitsin. Böylece stadı doldurma sorunu olmaz gibi düşünüyorum. Ayrıca Deniz otobüsüde kullanılabilir.
Hocam o kadarcık yokuşu da çıkar heralde bu tramvay..İstanbul'da Sultanahmet yokuşunu düşünürsek..
Stada gidiş gelişlerin büyük sıkıntı olacağını düşünüyorum..mevcut yollar ve taşıma sistemleri bu yükü bence kaldırmaz..genelde herkes özel arabasıyla maça gidecektir..4 kişiden yaklaşık 10 bin araç eder..o mesafeye yürüyerek giden olacağını zannetmiyorum..bu da büyük bir Trafik karmaşası yaratacaktır..Olimpiyat stadını göz önüne aldığımız da;orda yaşanan karmaşanın kat be kat fazlası büyük ihtimal burda yaşanacaktır..
Moloz-Akçaabat arasına konulacak Tramvaylar çözüm olabilir..bunu da yapacaklarını pek sanmıyorum..
- Milyonlarca taraftarımız var
- İyi, o zaman sana 40 bin kişilik stadyum yapıyorum
- Sakın haa, nasıl doldururuz orayı? Aman istemem!
-
Büyük kulüplerin, büyük camiaların büyük stadları olur arkadaşlar. Büyümek istiyorsak ona göre de yapılanmamız lazım. Burdaki yazıları okurken inanın moralim bozuluyor
Sahil gitti demek de yanlış. Ordaki dolgu bittikten sonra ötede yine sahil olacak
Üçüncü olarak, orda dolgu yapılacak olan alan Trabzonspor'a tahsis edilmiş alan. Sanırım 665 dönüm. Hepsi dolgu yapılacak mı bilmiyorum. Fakat önemli olan dolgu alanı Trabzonspor'un. Yani oraya yapılacak tesisler için arsa Trabzonspor'dan çıkacak. Bu da dolgu ve stad maliyetine önemli ölçüde katkı sağlayabilir. İyi projelendirilmesi lazım
En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 11:46.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Hocam o kadarcık yokuşu da çıkar heralde bu tramvay..İstanbul'da Sultanahmet yokuşunu düşünürsek..
Orası istanbul olunca çıkartıyorlar zaten. Trabzon olursa orası engel gözükecek diye düşüyorum. Ama en azından bir arkadaşın dediği gibi Akyazı Meydan arasına raylı sistem olmalı. Ben meydandan akçaabata olan hatta karşı çıkarım akçaabat olana kadar en azından raylı sistem yalıncak'a kadar gitmeli nedenine gelince akçaabat yakın tek otobüs. ama değirmendereden gelecek arkadaş iki otobüs değiştirmek zorunda kalacak. nüfus olarak akyazının doğu tarafında yığılma var. Trafik çilesi ne kadar olur bilemem sahil yolunda ışıklar olmadığı için pek bir sıkışma olmaz. Ama tünelin orada çok fazla kalabalıklaşma olacağı kesin gibi sabah saatlerinde olduğu gibi Mevcut avni akere çok kişi yürüme gidiyordu akyazıya yürüme gidilmez meydan ve erdoğdudan. onun için Bu site bordo-mavi net olarak Raylı sistem olmalı diye konu açarsanız yönetime baskı yaparsanız bir şeyler olacağı kanaatındeyım. Ayrıca birde koltuklar takılırken bır baskı yapmamız gerekir çünkü dandik koltuklar koyacaklar.
En son kani6161 tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 12:11.
kapasite vs. bunlardan daha çok taktıgım bir konu var koltuksuz tribün..Tıpkı Almanya'nın bir çok stadı gibi..Koltuksuz bi kale arkası çok süper olacak ambians açısından..Hem de yeni yapılan statları ele alırsak bir ilki gerçekleştirmiş oluruz
Yasak.. Yoksa herkes koltuksuz tribün yapar kapasite arttırmak için..
Tebrüce İstediğinizi Elde Edemediğinizde Kazandıklarınızdır...
Akyazı'lı olan varsa kusuruma bakmasın ama Akyazı köy arkadaşlar.Yani Buraya yapılan bir stadı merkezileştirmek pek kolay değil.He diyeceksiniz ki Akyazı iki adımlık yer ne olacak.Bence de bir şey olmaz da ben Trabzon'da tanjant'tan Meydan'a uzak diyenler gördüm
köy dediğiniz yer beşirli mahallesiyle burun buruna
- Sürekli Göç Veren Bir Şehir Var ve Kapasite Konusunda Endişem Var , Bundan Daha Doğal Ne Varki..
- Gerçi Ben Ben Bu Dolgu İhalesinde Bi Son Dakika Süprizide Bekliyorum Yani..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum