Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O ne güzel bir stadyumdur. İnsanın baktıkça bakası geliyor. Gerçekten de 40.000 kapasite olduğuna inanmak çok zor. Harika bir mimariye sahip.

Zaten adamların o stadyumda fireleri yok. Bu yıl 16 maçta 16 galibiyet.
    Daha önce kapasitesini bilmiyordum hatta geçen gün maçı izlediğimde bu stad 40 bine uyarlanıp bize yapılsa nasıl olurdu acaba diye düşünmüştüm. Stad en az 55-60 duruyor ve alt tribünün uzun tutulup 2. Katın kısa kalması mükemmel bir görüntü gerçekten keşke örnek alabilseydik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 4 tribünü kapsayan tarihi bir koreografi yapılabilir. dünyada ses getirdi bjk macındaki görüntü. bundan sonra istanbul takımı maçları ve önemli maçlarda koreografi yapılmalı
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 tribünü kapsayan tarihi bir koreografi yapılabilir. dünyada ses getirdi bjk macındaki görüntü. bundan sonra istanbul takımı maçları ve önemli maçlarda koreografi yapılmalı
        Bunun maliyetine de yönetimin de desteklemesi lazım.Çünkü masrafllı trabzonspor taraftar grupları için
        En son sezai tarafından düzenlendi; 13.04.2017, 12:25.

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunun maliyetine de yönetimin de desteklemesi lazım.Çünkü masrafllı trabzonspor taraftar grupları için
          birçoğu bedava aldıkları biletlere ve onları sattıklarında kazandıkları paraya saysın valla. ama sizle aynı fikirdeyim ama bu bedava bilet konusuda deli ediyor beni
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yağmur rüzgardan dolayı serpintili yağdığı için mi taraftar ıslandı, yoksa bir yerleri yanlış mı yaptılar?
            Ben kale arkası üst taraftaydım ıslanmadım. Ama birkaç kere çatıdan damla aktı üstüme.
            Çatı alt katın ilk 4-5 sırasını kapatmıyor sanırım. Bir de rüzgarla yağınca herkes ıslanıyor.

Yorum

• Bu sene bedava olayi kalkti biliyorum.hatta ilk yari o kadar kötü olmamiza rağmen başkan taviz vermedi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam alkış yaptı sonra klübeye dönün diye çıkanları topladı. 50 yıl sonra şenol güneş isminin güzel hatırlanacağından hiç şüphem yok.

İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yapmasını bekliyordun ? Kendi takımı gol attığında oturup ağlamasını mı ? Ayrıca ilk gole hiç sevinmedi. Yüzünde mimik oynamadı. Son golde ise ufak bir alkış yaptı, abartılı sevinenleri ise yedek kulübesine soktu.
                50 sene sonra da 100 sene sonra da ben Şenol Güneş'i ömrüm yeterse güzel yad edeceğim. Esas bu adamın kıymetini bilmeyenler bunun hesabını nasıl verecek o meçhul.
                Tesadüf mü yani,ilk gol ve ilk mağlubiyetin bir zamanların temiz futbol savunucusu,paraya karşı emeğin yılmaz kahramanı,70'ine merdiven dayadıktam sonra para ve ünvan için savrulmuş olan bir şahsın takımına karşı alınması?
                O takımın da Trabzonspor'un tarihi ve misyonuna tam zıt şikeden ceza almış İstanbul takımı olması?

Bence değil.
                O ilk goldeki sahte duruş ve 4.goldeki gerçek karakterin ortaya çıkması da hayatının bir maç içindeki özeti gibi olmuş.
                Görmesini bilene.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuan juventus- barcelona maçını izliyorum. Juventusun statının 40 bin kapasiteli olduğuna inanmak zor insan imreniyor.

serdar sağlam
                  Adamlar stad yaptılar.bizim gibi başka takımlara yapılan projeyi sahiplenmediler.bu arada o stad 45.000 kişilik

Yorum

• Rüzgar + teknik aksaklıklar olmasaydı koreografi nasıl görünürdü diye merak edenler için ufak bi çalışma yaptım :

En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 13.04.2017, 19:05.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamlar stad yaptılar.bizim gibi başka takımlara yapılan projeyi sahiplenmediler.bu arada o stad 45.000 kişilik
                      Renktaş birçok sitede 41.507 olarak yazıyor.

serdar sağlam

Yorum

• Eskiden buralarda Juventus Stadi'nin resimlerini paylasanlar olurdu
                        O guzel insanlar, o guzel atlara binip gittiler
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rüzgar + teknik aksaklıklar olmasaydı koreografi nasıl görünürdü diye merak edenler için ufak bi çalışma yaptım :

Hiç bir şekilde ilk fotoğraftaki gibi görünmeyecekti. Koreografinin sıkıntısı dik durmasından daha çok beyaz ağ üzerine yapılmasıydı. Beyaz kullandıktan sonra onu kamufle etmek imkansızdı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tesadüf mü yani,ilk gol ve ilk mağlubiyetin bir zamanların temiz futbol savunucusu,paraya karşı emeğin yılmaz kahramanı,70'ine merdiven dayadıktam sonra para ve ünvan için savrulmuş olan bir şahsın takımına karşı alınması?
                            O takımın da Trabzonspor'un tarihi ve misyonuna tam zıt şikeden ceza almış İstanbul takımı olması?

Bence değil.
                            O ilk goldeki sahte duruş ve 4.goldeki gerçek karakterin ortaya çıkması da hayatının bir maç içindeki özeti gibi olmuş.
                            Görmesini bilene.

doğru diyosun...şenol güneşin kendi takımının gol attıktan sonra sevınmesı cok yanlıstı..hatta ağlaması lazımdı uyarması lazımdı oyuncularını gol atmayın dıye yenılın dıye...hataa daha ılerı gıdıyorum ıstıfa etmesı lazımdı yendıklerı ıcın..ya ne ıstıyosunuz su adamdan anlamıyorum..herkes ısını yapıyor..tabıkı parayı dusunecek..sen bedava bılet almak ıcın adına taraftar grubu dıyosun sonra neymıs efendım senol paracı..bırakın bu ıslerı..adam ısını yapıyor..herkes trabzonsporda gorev alması mumkun degıl..olaya at gozluklerınızı cıkartıp tarafsızca baktıgınızda anlarsınız dıyecem ama yınede anlamak ıstemezsınız sız..senolu en son hatırladıgımda kufur ederek kovdunuz adamı..herkes sevınc cıglıkları atıyodu istifa etti diye...bence takıntılarınız senolun kazandıgı para degıl yakaladığı başarıdır...kim ne derse desin şenol güneş hep markadır ve öylede hatırlanacaktır..hataları olabılır..sankı sız hıc hata yapmıyosunuz...hepınız harıka ınsanlarsınız..nerde kalmıstık...

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskiden buralarda Juventus Stadi'nin resimlerini paylasanlar olurdu
                              O guzel insanlar, o guzel atlara binip gittiler
                              Yıllar önce juventus statının benzeri yapılsın diye az çırpınmamıştım. Henüz bizim statın projesi çizilmemişti.olmadı. olduramadık...

serdar sağlam

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen. ama bizde yardım ederiz herkes elini cebine atar
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X