Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değil de, sponsor noldu? Sponsor için şu rezillikleri izledik, o da olmadı!

Yorum

• Işıklar yanınca tribünler harika görünüyor. Localar sırıtmıyor. Çimlerin ise az daha zamana ihtiyacı var gibi.
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• Neden Şenol Güneş tesisi de dozer cemil değil acaba Şenol tesisi ismi şike hakkında bir daha ağzına açmaması için mi verildi. Bu isim eninde sonunda değişecek
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sanki baska adam yok hem stada hem komplekse ayni adi verdiler.
          Veren de cumhurbaskani nalaka dicem de akpliler kizcak stadi yapti adini da koyar diye.

Yorum

• Avni Aker i ozledim simdiden.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu hollanda gurbetçilerdinde bir olay var ama ben çözemedim.
              Nasıl hollandaya kapağı attıklarını söyleselerde bizde bu çileden kurtarsak... Bi hollandada yaşayandan açıklama bekliyorum
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Katar emiri niye geldi onuda anlamadim bu kadar izzeti ikramdan sonra sponsor olur diyordum.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu kulübün başkanı cumhurbaşkanı değil. Ben hala başkanın açıklamasını bekliyorum. Böyle saçma bir karara inanmak istemiyorum.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• 10numara stadyum yapıldı,hala sudan sebeplerle eleştirerek ortalığı karıştıranların derdi ne. Stadın adını beğenmemek ortalığı ayağa kaldırma nedeni mi? Böyle bir samimiyetsizlik olmaz. Şenol Güneş olmasa daha iyiydi belki ama bu isim oldu diye de rivriv etmek yanlış. Demek ki eleştirenlerin derdi Trabzonspor değil. Trabzonspor siyasete bulaştı diyenler sırf siyasi düşünceleri uğruna eleştiri yapmayı ise kendine hak buluyor. Samimi olun, dürüst olun! Sizin her istediğiniz olacak gibi de bir anlayışı artık bırakın

Yorum

• ve mikrofonlarimiz Avni Akerde degil senol gunes stadinda

Yorum

• Localar korktuğumuz gibi kabak gibi belli olmuyor. Şenol Güneş üstünü değiştirmemiş. Oynamayacak demek ki.

Yorum

• la stadda olup yorum atan yok mu? hepimiz haricten gazel okuyoruz suannda.

Yorum

• Senol günes stadimi oldu simdik bisey anlamadim bende
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Kamera açısı bu mu?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Localar korktuğumuz gibi kabak gibi belli olmuyor. Şenol Güneş üstünü değiştirmemiş. Oynamayacak demek ki.
                                : ((((((((((((((((((((((((((((((((( Yuhalanınca üzülmüştür : (((((((((((((((((((((((((((((((((
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X