Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu stadyum da maç kaybetmeyiz artık demiştim kendi kendime.
    Her şey fos çıktı. Bursa'nın istatistikleri bile bizden iyidir.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Stad top oynamıyor arkadaşlar, maç kazanamaz.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad top oynamıyor arkadaşlar, maç kazanamaz.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad top oynamıyor arkadaşlar, maç kazanamaz.

Yorum

• Neden başlığa ŞENOL GÜNEŞ stadı yazmıyorsunuz. Medical park denen şey kırk yıllık ŞENOL GÜNEŞ den daha mı öncelikli.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden başlığa ŞENOL GÜNEŞ stadı yazmıyorsunuz. Medical park denen şey kırk yıllık ŞENOL GÜNEŞ den daha mı öncelikli.
              Stadın adı değil, kompleksin adı Şenol Güneş.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın adı değil, kompleksin adı Şenol Güneş.
                Tabi bizde yedik. ŞENOL GÜNEŞ dememek için uydurulmuş bir komplex.

Yorum

• EURO 2024'e aday şehirler belli oldu 20.10.2017
                  Türkiye'nin ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri adaylık dosyasında yer alacak şehir ve stadyumlarla ilgili karar verildi.
                  Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 17 Ekim 2017 tarihli toplantısında alınan kararla belirlediği şehir ve stadyumlar şöyle:
                  İstanbul (Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu), Bursa (Büyükşehir Belediye Stadyumu), Antalya (Antalya Stadyumu), Eskişehir (Eskişehir Yeni Stadyum), Gaziantep (Gaziantep Stadyumu), Kayseri (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu), Trabzon (Şenol Güneş Spor Kompleksi), Kocaeli (Yeni Stadyum), Ankara (Yeni Stadyum).
                  TFF, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasını 27 Nisan 2018'de UEFA'ya teslim edecek. UEFA Yönetim Kurulu ise EURO 2024'e ev sahipliği yapacak ülkeyi Eylül 2018'de yapacağı toplantıda açıklayacak.
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bize vereceklerini sanmıyorum hadi ama ülke ve Trabzon için hayırlısı olsun

bu arada stadın ismi medical park olarak yazılmamış yine?!
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• gs stadi için uzun uzun yazmasini biliyorlar, bize gelince sâdece s.g ... ben de onlara s.gidin diyorum
                      bjk stadini koymamislar, ilginç... Kocaeli hafif sasirtti beni... Samsun da olabilirdi, hattâ bir sekilde olmaliydi bence
                      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 16:00.
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gs stadi için uzun uzun yazmasini biliyorlar, bize gelince sâdece s.g ... ben de onlara s.gidin diyorum
                        bjk stadini koymamislar, ilginç... Kocaeli hafif sasirtti beni... Samsun da olabilirdi, hattâ bir sekilde olmaliydi bence
                        Olimpiyat ve TT Arena olmak zorunda (2 tane 50k kapasiteli stadyum şartı aranıyor hatta final için 60k şartı aranıyor). Aynı şehirden 3 stadyum seçmek imkansız. Sadece 1 grubu orada oynatabilirsin 2 grup maçlarını aynı şehire veremezsin. Bu sebeple İstanbuldan sadece arena ve olimpiyat seçildi.
                        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 16:05.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olimpiyat ve TT Arena olmak zorunda (2 tane 50k kapasiteli stadyum şartı aranıyor hatta final için 60k şartı aranıyor). Aynı şehirden 3 stadyum seçmek imkansız. Sadece 1 grubu orada oynatabilirsin 2 grup maçlarını aynı şehire veremezsin. Bu sebeple İstanbuldan sadece arena ve olimpiyat seçildi.
                          açiklama için tesekkürler... ama garip olmus yau, o stadin degerlendirilmemesi ilginç... ama su da var, daha önce olay oldu diye demiyorum, ama orada güvenligi olusturmak da epey zor... alan yok ve sehrin tam ortasinda falan, skinti... bizim Avni Aker gibi sehirle iç içe
                          Final olimpiyatta olur eger sartlar böyleyse..
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            açiklama için tesekkürler... ama garip olmus yau, o stadin degerlendirilmemesi ilginç... ama su da var, daha önce olay oldu diye demiyorum, ama orada güvenligi olusturmak da epey zor... alan yok ve sehrin tam ortasinda falan, skinti... bizim Avni Aker gibi sehirle iç içe
                            Final olimpiyatta olur eger sartlar böyleyse..
                            Final şartlarını karşılayan tek stadyumumuz maalesef ki Atatürk Olimpiyat. Organizasyonu alırsak final orada olacaktır. Vodafone Park 40bin kişilik tam hatırlayamadım ama TT Arena ve Saraçoğlu 50bin üstü bunlardan biri seçilmiş yeni olduğu için TT Arenadan tercih kullanılmış. Bu stadyumların hepsi İstanbulda olmamış olsaydı Vodafone Park ' ta İstanbul kontenjanından dahil olurdu.

Aşağıdaki resimde Olimpiyat ve TT Arena ' nın neden seçildiği daha net anlaşılır

Capture.jpg

Bunlarda olması gereken stadyum kapasiteleri

• 2 stat en az 50.000 net oturma kapasiteli (tercihen bunlardan biri 60.000 net oturma kapasiteli)
                            • 3 stat en az 40.000 oturma kapasiteli
                            • 4 stat en az 30.000 oturma kapasiteli olmalıdır.
                            En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 16:22.

Yorum

• İzmir'den olan kuyruk acıları halâ dinmiyor adamların. Böyle bir turnuvada Antep var Konya var ama İzmir yok. Halbuki böyle bir turnuva için İstanbul'dan sonra kafada yazılacak ilk şehir İzmir'dir. Gerek turizm potansiyeli, otel ve konaklama avantajı, ulaşım avantajı vs ile kafadan yazılmalıydı. 2024'e kadar paşa paşa 40000+ bir stat yapılabilirdi. Hadi bakalım Antep'e Konya'ya ne kadar yabancı çekebileceksiniz. On bin üzeri bir topluluk o şehre geldiğinde nerelerde yatırıp konaklatacaklar merak ediyorum. Ve neye para harcatacaksın Antep ve Konya'da..
                              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 20:10.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İzmir'den olan kuyruk acıları halâ dinmiyor adamların. Böyle bir turnuvada Antep var Konya var ama İzmir yok. Halbuki böyle bir turnuva için İstanbul'dan sonra kafada yazılacak ilk şehir İzmir'dir. Gerek turizm potansiyeli, otel ve konaklama avantajı, ulaşım avantajı vs ile kafadan yazılmalıydı. 2024'e kadar paşa paşa 40000+ bir stat yapılabilirdi. Hadi bakalım Antep'e Konya'ya ne kadar yabancı çekebileceksiniz. On bin üzeri bir topluluk o şehre geldiğinde nerelerde yatırıp konaklatacaklar merak ediyorum. Ve neye para harcatacaksın Antep ve Konya'da..
                                Karşıyaka ve Göztepe'ye iki yeni stadyum yapılıyor ama bunların ikisi de kapasite olarak uygun değil. Üçüncü bir stadyum yapmak ya da Atatürk Stadyumu'nda düzeltme yapmak makul bir seçenek olmuyor. Bir şehirde üç yeni stadyum yapılması gerçekten de çok ama çok maliyetli olur. Hele hele kentin iki büyük takımı için iki ayrı stadyum inşa edilirken.

Yorum

Yükleniyor...
                                X