Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bari bu okuma işi Avni Akerede yarasada feneri yensek. Yüzümüz oradan gülse bari. Bende uğursuzluk/büyü vs inananlardanım maalesef.
    oraya yapacak bişey yok artık. Tebdili mekan da hayır vardır. Kim ne derse desin bende inanırım bu işlerin varlığına. Hatta kurban da kesilmesi taraftarıyım.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok garip şeyler oldu bayrağını posterini asmalar falan filan
      alakasını kursak rahatlardık belki
      BEN ZANNETTİM ADAM KULUBE BUYUK SPONSOR OLACAK NE AYAK KATAR EMİRİ VE MİLLİ MARŞI KİMSE ÇÖZMÜŞ DEĞİL.sANKİ STAD AÇILIŞI DEĞİL DEVLET KARŞILAMA TÖRENİ.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi
        Elhamdülillah müslümanız. Allahtan başka kimseye ibadet etmeyiz çok şükür.

Yazdıkların kayda alındı, yarın ilk iş 'İnsanların inancıyla alay etmek,halkı kin ve tahrik etme suçlarına teşebbüs etmekten hakkında savcılığa şikayette bulunulacak.
        Hahahahaaa bu gözler bu forumda bunu da gördü ya
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Kendimi tanıtırken Trabzonsporlulugumu ovunerek dile getirirdim.
          2010-2011 yilindan itibaren her gecen sene kimligim zedelenmeye basladi.
          Sportif basarisizliga uzuluyordum ama yine de kulubumuzun buyuklugunu yuregimde hissediyordum.
          Bu stad acilisinin gundeme yavas yavas girdigi gunlerden bugune iyice onurum zedelenmeye basladi
          Bugunku acilis ile Trabzon sehri Trabzonsporunu kaybetmistir.
          Cunku sehir kanalizasyonuna kadar siyasetin icine batmis her degerini yitirmistir.

Herseyi gectim sunu da soylemek istiyorum.
          En cok da Katar emirine uzuldum.
          Bence adamin neden geldigine dair en ufak fikri yok.
          Ya da herif dublorunu yolladi.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ya ben şu katar emiri geldiğine göre sponsor oldu diye düşünmüştüm la bu katardı sponsor değilse neden geldi la kimin umurunda onun gelmesine taraftar olarak ya hiçbir yüzümüz gülmeyecek iyice psikolojimizi bozdu Trabzonspor futbolu bıraka bilsem lanet olsun bırakacam yeter bize yaptiklari
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi
              Elhamdülillah müslümanız. Allahtan başka kimseye ibadet etmeyiz çok şükür.

Yazdıkların kayda alındı, yarın ilk iş 'İnsanların inancıyla alay etmek,halkı kin ve tahrik etme suçlarına teşebbüs etmekten hakkında savcılığa şikayette bulunulacak.
              söylediklerimden bunu anlıyosan et arkadaşım

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hahahahaaa bu gözler bu forumda bunu da gördü ya
                "İnsanların inancıyla alay etmek,halkı kin ve tahrik etme suçlarına teşebbüs etmekten hakkında savcılığa şikayette bulunulacak."

Umarım böyle bir madde vardır. Hahaha Gülmek etmekten karnım ağrımakta hakkında :d
                En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 01:05.
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Katar devlet başkanı emiri neyse yahu bu adam neden havaalanında resmi törenle karşılanmadı. Direk Trabzon a mı geldi.

Stad daki protokol kurallarını bilmiyorum açıkçası.

Yorum

• Ve bugunde görüldğü üzere bu başarisiz takimi izlemeye kimse gelmez ben ortalama 5 bin kişiye oynayip rezil olacağimiz düşünüyorum.bugün gelenlerde cumhurbaşkani için geldi ve hemen hepsi hizlica stadi terketti.ah usta ah her tarafin ofsayt.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Malum zihniyet,harika açılış derken ?? Stada adı verilen insanın konuşma yapmadığı,bakanların sırasıyla cumhurbaşkanı'na yalakalık yaptığı,stada gelenlerin ne hikmetse erkenden yol almaları,katar milli marşına öncelik verilmesi vs.. senden başkası da bu geceyi harika bir gece olarak nitelendiremezdi heralde.Burada ki çoğu insanın derdi Trabzonspor,önceliği Trabzonspor ve aynı durum sende mevcut değil.
                      Başkaları da garipsediğim durumları fark etmiş...

Yorum

• katar milli marşı gibi akıllara durgunluk veren arapça pankartlara da bittim. Biri de stadın tepesine asılmış, bide her yere hoşgeldiniz hoşgeldiniz pankartları yok mu sinir olmamak elde değil bir tane asarsın adam gibi görünür. Ben cb olsam bunlar ne derim anladık hoşgeldim derim abartı da üzerimize yok ne yazıkk ki
                        HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          söylediklerimden bunu anlıyosan et arkadaşım
                          arkadaşlar hepiniz şahitsiniz bu arkadaşın dediği gibi inancıyla alay etmişsem sizi kin ve tahrike azmettirmişsem mahkemede tanıklık edersiniz.

Yorum

• Bakın arkadaşlar ben Trabzonspor u Rize den tutan biriyim Rize nin adam akıllı bir değeri olmadığı için arapmış, siyasetmiş şehri zedelemiyor ama Trabzon öyle değil Trabzonspor başta olmak üzere siyasetin ve arapların zedeleyip yok edebileceği birçok şey var şehrinize sahip çıkın Trabzonspor taraftarı olarakta başta biz zaten takıma sahip çıkmalıyız.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• inşallah tez vakitte gerçek taraftar yerini alır bu güzel stadda
                              En son muammer_TS tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 01:10.
                              HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnsanların inancıyla alay etmek,halkı kin ve tahrik etme suçlarına teşebbüs etmekten hakkında savcılığa şikayette bulunulacak.

Umarım böyle bir madde vardır. Hahaha Gülmek etmekten karnım ağrımakta hakkında :d
                                Teşebbüs var ama foruma yansımadı sayın savcım der Ersin de Bugün stadı dolduran da olup biteni savunan tayfa da bunlar işte düşün yani halimizi
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X