Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ohooo oraya nou camp dikilir be
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://video.fanatik.com.tr/Default.aspx?VideoID=29172

çok kötü bir tablo bir an önce bu proje başlanmalı
      Hicte kötü bir tablo degil ben tam aksine gurur duyuyorum ve Trabzonsporlu olmasam korkardim bu görüntüden

Ari kovani gibi masallah gelecegin futbolculari yetisiyor hemde yüzlerce...
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• resimdeki yere süper olur.

artik su sahili düzeltmenin zamani geldi.

büyük projeler var ama yapilsin artik. sahil resmen kullanilmiyor otoban sayesinde

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hicte kötü bir tablo degil ben tam aksine gurur duyuyorum ve Trabzonsporlu olmasam korkardim bu görüntüden

Ari kovani gibi masallah gelecegin futbolculari yetisiyor hemde yüzlerce...
          Bunun neresinden gurur duyduğunu anlamış değilim. Buna kısaca rezillik denilir, koskocam futbol şehrinde bir tane ışıklandırılmalı tesisimiz varmış.

Yorum

• Resimdeki yere yeni bir stadyum kolaylıkla sığıyor. Hemde Yandaki Sebze Meyve Hali'ne dokunmadan bile...

bekir61'in tesbiti güzel.

Karadeniz Sahil yolu kenarı otopark olarak ayrılabilir.

t @Selim_Turan

Yorum

• haluk ulusoy tesisleri trabzonspora devredilmisti diye duymustum

dogru mu?

Yorum

• Bu alan mi?

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hayır orası değil. Hâl'in bulunduğu alan.Yeni bir hâl yapılmadan orası yıkılamaz. Yani 3-5 senesi var.

Yorum

• Ne güzel bir sehrimiz var...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haluk ulusoy tesisleri trabzonspora devredilmisti diye duymustum

dogru mu?
                      Evet 1 sene kadar önce 49 yıllığına TFF Haluk Ulusoy tesislerinin kullanımı Trabzonspor'a devredildi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hal'in yıkılmasına gerek yok. Stad yapılırsa çevresindeki boşta kalacak alanlar yeterli derecede otopark olacaktır.

Tabiki böyle bir stadın yanında sebze meyve halimi olur derseniz orası ayrı
                        t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hal'in yıkılmasına gerek yok. Stad yapılırsa çevresindeki boşta kalacak alanlar yeterli derecede otopark olacaktır.

Tabiki böyle bir stadın yanında sebze meyve halimi olur derseniz orası ayrı
                          bide o görüntüdeki stad sükrü saracoglu yani 50000 kisilik
                          bizimki en fazla 40000 olacaktir yani etrafinda alan görüntüdende daha fazla

bu arada resim icn tesekkürler

Yorum

• sahili böyle gördükce icim parcalaniyor

Yorum

• koskoca sehirde stadt yapacak yer bulamiyoruz gercekden inanilmaz

Yorum

• gelin bizim köyde yapin stadi yer bulunamiyosa nenem bi dönüm yer hediye eder
                                gerisini anlasuruk
                                [T][S]

Yorum

Yükleniyor...
                                X