Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş ismi iyi mi oldu kötü mü oldu buna emin değilim ama emin olduğum bir şey var.

O da bu stadın ismi her ne koyulursa koyulsun bizim taraftarımız karşı çıkardı. Çünkü çok değişik bir yapımız var.
    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• R.t.e. buraya da mı el attı da başlığın adı Akyazı Ş.G. diye değişti ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Günün tek huzur veren görüntüsü.
        Baktıkça huzur buluyorum. (Tabi diğer şeyleri düşünmeyip)
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          siyasetten gram anlamam, arkadaşlar arasında konuşmayı da sevmem, şu forumda yazılanları okuyunca iyi ki de ilgi alanımın dışında diyorum.

1.sibenim için dünyanın en cahil insanı farklı görüşlere tahammül edemeyen insanlardır. burada akpyi desteklemeyeni ateist, destekleyeni de kömür makarnacı, trabzonspor düşmanı yapan insanlar var. şimdi bu kişilerin kafa yapısı hakkında fazla birşey diyemeyeceğim çünkü dünya da böyle çok insan var ve dünya bunlar gibi kendi fikirlerini herşeyin üzerinde tutanlar yüzünden berbat bir durumda.

2.si stadın açılışının nasıl olmasını bekliyordunuz ki arkadaşlar? olimpiyat açılış töreni mi bu? dans gösterileri, 3 boyutlu şovlar vs falan mı bekliyordunuz? şuana kadar hangi açılışta akp şov yapmadı da trabzonda yapmayacaktı? hadi türkiyeye geçtim dünyanın hangi ülkesinde ülkenin başbakanı yapılan bir yatırım ile ilgili şov yapmıyor? adam tabiki de kendi siyasi partisinin reklamını yapacak bir şekilde? şimdi bu adamı destekleyenler açılışa gitti diye yalaka mı oldular? burada herşeye atıp tutanlar niye gitmedi açılışa da cumhurbaşkanını yuhalamadı, niye evinizde oturup klavyeden atıp tutmayı tercih ettiniz?

son olarak şunu söyleyeceğim bu ülkede maalesef sporun kalbine kadar siyaseti soktular. bir stat açılışında bile sportif bir tartışma değilde birbirimize hakaret ederek üste çıkma cabasındayız. işte bu yüzden hiçbir zaman siyaseti sevmedim ve sevemeyeceğimde. çünkü siyasetin en iyi yaptığı şey insanları bölmek, birbirine düşürmek. burda ki birbirine hakaret eden insanlar da çok güzel bir katalizor görevi görüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu yaziyi son yorum olarak ekleyip bu basligi kapatsak anca.

tskler galinhas
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yanlış hatırlamıyorsam, seçim öncesi ben burada Muharrem Usta'nın siyasete gebe olduğunu ve sözünden cikamayacagini söylediğimde beni elestirenlerden biriydiniz. MU, benim tabirimle Cilalı İHO, siyasetle ilişkisini defalarca ispat etti ama bu acı gece kadar açık seçik gozumuze sokmamisti.

Muharrem Usta nın siyasete yakın olduğunu ve bunu kullanması gerektiğini söyleyenlerdendim, kulübü siyasete kullandırtır diyenlerden değil. Tabii Rte stadın ismini söyledikten sonra size göre bu konuda yanılmış oldum, bu bakış açısıyla doğrudur ama ikisi farklı şeydi. Stad ismi konusunda bu ciddi kararı siyasilere bırakması hayal kırıklığı oldu. Bunu savunmuyorum defalarca da yazdım zaten. Siyasi karar olduğu ortada, yönetimde belli ki karşı çıkmadı. Üstüne bide sponsoru açıklamamaları tuz biber oldu.

Ortada karışık durum var, millet haliyle gergin. Geceye dair tek güzel şey stadımızdı, onun dışında kulüp için iyi şeyler olmadı. Başakşehir muamelesi gördüğümüzü düşünüyorum. Madem sponsor bulamadılar, hiç polemik yaratmadan Akyazı Stadı şeklinde devam edebilirdi. Kompleksin adının üstüne bide Rte onaylı üst üste 2. Şenol Güneş milleti gerdi.
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 22:10.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• BİLGİ - Turkcell, Yeni Stadımız'ın açılışı şerefine tüm 61CELL kullanıcılarına 1GB internet hediye etti. Teşekkürler @Turkcell
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burada baş suçlu neredeyse 1 yıldır sponsor bulamayan bunu itiraf edemeyip insanları avutan ve sponsorun olmaması veya yetismemesinden ötürü bu ismin konulmasına yolu açan Muharrem Usta'dır. Diğerlerinin yapacakları belliydi zaten.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  R.t.e. buraya da mı el attı da başlığın adı Akyazı Ş.G. diye değişti ?
                  Bmn yönetimi memnun sanırım. Akyazı tabirinin kalması da komik gözüküyor tabi.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Valla Trabzonspor facebook paylaşımlarının altına çoğu kişi yardırıyor demek ki camia çoğunluk olarak aynı fikirde. Kulüp bu tepkileri göz ardı edemez. Öfke büyük.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şampiyonluklarımızı çaldılar yıkamadılar yetmedi futbolcularımızı çaldılar gene yıkamadılar yetmedi hayallerimiz bile çaldılar daha bir kurmadan yıkılmadık ama onlara yetmedi şimdi de stadımızın ismini çaldılar.

YIKILMADIM YIKILMAYACAM EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BUGÜN DE SONUNA KADAR TRABZONSPOR ULANNNNNNNNNN!!!!!!!!

Yorum

• Yakın zamanda sponsor bulunup (eğer hala bulunmadıysa) stadın resmi ismi de açıklanacaktır. O zamana kadar isimle alakalı tartışmaları ve bu çıkan infiali ben kusura bakmayın ama saçma buluyorum. Çünkü hala hem kompleksin hem de stadyumun adının Şenol Güneş olmayacağını, böyle bir şeyin saçmalığının en vasat insanın bile anlayabileceği bir şey olduğunu düşünüyorum. Ha eğer gerçekten böyleyse kendimi vasat olarak göreceğim.

Yorum

• Sevgili arkadaşlar stadyumun ismi "Şenol Güneş" konulmadı mı? X,Y,Z ne koyulursa koyulsun başlığa o isim, marka yazılacaktı zaten. Bizi itham edenlerin mantığına göre kaybettiğimiz maçların skorlarınıda yazmayalım oldu olacak. Lütfen biraz düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Bizi itham ettiğiniz oluşumlar tarafından defalarca tehdit edildik biz her zaman Trabzonspor'un tarafındayız. Öyle olmaya da devam edeceğiz.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bu şarkı usta ya gelsin
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vay anasını yoruma bak ya
                              tabi burada herkes dünyadan bi haber
                              gs açılışında gs taraftarı çatır çutur siyasete tepkisini koymuştur
                              bjk açılışında ise bjk taraftarından öyle çekinilmiştirki açılış taraftarsız yapılmıştır
                              biz de ise kefen eksik ti
                              sen öğrenememişsin büyük resmi görmeyi
                              unutma az da olsa gerçekleri gören insanlar var
                              Herkes bir daha görsün bu yorumu
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bugün itibariyle Trabzonspor ölmüştür. Basit bir Anadolu kulübü olarak yoluna devam edecektir.
                                Stada bile isim koymamıza izin verilmemiştir.
                                Haddimizi bildirmişlerdir.
                                Stad açılışı değil miting olmuştur. Bundan sonra bu takım için üzülürsem insan değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X