Burasi yeri değil ama en çok takip edilen yer bu sayfa olduğu için yazmak istedim. Olcay Şahan ve m.Ekici işi bu adamı biz vermezsek bedavaya gidecek başkanın sözleri bence çokta açıklayıcı olmadı. Bjk 200bine verirmiydi sizce ben ticaret adamıyım diyor ama inanmadim kesin bizden Bir adamı isticek goreceksiniz okayin 1 sene sözleşmesi kalmış inşallah onada kanca atmazlar nedense onada sözleşme imzalattirmiyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TOKİ tarafından Akyazı'nın koridorlarına çizilen resimler Trabzonspor Kulübü tarafından sildirildi
gülsek mi ağlasak mı?
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurasi yeri değil ama en çok takip edilen yer bu sayfa olduğu için yazmak istedim. Olcay Şahan ve m.Ekici işi bu adamı biz vermezsek bedavaya gidecek başkanın sözleri bence çokta açıklayıcı olmadı. Bjk 200bine verirmiydi sizce ben ticaret adamıyım diyor ama inanmadim kesin bizden Bir adamı isticek goreceksiniz okayin 1 sene sözleşmesi kalmış inşallah onada kanca atmazlar nedense onada sözleşme imzalattirmiyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TOKİ tarafından Akyazı'nın koridorlarına çizilen resimler Trabzonspor Kulübü tarafından sildirildi
gülsek mi ağlasak mı?
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi yapmislar Ana okuluna cevirdiler stadi. Su yere de dogru duzgun bisey yapsinlar parke mi doserler naparlar artik cok kotu duruyor.
eskiden band sökülmüs resmini atmisdim
macdan önce korumalar sökülür
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaolasin Ben de bi anlam verememistim.
Sponsor fotosuna baktim sanki Turkcell icin de cok kisa orasi. Son harf de L gibi geldi bana.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.01.2017, 21:28."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerdeki koruma bandi
eskiden band sökülmüs resmini atmisdim
macdan önce korumalar sökülür
Sponsor fotosuna baktim sanki Turkcell icin de cok kisa orasi. Son harf de L gibi geldi bana.
Yorum
-
İlk olarak BySeHzAdE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Park yazmazlar. O kadar para vericek sponsor sonra bilete kısaltma şeklinde yazacaklar adını yok öyle bi dünya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Muratozturk kardesim Bende onu söylüyorum seviyor ama 1 sene kalmış sözleşmenin bitmesine imzalatsana. Burakda da aynisi olmuştu. Para olayı bu söz havada kalır. Bu arada yusufunda bitiyor. Usta harekete geçmeli sonra bu durumlar ortaya çıkıyor. Görün bakın ekicinin dediği olacak bedavaya gitcek fener ustanın sözlerine bakmaz alır. Yok aramız iyice bozulurmus çokta umurlarin da sanki. Sonra birde alay konusu oluyoruzEn son yancev tarafından düzenlendi; 27.01.2017, 23:06.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
Bu işler maliyetli işler baktın bugün kar yapacak belli bu yani çalıştıracaksın ısıtma sistemini zaten deniz kenarına 30 cm kar yağacak hali yok sabitle +4 derecedir büyük ihtimal zemini daha maç oynamadan rezil ettirme.. öyle uuu kar yağdı yakan bakaym uşaklar ısıtmayı kar tutmasın la olmaz bu iş.. güya Sivasın yeni stadında da vardı ama gerekli bi malzeme eksik olduğundan saha dondu. İnşallah burda da yok şu eksik bu çalışmadı gibi saçmalıklar olmaz. Yoksa napim alttan ısıtmalı havalandırmalı zemini..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum