Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence "Stad yapamıyoruz , zeminde problem var , ama 10 gün sonra ihale yapacaz , heycanlanın bakayım" cümlesini İlk Önce Türkçe Sonra İngilizce , Daha sonra İbranice , kürtçe ve Lazca olarak söyleyip Şehirden ayrılacaktır.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu stad ıcın nıye denızı doldurmaya calısıyorlar avnı akere yapsınlar olsun bıtsın
      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Stat konusu ile hasret kalınan şampiyonluk süresini bir tutmak biraz insafsızlık olur. Stat konusunu 5 senedir felan konuşuyoruz. Maradona o zaman futbol oyamıyordu abartmayalım

Bu proje ile ilgili kesin bilgileri kısa süre sonra öğreneceğiz. Şimdi burda şöyle bir sorun var bu proje yapılsın mı yapılmasın mı. Bu projeyi devlet yapacak hükümet de bunu seçim yatırımı olarak kullanacaktır. Şimdi burda bu stat seçim malzemesi yapılacak o yüzden yapılmasın, hükümete yuh diyerek muhalif mi olmalıyız. Yoksa önce Trabzonspor diyerek yapılsın, kim yaparsa da kaymağını yesin orası beni ilgilendirmez diyerek mi bakmak lazım. Sanırım bu konuda yapılan tartışmaların bilinç altında bu yatıyor olabilir mi? İlginç.
        En son Emorfo tarafından düzenlendi; 10.06.2010, 20:28.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• cumartesini merakla bekliyorum...

Yorum

• ben inanıyorum bu rezillik epey sürer.

afrikanın en fakir ülkesinin mesela somalide her hangi bir şehir bile
            bu kadar rezillik çekmezdi herhalde YAZIKLAR OLSUN BU ÜLKEDE STADI EN ÇOK HAKEDEN TRABZONSPORDUR..
            ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stat konusu ile hasret kalınan şampiyonluk süresini bir tutmak biraz insafsızlık olur. Stat konusunu 5 senedir felan konuşuyoruz. Maradona o zaman futbol oyamıyordu abartmayalım

Bu proje ile ilgili kesin bilgileri kısa süre sonra öğreneceğiz. Şimdi burda şöyle bir sorun var bu proje yapılsın mı yapılmasın mı. Bu projeyi devlet yapacak hükümet de bunu seçim yatırımı olarak kullanacaktır. Şimdi burda bu stat seçim malzemesi yapılacak o yüzden yapılmasın, hükümete yuh diyerek muhalif mi olmalıyız. Yoksa önce Trabzonspor diyerek yapılsın, kim yaparsa da kaymağını yesin orası beni ilgilendirmez diyerek mi bakmak lazım. Sanırım bu konuda yapılan tartışmaların bilinç altında bu yatıyor olabilir mi? İlginç.
              Şahsım adına Trabzonspor benim için partiler üstüdür.Stadı kim yaprsa yapsın kim seçim malzemesi olarak kullanırsa kullansın stat bittikten sonra hanımla benim birer oyumuz var helalı hoş olsun.

Yorum

• Başbakan heyecanı!

Tayyip Erdoğan'ın kente ziyareti Trabzonspor için hayli önem taşıyor. Zira Bordo-Mavililer'in kurmayları, Başbakan'a stadın hızlanması konusunda ısrar edecek.

Kaynak : Fanatik

- Valla nasıl heyecanlıyım anlatamam...desenize 1 sene sonra biticek stad
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bence heyecanlanmaya gerek yok..
                  her zaman ki palavralarını söyleyip gidecek..
                  bide trabzonspor akısı taktımı tamam..
                  bizim halkta inş. yemez..
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Recep beyden bir kuple, tahminiii

"...sporda Türkiye çapında büyük bir kalkınma içindeyiz. 2016yı alamadık ama stadlarımızı yapmaya devam edeceğiz. bu turnuvayı almışcasına yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yollar yapacağız. bakın 2011 de gençlik olimpiyatlarımız olacak. bu turnuvayla ilgili tüm yetkiyi sayın bakanımız özak'a verdik. o da bu işleri yürütüyor. bunun çerçevesinde pelitli de bitmekte olan kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz var. Ktüde olimpiyat köyü yapmaktayız. Akyazıda sondaj çalışmalarının sonuna yaklaştık. bu bağlamda toki başkanımıza tam yetkiyi verdik. sağolsun o da bu konuda çok ısrarcı. yakın zamanda ihaleye çıkaracağız. ve Trabzon yeni stadına en yakın zamanda kavuşacak..."

ve böyle devam edecek...arkadaşlar Allah rızası için şu sözleri yemeyin yaaaa.

Yorum

• Bu stat meselesinde bunu dillendiren hiçbir yönetim samimi değil.
                      Akıllı bir yönetim, gerçekten bunu yapmayı isteyen bir yönetim, Avni Akerin hersene 4de 1ini yıkıp yeniden yapar, masrafların bir kısmını da sponsorlara karşılatırdı...
                      4 sene boyunca da kimse "Hani stad" demez, yoldan geçerken "Güzel olacak inşallah" derdi...
                      Çap meselesi...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stat meselesinde bunu dillendiren hiçbir yönetim samimi değil.
                        Akıllı bir yönetim, gerçekten bunu yapmayı isteyen bir yönetim, Avni Akerin hersene 4de 1ini yıkıp yeniden yapar, masrafların bir kısmını da sponsorlara karşılatırdı...
                        4 sene boyunca da kimse "Hani stad" demez, yoldan geçerken "Güzel olacak inşallah" derdi...
                        Çap meselesi...
                        - O kadar basit değil...

- Zaten sorun orda eski yerine yapılmak istenmiyor çünkü stad yapılmak istenmiyor..

- Avni akerin yerine yap diyorsun , yok olmaz yeni , modern bi stad yapıcaz...

- Böyle yani..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Avni Akerin yerinede pek ala yeni modern bi stad yapılabilir.
                          10 yıl önce Avni Aker mi daha moderndi, Saraçoğlu mu.
                          Bak işte, adamlar işi biliyor. O kadar olmasa da biz de yapabilirdik aynı şekilde.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stat konusu ile hasret kalınan şampiyonluk süresini bir tutmak biraz insafsızlık olur. Stat konusunu 5 senedir felan konuşuyoruz. Maradona o zaman futbol oyamıyordu abartmayalım

Stadyumu seçimler boyu oyalayıp seçimler yaklaştığında hala yapacağım diyenlere elbette yuh diyeceğiz algılama sorunu yaşayanlar için söylüyorum herkes bu stadyumun yapılmasını istiyor ama samimiyetsiz insanlar sürekli yapacağız edeceğiz deyip oyaladıkları için ve seçimlere yakın zamanlarda bu konuyu hortlatıp sonra unuttukları için tepki çekecektir.İlginç olan bir taraf yok.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence "Stad yapamıyoruz , zeminde problem var , ama 10 gün sonra ihale yapacaz , heycanlanın bakayım" cümlesini İlk Önce Türkçe Sonra İngilizce , Daha sonra İbranice , kürtçe ve Lazca olarak söyleyip Şehirden ayrılacaktır.

hiç güleceğim yoktu yahu

Yorum

• Stat projesi konusunda olan biteni çok iyi takip eden biri olarak şunu söyleyeyim. Şu anda yapılan çalışmalar zaten stat çalışmaları, yani daha önce böyle bir olay yoktu. Albayrak döneminde bir kaç sondaj yapıldı, Albayrak gidince mevcut başkanımız dahil bakanlar felan hayal dedikleri projeye olabilir demeye başladılar. Başbakan bunun sözünü yerel seçimlerden önce verdi. Bu arada kulüp başkanı değişti, yapacak firma bulunamadı son olarak TOKİ'ye devrettiler. Şu anda yapılan çalışmaların sonuçlarına göre proje şekillenecek. Her konuda olduğu gibi stat konusunda da garip bir acelecilik var. Stat Projesini 5 senedir konuşuyoruz, gecikmiştir doğrudur. Ancak ya kendi işini kendi yapacaksın ya da bekleyeceksin birileri yapacak. Bizim başkan biz yapamayız devlet yaparsa yapar, dediği bir yerde beklemekten başka ne yapabilirsin. Buna rağmen 5 sene stat konuşup 6. senede bir şeyler başlarsa uzun vadede bakarsak fazla beklemiş olmayacağız. Zira 15 senedir stat projesini konuşan Gs ve hala stat yapacak olan bjk var. Bunlar örnek olmayabilir ancak ülkemiz şartlarında işiniz devlete kaldıysa örnektir. Bunun dışında taraftarlarımızın her konuda verdikleri ani tepkilere siyasi görüşlerini de katarak sallamalarını da hoş görmek lazım, boşuna Trabzonlu değiliz, bizim de tarzımız böyle çatışarak büyürüz.
                                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 11.06.2010, 12:57.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yükleniyor...
                                X