Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katar işini anlayan beri gelsin komple trabzonu mu satın aldılar bu nedir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]11733[/ATTACH]
      Çok seviyor bizi CB, şu yüz ifadesine bak.

Yorum

• Usta ya sövenler acaba bu organizasyon kimin toki nin mi akp nin mi gençlik il spor müdürlüğünün mü.

Şehitleri unutmadığımız şu dakikalarda cidden süper bir çoşku var.

Yorum

• İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet avrupa bizden imreniyor..konusmaya bak

konusmayi goebbels yazsa daha iyi yapamazdi..
          Göbbels bugünü görse amuda kalkardi mezarinda.

Yorum

• vallahi bi azizle demiroren kopegi eksik acilista

Yorum

• Yuh lan yuh Katar denen cadir devletinin milli marsi ne alaka bütün bu rezillik kepazelik kiytirik bir Qnb logosunun formada yer almasindan dolayi mi?eger öyleyse kapatin kulubu daha fazla rezil kepaze olmayalim resmen kulup ulkeye sicak para sokan Katar emirinin bi tarafinin yalanmasinda esantiyon olarak kullaniliyor
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Vicik vicik bir acilis.

Onursuz bir halk.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Katar milli marsi calinsin tabi sonucta misafir gelmis emir ama saygi durusundan sonra ilk Katar marsini calmakta ne demek? Resmen stadimizdaki ilk mars baska ülkenin marsi oldu
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Kuran okunuyor. Stadyum açılışiyla ne alaka?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulkeye hizmet etmesi gereken adam bi haftada iki tane bomba patlayan ulkede stad acilisina katilmaz. Hizmete bak hizmete.

Su son yazdigin cumleyi de yicek misin cumhuriyet bayramini 10 kasimi 23 nisani iptal ettiklerinde? Hayatini ozaman terore gore planlamazlar dimi?

Sizin oyuna geldiginiz de yok size ne denirse o sunuz. Tek dilegim su yonetim degisince ben zaten oy vermedim demeyin tamam mi? Kandirildik da demeyin.

Yillar sonra anlicaksiniz ama donceginizden korkuyorum.
                      Neyi anlayacağım kardeş,ülkede ekmeğini yedirdiğimiz,üzerine üniforma verip,subay yapıp güvenip eline silah verdiğimiz insanlar bile ülkeye ihanet ediyor,emirleri kimden aldıkları belli değil.Kolay tabiki oturduğumuz yerden her şeyi eleştirmek,üzerimizde bir yük yok.
                      Ülkede okutup,adam ettiğimiz insan kalitesi ve ülkesine aidiyeti bu,benim cahilliğimi fazla sorgulama.
                      Bakıyorum yol mu yapıyorlar,insanlara hastane mi yapıyorlar,stad mı yapıyorlar veriyorum desteği geçiyorum.

Sen kur partini gel bana derdini anlat deki bunlardan daha iyisini yapacağım ayrıca 1000 yıllarca dünyaya kan kusturmuş emperyalist Batı devletlerini kapımda köpek yapıcam,kurduğu terör örgütlerini bitirip,onların ülkelerini kan gölüne çevireceğim oyumu sana vereceğim,söz.
                      Ama önce icraat görelim.
                      Terörden şehit olan kardeşlerimizin üzüntüsünü teröristlerin istediği gibi onlardan korkarak hayatın akışını durdurarak artırmayacağım.
                      Onlar canlarını verdiler insanlar normal hayatlarını devam ettirebilsinler diye,o şehitlerin emeğini,kanını yere düşürmem.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        S
                        Sanırım kamera açısı bu olacak. Facia değilse de istenilen seviyede iyi de değil.
                        Yok böyle olacak. O youtube yayını. Ya kasmaya gerek yok. Zaten maç yapılacak göreceğiz.

Başlıksız-1.jpg
                        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ataturk un resminin yerine katar emirinin resmini koymuslar ne diyelim simdi

Yorum

• Kuran okunuyor ne alaka stadla yahu?
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kuranı Kerim okuyarak açılıyor yeni stadımız.
                              Rabbim yeni stadımızda güzel ve hayırlı şampiyonluklar nasip eder inşallah.
                              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Katar milli marsi calinsin tabi sonucta misafir gelmis emir ama saygi durusundan sonra ilk Katar marsini calmakta ne demek? Resmen stadimizdaki ilk mars baska ülkenin marsi oldu
                                Büyük ihtimalle protokol hatası hiç hoş olmadı.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X