Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değilde bütün konulardan ayrı olarak açılışta ts club tırı vardı satışları merak ettim açıkçası beşiktaş açılışta ürün satış rekoru kırmıştı ama onların açılışa beşiktaş taraftarı gitmişti..

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O değilde bütün konulardan ayrı olarak açılışta ts club tırı vardı satışları merak ettim açıkçası beşiktaş açılışta ürün satış rekoru kırmıştı ama onların açılışa beşiktaş taraftarı gitmişti..

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Dün Trabzonspor taraftarlarının %10 ı geçmeyeceğini düşünüyorum

Yorum

• Dün akşam ki açılışta bir grup ve devasal şak şak cılar eşliğinde son buldu.

Herşey sıradan basit bir market açılışı gibi yapıldı.Sıradan basit ve biraz ışık.

Otobusler ıle getırılen saksakcılar yevmıyelerını alıp evlerıne dagıldılar.Kalan bel kı 1000 adet Trabzonspor taraftarı vardı
        Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
        (A.Öztürk)

Yorum

• Dün yapılan siyasi mitingti.Açılışı ne zaman yapacağız acaba ?
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O değil de burda ne mavralar dönmüştü Svarovski, Samsung, Turkcell, Socar diye. Vestel'e burun kıvıranlar bile olmuştu.
            Desene yeni sponsorumuz ERDAL BAGGAL ;D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün yapılan siyasi mitingti.Açılışı ne zaman yapacağız acaba ?
              İkinci yarının ilk maçı ile yapacağız ama bu devre arasından yapılacak transferlerden bile önemli olacak o açılış. Yönetimin son kozu olan filmi "GÖNÜL ALMA" ikinci yarı vizyonda!
              [Korkmayın o vizyon değil. Gösterim olan vizyon ;D ]
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Şenol Güneş isminin komplekse veya stada verilmemesi gerektiğini düşünen biri olarak keşke tartıştığımız konu sadece Şenol Güneş olsaydı. en azından bu kulüpten bir şeyi tartışıyoruz derdim. o kadar çok garabet var ki ortada.

en çok dokunan da sırf yatırım yapacak diye katarlıların bayraklarının asılıp, emirlerinin büyük boy resimlerinin baş köşeye konup üstüne milli marşlarının da okutulup yağlanıp ballanmaları oldu. kendi şirketiyle çalışsın diye eğlenceye götürülen iş adamı muamelesi yaptılar heriflere. arada da Trabzonsporu meze yaptılar!!!

bu kadar mı paranın köpeği olduk, para uğruna değerlerimizi bu kadar mı kolay sattık? bi türlü hazmedemiyorum.

burada siyasete çok bulaşıyorsunuz, çok konuşuyorsunuz diyen arkadaşlar siyaset Trabzosporu kendine çekip kullanıyor farkında değil misiniz?
                There is no spoon...

Yorum

• Yalnız şakşakçıları; mütevazi bir ücret karşılığı tribünleri doldurmaları ve tezahuratlara eşlik etmeleri konusunda ikna edebilsek,her maç 41.461 kişiye oynar takımımız.Müthiş olur.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün yapılan siyasi mitingti.Açılışı ne zaman yapacağız acaba ?
                    Barcelona ya da PSG gelecekmiş o da olmazsa Aston Villa, o da olmadı Sidiksaspor, o da olmadı 1461

Yani görüldüğü üzere kötüden iyiye doğru sıralanmış hedefler.
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• dün stadı dolduranlara kombine satsalardı bakalım kim alacaktı, birdaha gelirler mi acaba maç izlemeye

Yorum

• Dün gerçek Trabzonsporlular Şenol Güneş ismini yuhalayanlardır bana göre. Onlarda o kalabalık arasında az bir kitle idi.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• her işe siyaset bulaştıranlara lanet olsun.

Yorum

• Bayrak, Atatürk, Tayyip, Arap, Binali.. Sıralama böyleydi sanırım..

Bizim başbakan ne kadar sıradan bir figür oldu böyle..

Ya da orta da Tayyip, sağıma bayrak ve Atatürk ü soluma da arap ve Binali yi mi aldım dedi..

Kafam da deli sorular

Neyse ben de nelere takılıyorum di mi..

610806
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Taraftar o stadı doldurmalı lama cimi yok stad ismi benim için çok önemli değil...

Yorum

• Arkadaşlar staddan erken çıkmaları soğukla alakalı imiş, 1 derece ve ısıtma yokmuş tirübinlerde, adam diyor ki iki çocuğumla birlikte stadı görmeye gittik dondular, ne yapsaydım hasta mı etseydim onları, adam haklı, bu da stadı yapanların suçu ısıtmasını yapmadan niye açarsın? hakkına girdiğim dün gece stadda olan samimi TS taraftarından özür dileirm
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X