İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça gelmeyen zihniyete karşı eleştirilerinize katılıyorum fakat statta ben üşüyorum. Kaldı ki kolay üşüyen biri değilimdir."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
TG, kendi tribününe de gelip 3lü çektirilmesini istedi ancak, burada mesele şu; o 3lü tüm stada yönelikti sanki, ona da eşlik edip, yine de tribünlerine çağırabilirlerdi, susun buraya gelecekler mantığı ayrıştırıcı bence.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaraton 4. sıradan destek verdim. Üzerime kar yağmasına rağmen üşümedim. Ben de üşüyen biriyimdir. Garip. Neyse ne artık sonuç olarak illaki ısıtma yapılacak. Desteğimizi esirgemeyelim Gurbetçi Gençler her zaman orada olamaz...Hamiş
Yorum
-
bu arada bir şey dikkatimi etti,,,gruplar hani birleşecekti,yine her köşede ayrı grup var ve hepsi yine her telden ayrı ayrı bağırıyordu...avni akerden farkı yok.fakat tezxahurat yapıldığında acaip atmosfer oluyor,ses dışarı çıkmıyor
artı birde şu var,tesislerin olduğu yer açık.yani orayı ayırmayacaklarmı,elini sallayan rahatca tesislerin kapısına kadar gidebilir,,En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 13:32.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirkaç eleştirim olacak. Trabzon belediyesi neden büyükşehir belediyesi yapıldı? İmkanları gelişsin, daha iyi hizmet edebilsin diye. Belki ben bilmiyorum, yeni stadda ilk maç, ulaşım için otobüslere ek seferler düzenlendimi, gerekirse bedava ulaşım hizmeti sağlandı mı, kaç senedir raylı sistem konuşuluyor, hani nerde?BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Güzel bir açılış oldu. İl değiştirerek gitmek zahmetli oldu ama değdi. Gelen, destek veren herkese teşekkürler.
Öncelikle stadyum gerçekten güzel oldu. Zevkler ve renkler meselesi elbette ama canlı görünce apartman localar o kadar da gözüme batmadı. Stadın içerisinde küçük eksiklikler var ve olması da doğal. Ama şu kantin olayının en kısa sürede çözülmesi gerekiyor.
Stadyum çevresi haddinden fazla çamurlu. Böyle bir komplekste bu görüntüler umarım bundan sonra olmaz. Otopark kapasitesi gerçekten yetersiz. Zira tam dolmamış hali ile bile araçlar otoyol kenarlarında park etmek zorunda kaldı. Bunun önüne geçebilmek için toplu taşıma şart oğlu şart. Ama öyle belediye otobüsleri ile değil. RAYLI SİSTEM. Olmazsa olmaz.
Isıtma meselesine gelirsek. Maraton alt kat ortada maçı izledim. Ara ara karda yağdı üzerimize ama çok üşüdüm diyemem. Bunda sürekli ayakta olup zıplamanında etkisi var tabi. Maç öncesi tribünün en üst koltuğundan nasıl görünüyor diye merak ederek maraton tribününün en üstüne kadar çıktım. Arkadaş orda bildiğin farklı bir mevsim yaşanıyordu. Fazla rüzgarlı ve gerçekten titretecek bir soğuk vardı. Isıtma sistemi şart.
Tribünlere gelecek olursak. Beklediğim stadın dolmasıydı ama buna da şükür. Taraftar gruplarımızın kendi kendine birleşeceği yok. Artık birinin buna ön ayak olarak bunu sağlaması gerekiyor. Parça parça bölünmüş halde tek ses çıkarmak imkansız hale geliyor. Örneğin kale arkasından maratona sesleniliyor herkes eller havada bekliyor ama hangi tezahüratı yapacağını bilmiyor. Yol tarafı kale arkasında alt katta küçük bir grup üst katta ayrı bir grup vardı. Kendi hallerinde desteklemeye çalıştılar ama tek ses olayına çok katkıları olamadı maalesef. Gruplarımız içerisinde en yapıcı olanı şüphesiz ki Vira idi. Komplekse girmeden kale arkasından gelen hangi tezahürat olursa olsun eşlik ettiler.
Bir sözümde deniz tarafı kale arkasında olan arkadaşlara gelsin. Maç önü "yönetim uyuma, taraftarın dışarda" tezahüratını neden yaptılar anlayabilmiş değilim. Pasolig gişelerinde arıza varsa tamam ama bileti olmadığı için dışarda kaldıysa ve sen bu tepkiyi veriyorsan orda bi dur. Grup polarlarını 50 liradan üyelerine satan arkadaşlar 20 lira bilete veremeyince tepki göstermesinler. Gülünç oluyor zira.
Diğer tribünlerde durum neydi bilemem ancak maratonda stada resmen saygı vardı. Koltuk üzerine çıkmalar vs vs hiç yaşanmadı. Gördüğümün 1-2 arkadaşı uyardık ve tatlılıkla işi çözdük.
Velhasıl kelam; bu stadyum dolsun isteniyorsa raylı sistem şart. Isıtma sistemi şart. Tribün olarak diğer takımlara özenmek istemiyorsak birlik şart. Trabzonspor üzerinden maddi menfaat sağlamak isteyenleri engellemek şart.
Trabzon'a böyle bir stadyum gerekliydi. Konfor gerekliydi. Mevcut stadyum fazlası ile bunu karşılayabilecek düzeyde. Geç yapıldı, seçim malzemesi oldu vs vs bir tarafa bırakırsak emeği geçenlerden Allah razı olsun. Umarım kalan sorunlarda çözülür ve stadyumun hakkını gerçekten verebiliriz. Bu stadyum 5-10 bin kişiye oynarsa gerçekten yazık olur.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61. dakika ve penaltı atışlarının kaydı bende mevcut.
WhatsApp üzerinden gönderim yapabilirim dilerseniz.
Ben dikkat ettim fakat göremedim.
Mümkünse ben de isterim görüntüleri
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'da GS-BJK VE FB taraftarlarıyla birlikte bir kafede maçı izledik..yorumları benim çok hoşuma gitti.."abi valla sanki İngiltere ligini izliyoruz" maçın temposu stadyumun görünümü vs övdü durdular..bende .,daha çokkk izleyeceksiniz bizi dedim.
610806Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Medical Park Arena Yolculuğu ve Yorumlarım
Trabzon Şehrine Gereken Değer Verilmiyor;
Öncelikle Trabzon şehrinden başlayayım dedim.
Ben Sinoplu ve İstanbul da oturmama rağmen Trabzonspor'a gönül vermiş birisiyim. Yolculuk sırasında Samsun, Ordu gibi Büyük Şehir seviyesine ulaşmış bölgelerden sadece "geçtik". Buna rağmen Trabzon Büyük Şehrinden daha kaliteli bir çalışma biçiminde oldukları gayet aşikar. Trabzon Meydanına bile çıktım çünkü merak içerisindeydim Trabzon nasıl bir yer diye. Yukarıya çıkış Galata köprüsünden İstiklal caddesine çıkışı andırıyor. Ancak bunu kullanamadığından yine çok kötü bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşıyorsunuz. Bence şehire hiç bir şekilde değer verilmiyor. Tek yapılan şey kaliteli yollar vs. Belediye de zaten o yaptıkları yolların reklamını yapıyor otobüs duraklarında.Yazık. Sahil kesimini aktif bir şekilde kullanamayan Büyükşehirde olmaz. Göz açın Allah için bu nedir? Trabzon'un potansiyeli çok yüksek bu gelişkenlik konusunda. Ama bu iş böyle olmaz. Görünen köy de kılavuz istemez.
Benden öneri önümüze seçimler geldiğinde değiştirin bu anlayışı. Doğanın nadir güzelliklerinden olan karadenize yapılan bir saygısızlıktır bu. Trabzon beni gerçekten bu konuda doyurmadı. Üzüldüm harbiden.En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 14:08."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG, kendi tribününe de gelip 3lü çektirilmesini istedi ancak, burada mesele şu; o 3lü tüm stada yönelikti sanki, ona da eşlik edip, yine de tribünlerine çağırabilirlerdi, susun buraya gelecekler mantığı ayrıştırıcı bence.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedical Park Arena Yolculuğu ve Yorumlarım
Trabzon Şehrine Gereken Değer Verilmiyor;
Öncelikle Trabzon şehrinden başlayayım dedim.
Ben Sinoplu ve İstanbul da oturmama Trabzonspor'a gönül vermiş birisiyim. Yolculuk sırasında Samsun, Ordu gibi Büyük Şehir seviyesine ulaşmış bölgelerden sadece "geçtik". Buna rağmen Trabzon Büyük Şehrinden daha kaliteli bir çalışma biçiminde oldukları gayet aşikar. Trabzon Meydanına bile çıktım çünkü merak içerisindeydim Trabzon nasıl bir yer diye. Yukarıya çıkış Galata köprüsünden İstiklal caddesine çıkışı andırıyor. Ancak bunu kullanamadığından yine çok kötü bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşıyorsunuz. Bence şehire hiç bir şekilde değer verilmiyor. Tek yapılan şey kaliteli yollar vs. Belediye de zaten o yaptıkları yolların reklamını yapıyor otobüs duraklarında.Yazık. Sahil kesimini aktif bir şekilde kullanamayan Büyükşehirde olmaz. Göz açın Allah için bu nedir? Trabzon'un potansiyeli çok yüksek bu gelişkenlik konusunda. Ama bu iş böyle olmaz. Görünen köy de kılavuz istemez.
Benden öneri önümüze seçimler geldiğinde değiştirin bu anlayışı. Doğanın nadir güzelliklerinden olan karadenize yapılan bir saygısızlıktır bu. Trabzon beni gerçekten bu konuda doyurmadı. Üzüldüm harbiden.
Belediyecilikle ilgili söylediklerinize katılıyorum hatta daha da artırabiliriz bunları ancak şöyle bir durum var.
Seçim zamanı parti sahaya iniyor;
10 km yol yaptık 10000 metre yol yaptık 1000000desimetre yol yaptık diye aynı şeyleri birim çevire çevire farklı farklı yerlerde anlatıyor.
Sonra şu sorun ne oldu mesela diyorsun ? Hemen başlıyorlar sana anlatmaya;
Şu projesini yaptık, şu projesini yapma aşaması için masaya oturduk, bakın burda bu projenin proje ihalesini yapacağız inşallah, şurada bu problem için yine çok büyük yatırımlar ve projeler üretiyoruz.
Eee ? Benim dediğim problem yıllardır yönetiyorsun çözüldü mü peki ? Yok.
Bir diğeri de şu;
Yaa tamam iyi güzel oy ver diyorsun da bizim habu uşaklar okulu bitirdi iş yok çalışamıyolar ya da eşim dostum kardeşim neyse iş yok bunu nası yapacaz, bi iş bulalım ?
Hemenn ahmet mehmet olum not alın abinizi sen bize ad soyad ver ne iş yapmak istediğini söyle şimdi seçimlerden sonra bizim osman abi yönetime giriy başkanın çok yakın adamıdır heee habu işler bitsin hemen goyarız onu biyere.
E iyi allah razı olsun al sana oy...
Birde bunun üstüne Trabzonsporu tutar gibi partisini tutan tatava yapma bas geçcileri ekle
Birde bunun üstüne ya biz yine oy verelim sağda solda oy isteyelim belki bi menfaatimiz olur sağda solda işimizi yaptırırızcıları ekle..
Al sana nur topu gibi belediye sonra.
Ee biz ne olacaz ? Bu şehirde yaşayanlar bu şehrin problemlerini bizzat yaşayanlar daha iyi olması için çabalayanlar?
Efendim şu projeyi yaptık yapıyoruz yapacağız..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum