Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Miting bittiğine göre bugün stada gelenlerin %90 ı bir daha gelmeyeceğine göre bize işin düştü mü sayın başkan?

Bundan sonra benden o stada kombine bekleme sen gidene kadar. Bu kafayla sen yeni sezonu göremezsin o ayrı mesele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Siradaki yalana hazirmiyiz...

M.Usta: stadin devri bitmedi ondan aciklayamadik sponsoru haftaya !!! aciklanir ufak puruzler kaldi...
      .
      .
      .
      Yersen..
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maalesef şöyle bir ihtimalde var. Cumhurbaşkanı'nın dili sürçmüştür fakat kimse üstüne söz söyleyemediği için stadyumumuzun adı bu kalmıştır.
        2 cümle kurdu. Sadece "stadın ismi şenol güneş" demedi.

"Spor kompleksinin adı biliyorsunuz şenol güneş" oldu.

"Stadın adını da şenol güneş koyduk" dedi.
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:20.

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu arada o kale arkasindaki platformu fuzuli kurdular galiba..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Stadin ismine baska bir efsanenin ismi verilir diye ümit ediyordum. Napalim artik stadin adi Senol Günes Stadi.
              RTE stadin adi da Senol Günes oldu dediginde Senol Hoca'yi gösterdiler ve kendisi hic memnun kalmadi. Onu ezmek hos olmadi.
              Hic olmazsa fikrini alsaydilar. Ne biz taraftarlar ne de Senol Günes mutlu. Ne anladim ben bundan?
              Olmadi anket yapsaydilar. Koltuklarin rengini belirlemede ki gibi.

Nice büyük zaferlere. Hayirli ugurlu olsun!
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Gs'ye topçularımızı kaptırarak bizi altyapı yaptılar, şimdi de bjk'nin hocasının adını stada vererek bizi bjkli yaptılar şaka gibi.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• RTE ; Eee stadyumun adını düşündünüz mü ?

Muharrem Usta ; Yok efendim siz koyun da bir adı olsun.

RTE ; O zaman Şenol olsun.

Muharrem Usta ; Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol mu efendim ?

RTE ; Evet olmaz mı ?

Muharrem Usta ; Neden olmasın efendim. Çokta güzel oldu.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Afiyet olsun. Hangi lokanta? NUSR-ET mi? İyi saplıyorda baya iyi girdi çünkü hesap.
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Açıkçası siyaseten böyle bir açılışı bekliyordum.
                      Zira hükümet hemen her yerde bu tarz açılışlar yapıyor. O yüzden takılmıyorum.
                      Fakat benim takıldığım mesele şu; bir kişi çıkıp adam akıllı Trabzonspor ile ilgili bir açıklama yapmadı.
                      Özellikle M.Usta'dan sponsor konusunda bir açıklama yapmasını bekliyordum.
                      Belki sponsor ismini yetiştiremedin, belki de olmadı. Ama insan bir açıklama yapar.Böyle saçmalık mı olur ya!

Ayrıca açılışa gidenlerin taraftar mı yoksa siyasi parti destekçisi mi olduğunu anlamadım! (Ayıp!)
                      İnsanın o efsane oyunculara biraz saygısı olur. Biraz utanması olur! Stadyumu terk edip gittiler.
                      Yazıklar olsun size, sizin gibi Trabzonlu'ya! (Bak Trabzonsporlu bile demiyorum)

Ayrıca siyasilere kızıp bu açılışa gitmeyenlere de kızıyorum!
                      Sorsan kendinizi daha büyük Trabzonsporlu görüyorsunuz!
                      Yattara, Fatih, Ali Kemal, Dozer Cemil gibi isimleri dilinizden düşürmüyorsunuz.
                      Ama adamlar ayaklarınıza kadar geldi, siz kalkıp stadyuma gitmediniz!
                      Siyasi kaygılarınız yüzünden Trabzonspor'un efsanelerini orada yapayalnız bıraktınız!

Yani sizler de yeri geldi mi siyasi kaygılarınızı Trabzonspor'un önüne koyabiliyorsunuz.
                      Peki böyle yaparak o eleştirdiğiniz adamlardan ne farkınız kaldı?
                      Onlar açılışa siyaseten gittiler. Siz de siyaseten gitmediniz! Aranızda pek bir fark göremiyorum!
                      İki farklı kutupsunuz! Kusura bakmayın yaptığınız eyleme bakıyorum. Her şey ortada.

Yazık...
                      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 21:25.

Yorum

• Statta koskoca Türkiye Cumhuriyeti liderlerinin ve bayrağımızın yanına Kimin nesi olduğu belli olmayan adamın resmini asmak hangi mantığa uygun

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Miting bittiğine göre bugün stada gelenlerin %90 ı bir daha gelmeyeceğine göre bize işin düştü mü sayın başkan?

Bundan sonra benden o stada kombine bekleme sen gidene kadar. Bu kafayla sen yeni sezonu göremezsin o ayrı mesele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Başkanın bi günahı yok bence. Bu adamlar bugüne kadar kime ne sorup da is yapmışlar. Biri bütün kararları alıyor, diğer herkes de tamam diyor. İleri demokrasimiz böyle bizim. Ondan dolayı başkana sallamanin manası yok bence.
                          Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• Stada adini verme gucunu kendini gorenler kupaninda trabzonspora verilmemesi gucunu kendinde gorenler..ayni guc bizim kuklalara fifaya basvurmayacaksiniz dedigi anda bunlar basvurmazlar asil korkum bu..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              RTE ; Eee stadyumun adını düşündünüz mü ?

Muharrem Usta ; Yok efendim siz koyun da bir adı olsun.

RTE ; O zaman Şenol olsun.

Muharrem Usta ; Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol mu efendim ?

RTE ; Evet olmaz mı ?

Muharrem Usta ; Neden olmasın efendim. Çokta güzel oldu.
                              https://www.youtube.com/watch?v=rJ4avzAl7_w ))

Yorum

• Ben bildiri bekliyorum. Vallahi Cumhurbaşkanı çocuğa isim koyar gibi stada isim koydu. Gerçekten ayıp
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Yükleniyor...
                                X