Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da stadyum atağı

Uzun süreden beri kamuoyunu meşgul eden Akyazı Projesi'nin yüksek maliyet içermesi üzerine Trabzonspor Kulübü yeni stadyumun yeri için Büyük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alanı önerdi.
    Edinilen bilgiye göre, Akyazı sahiline yapılması planlanan yeni stadyum projesinin yüksek maliyet içermesi, sadece denizi doldurmanın maliyetinin milyonlarca lirayı bulması ve stat yapım sürecinin yavaş işlemesi nedeniyle Trabzonspor Kulübü stat için yeni bir alan önerdi. Tahliyesinin daha kolay, maliyetinin ise Akyazı Projesi'ne göre daha düşük olacağı düşünülen Büyük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alan yeni stadyumun yapılması için Bordo Mavili kulüp tarafından önerilirken, bu öneriye şimdiye kadar yetkili merciler tarafından olumlu bir yanıt alınamadı.
    Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, stat yapım maliyetinin Akyazı'ya göre daha düşük olacağı ve tahliyesinde de sorun yaşanmayacağını düşündükleri Büyük Sanayi Sitesi'ne stat yapılması için öneride bulunduklarını doğruladı.

haber61

Neresidir burasi arkadaslar ?? trabzona hic gitmedim ondan dolayi bilmiyorum
    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 17.02.2010, 18:28.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Değirmendere..

Bu harita eski gerçi ama pek fark yok sadece deniz kısmı doldurulup karadeniz yolunu içeriyor..

Alan küçük trafik genellikle felç..

Başka bir yer bulsun yönetim. Şu Doğu - Batı olayı bizi çok etkiliyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'da stadyum atağı

Uzun süreden beri kamuoyunu meşgul eden Akyazı Projesi'nin yüksek maliyet içermesi üzerine Trabzonspor Kulübü yeni stadyumun yeri için Büyük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alanı önerdi.
        Edinilen bilgiye göre, Akyazı sahiline yapılması planlanan yeni stadyum projesinin yüksek maliyet içermesi, sadece denizi doldurmanın maliyetinin milyonlarca lirayı bulması ve stat yapım sürecinin yavaş işlemesi nedeniyle Trabzonspor Kulübü stat için yeni bir alan önerdi. Tahliyesinin daha kolay, maliyetinin ise Akyazı Projesi'ne göre daha düşük olacağı düşünülen Büyük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alan yeni stadyumun yapılması için Bordo Mavili kulüp tarafından önerilirken, bu öneriye şimdiye kadar yetkili merciler tarafından olumlu bir yanıt alınamadı.
        Trabzonspor Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, stat yapım maliyetinin Akyazı'ya göre daha düşük olacağı ve tahliyesinde de sorun yaşanmayacağını düşündükleri Büyük Sanayi Sitesi'ne stat yapılması için öneride bulunduklarını doğruladı.

haber61

Neresidir burasi arkadaslar ?? trabzona hic gitmedim ondan dolayi bilmiyorum
        arkada kalmasin diye
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Nereye tahliye edeceklermiş koca sanayiyi bir de sorun çıkmaz diyor şaka gibi adam bu Hayrettin.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkada kalmasin diye
            arkada kalmasın mı... hocam sende bu soylenenlere inandın mı yoksa? bunların bize stad yapacagı yok anca lafla zaten lafla peynir gemisi yürüseydi....
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bunlar bir oyun, bir düzmece..Bunlara inanıyormusunuz ? Allah aşkınaa yaaa....

Her zaman dönen olaylar gene dönüyor..

iktidar ( biz buna faruk özak diyelim),ne zaman, Trabzon'a stad yapılacağına ilişkin açıklama yaparsa, hemen yönetimden bir çıkıp stadla ilgili açıklama yapıyor. Bunlar akıllarınca danışıklı dövüş yapıyolar.. hepsinin birbirlerinden haberleri var.

Bizimkilere " biz böyle böyle" dedik, sizde çıkıp "böyle böylle" derseniz daha inandırıcı olmuş oluruz ayarında bir nevi ultimatom geliyor. bizimkilerde çıkıp hedef saptırmaya devam ediyolar..şimdi neymiş sanayi sitesine yapacaklarmış..gelde gülmaaaaaaa

bakın ben size diyorum, bu konu bir hafta içinde kapanır. 28 mayıs gelir avrupa şampiyonasını aldığımız kesinleşir..gene stadlara ilişkin açıklamalar yapılır faruk efendi tarafından..pat araya Trabzon'u sokar, stad yapacağız diye..

2 3 gün sonra çıkıp bizimkiler açıklama yaparlar;

"akyazı fazla pahalı, sanayi sitesinden de kimseyi ikna edemedik kamulaştırma açısından. Beşirlinin yukarlarında boş araziler var oraya yapsak hem daha az maliyetli olur hemde sorun çıkmaz" tarzında açıklama yaparlar..bu iş sadri ve yönetimi bu takımda miladını tamamlayana kadar devam eder..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkada kalmasın mı... hocam sende bu soylenenlere inandın mı yoksa? bunların bize stad yapacagı yok anca lafla zaten lafla peynir gemisi yürüseydi....
                hocam inanmadim sadece sen ben bizler sizler okuyalim diye öyle dedim
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar bir oyun, bir düzmece..Bunlara inanıyormusunuz ? Allah aşkınaa yaaa....

Her zaman dönen olaylar gene dönüyor..

iktidar ( biz buna faruk özak diyelim),ne zaman, Trabzon'a stad yapılacağına ilişkin açıklama yaparsa, hemen yönetimden bir çıkıp stadla ilgili açıklama yapıyor. Bunlar akıllarınca danışıklı dövüş yapıyolar.. hepsinin birbirlerinden haberleri var.

Bizimkilere " biz böyle böyle" dedik, sizde çıkıp "böyle böylle" derseniz daha inandırıcı olmuş oluruz ayarında bir nevi ultimatom geliyor. bizimkilerde çıkıp hedef saptırmaya devam ediyolar..şimdi neymiş sanayi sitesine yapacaklarmış..gelde gülmaaaaaaa

bakın ben size diyorum, bu konu bir hafta içinde kapanır. 28 mayıs gelir avrupa şampiyonasını aldığımız kesinleşir..gene stadlara ilişkin açıklamalar yapılır faruk efendi tarafından..pat araya Trabzon'u sokar, stad yapacağız diye..

2 3 gün sonra çıkıp bizimkiler açıklama yaparlar;

"akyazı fazla pahalı, sanayi sitesinden de kimseyi ikna edemedik kamulaştırma açısından. Beşirlinin yukarlarında boş araziler var oraya yapsak hem daha az maliyetli olur hemde sorun çıkmaz" tarzında açıklama yaparlar..bu iş sadri ve yönetimi bu takımda miladını tamamlayana kadar devam eder..
                  coktan miladi doldu ama senol gunesin ceketinin altinda saklaniyorlar .. biraz daha bitleri kanlaninca da sahte gulucukler atanlar hocamiza da camur atip yipratma pesine duseceklerdir.. bu adamlarda nemalanmaya devam edecekler, ayrica sozlerinin kalitesinin bjknin tupcu baskani seviyesinde olan bir zihniyete de zerre kadar guvenmiyorum, tek guvendigim senol hoca bu curuk zihniyet icinde

Yorum

• Arkadaş eklemiş bende daha geniş açıda göstereyim istedim. Trabzonu bilmeyen arkadaşlar için kolaylık olsun.

Yorum

• Aslında Forum Avm'nin yeri en ideal stad yeriymiş.
                      "On binlerin karaya ayak bastığı yer" olarak bilinen bu yere anıtlar kurulu yıllarca çivi çaktırmadı.Onganların arazisi
                      olarak da bilinen bu yer,Karadeniz sahil yolu geçtikten sonra Hollandalılara verilerek Forum Avm kuruldu.
                      Herkese Merhaba

Yorum

• Arkadaşlar sanayi sitesinin olduğu yer trafiği çok yoğun olan bir bölge stadın oraya yapılması zaten sıkışık olan şehirmizi daha da bunaltacaktır, sıkıştıracaktır. ileride yapılması planlanan demiryolu için liman bağlantısınıda sıkıştıracaktır.
                        Arkadaşlar Trabzon için hayati derecede önemli 2 proje vardır.
                        1.sici Erzincan-Trabzon demiryolu projesi şehrimizin ekonomisini 2 ye katlayabilecek bir projedir.(maliyeti 1,5-2 milyar dolar olduğu söyleniyor)
                        2.cisi ise güney çevre yolu projesidir. (maliyeti 800 milyon dolar olduğu söyleniyor.)
                        Bu iki proje Trabzona sınıf atlatacak, büyükşehir olmasını sağlayacak, ekonomisine can katacak çok önemli projelerdir.
                        bu projeler 3. olarak Akyazı projesini ekleyebiliriz. Akyazı projesinin yapılmasıyla şehrimiz genişler.
                        Arkadaşlar ülkemizde hükümetler kimseye durup dururken bişey vermiyor.istemesini bilmemiz gerekiyor. bu istekleri her platforma belirtmeliyiz.

Yorum

• daha 2 gün önce akp vekili terminal avni aker yavuz selim ve lojmanların karşılığında akyazyı toki yapacak diyordu şimdi sanayi sitesi bilmem ne
                          hergün başka bişey atıyorlar ortaya ama hepsinin içi boş
                          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Stadı en iyisi Of-Çaykara yoluna yapsınlar.

Yorum

• valla Trabzonu bilmeyince öyle garip garip bakıyoruz.inşallah çok iyi bir yer bulunur da şöyle en iyisinden iyi bir stad yapılır.
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaş eklemiş bende daha geniş açıda göstereyim istedim. Trabzonu bilmeyen arkadaşlar için kolaylık olsun.

bu resim açıkça ortaya çıkartıyor her şeyi. Akyazı projesi çok güzel bir proje. Tamamının yapılması halinde kulübe getirisi çok fazla. Ama en önemli gerçek şu üstteki resimde

Stadyum Şehir ile iç içe olmalı. Avni Aker'in yeri çok güzel, kadıköy stadı modeli büyütülmeli. parça parça,

Taraftar maç öncesi meydan dan Stada, maç sonrası stadyumdan Meydana coşkuyu tüm şehir ile yaşamalı. Ama Akyazı olması halinde takım şeirden iyice ayrılacak.

Stad yapılmasın Avni Aker Yıkılsın yerine yenisi yapılsın
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X