Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galiba samsun stadında güncel futbol kompleksleri hakkında bilgi sahibi vasıflı biri şehirden işe el atmış çünkü merdiven araları san mames gibi koyu griye boyanmış çıkış tüneli çadır gibi yapılmamış betonarme yerler doğru şekilde boyanarak tribün bütünlüğüne bir nebze katkıda bulunulmuş ve en önemlisi hibrit olmadığı halde bizimkinin ilk halinden çok daha iyi ve titiz serilmiş sağlıklı bir zemini var mevcut leş projelerini ellerinden geldiğince iyileştirmeye çalışmışlar koca Trabzonspor camiasının yıllarca bişeyleri değiştirmek içim kıvramasını gördükten sonra bu yapılanların rahatça halledilmiş olması diğer illerde beni gerçeten üzüyor.

Yorum

• fb nin eski tesisleri dereağızındaydı. yani merkezi bir lokasyonda idi. fb tesislerinin dereağzında olması aynı zamanda takımın taraftarın ağzında olması demekti. genelde fb'nin her mağlubiyeti sonrası dereağzı tesislerinin taraftarlarca basılması vakayi adiden oldu. sonra fb tesisleri samandıraya taşıdı da taraftar baskısını bir nebze bertaraf etti. bizdeki may tesis ile şimdiki şenol güneş kompleksindeki tesislerin hangisinin taraftar baskısına maruz kalacağı renktaşlarımın takdiridir

serdar sağlam

Yorum

• Allah iziin verirse augustus ayinda, insallah Trabzonda olacagim.
        Stadi bakma imkani olur acaba!? Yani oraya gidip de Stadi görmek!?
        Yoksa yasak mi?! Cünkü oglum ve ben görmek istiyoruz da. o yüzden soriyorum.....

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah iziin verirse augustus ayinda, insallah Trabzonda olacagim.
          Stadi bakma imkani olur acaba!? Yani oraya gidip de Stadi görmek!?
          Yoksa yasak mi?! Cünkü oglum ve ben görmek istiyoruz da. o yüzden soriyorum.....
          aynı durumdayım bayramda trabzonda olacağım stadı gezebilir miyim acaba?
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• fiko biyerden fazla para buldu galiba 1 senede hibrit zemini yeniliyo sebep olarakta 30 üstünde maç oynandığı için zemin hırpalanmış ve seneye rakipler de hibrite geçtiği için en iyi zemin avantajını kaybetmemek içinmiş
            adam bildiğin iyi yetmez en iyisi lazım mantığıyla gidiyo hibrit 3,4 yıl gider sanıyodum oysaki

Yorum

• Arkadaşlar bilen var mı

2017-2018 kombine satışları ne zaman başlayacak gecen yıl aldığım kombine viranın tam ortası doğru dürüst maç seyredemedim
              @ okşoholu

Yorum

• Ortak algı olarak beşiktaşın başarısında hibrit zemin faktörü çok konuşuluyo fenerle bursada hibrite geçiyomuş beşiktaş tesisleride hibrit yapmıştı bence hiç etkisi olmasa en azından sakatlıkları kesiyo bu bile kaliteli bir zemin faktörünün önemini ortaya çıkarır. Bence bizimde artık uzun vadede hangi tesisi kullanacağımıza karar verip ana antreman sahalarını tohum ekimiyke yani en verimli hibrit işlemiyle yenileyelim akyazıdan çok futbolcular bu sahalarda vakit geçiriyo sonuçta

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.instagram.com/p/BVUm0xoFRym/
                  fiko biyerden fazla para buldu galiba 1 senede hibrit zemini yeniliyo sebep olarakta 30 üstünde maç oynandığı için zemin hırpalanmış ve seneye rakipler de hibrite geçtiği için en iyi zemin avantajını kaybetmemek içinmiş
                  adam bildiğin iyi yetmez en iyisi lazım mantığıyla gidiyo hibrit 3,4 yıl gider sanıyodum oysaki
                  En iyi hibrit zemin akyazıda olduğunu daha öncede yazmıştım

Nedeni basit
                  İnönü ve rizede zemin serildikten hemen sonra mac yapılmaya baslandı
                  Suni lifler köklere sarılmadan oynandıgı icin lifler bir kısmı mac esnasinda yerinden cıktı

Bizim serme döneminde olan hatalar yüzümden 6hafta bekletildi
                  Buda ideal sayılır...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynı durumdayım bayramda trabzonda olacağım stadı gezebilir miyim acaba?
                    Kimse yokmu bu soruyo cevaplamya?!

Yorum

• Kulübü arayıp sorabilirsiniz.

Herhalde kulüp bununla ilgili bir çalışma yapmıştır.

Yorum

• İsterseniz kulübü arayıp sorun..

Yorum

• bugünkü kap açıklamasını detaylandıracak varmı?
                          hala stadı bize vermemişler galiba ayrıca sponsorumuzun m.park olduğuna eminmiyiz ? ne bizim sayfada ne de tff de m.parkın ismi geçmiyor?
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• yaz dönemindeki en büyük beklentim statın tüm eksiklerinin tamamlanarak yeni sezona girmesi idi. ancak şu ana kadar yaprak kımıldamıyor.

serdar sağlam

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaz dönemindeki en büyük beklentim statın tüm eksiklerinin tamamlanarak yeni sezona girmesi idi. ancak şu ana kadar yaprak kımıldamıyor.

serdar sağlam
                              üzücü bir durum. problemli olan yerler neden elden gecmiyor. Mescid, WC'ler vs.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bir stadın ismi, o futbol kulübüyle özdeş bir şey olmalıdır! O şehri ve takımı yansıtmalıdır. Arena, park nedir bunlar?
                                Ne bileyim, seni en çok şampiyon yapan teknik adamın ismini koyarsın, en çok gol atan Trabzon'lu futbolcunun ismini koyarsın, en çok vefa göstereni vs koyarsın da bu isimler ne böyle?
                                Şu saçmalığın yıllar sonra belki farkına birileri varır.
                                Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                                -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                                -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X