Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk defa canli izliyorum herkes gibi...
    Ilk izlenimlerim: teknik, akustik, konfor olarak bilemem ama kapasite, göze Antalya-Madran veya Kasimpasa Fatih Terim Stadi'dan biraz buyuk geldi...
    Göz konforu olarak begenmedim.

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 17:47.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Metin Aktaş kalede Tolga yine mi yedek

Yorum

• Localarin çözülmesinin tek yolu loca koltuklarinin 1-2 sira yukari cikmasi yerlerime tribun koltugu konulmasi ayrica pvc lerinin siyaha boyanmasi ve reklam panolarinin biraz daha genisletilip asagi sarkitilmasi bunlar olursa localari iyice gizleriz..

Kapilar icin ise yaklasik yukaridan 7-8 sira tribun yapilmasi zaten cizgileri belli sonradan sokuldugu icin belli oluyor oralari kapattikmi kapilar kuculur bu kadar siritmaz
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Vallahi heyecanlandım Şenol Güneş 'i kaleci olarak izlemeye yaşım yetmedi ama şimdi kalede izlemek baya heyecanlı olacak ben Şenol Güneşi çok seviyorum ve değer veriyorum tabi ki konuştuğu yada konuşmadığı bir çok şeyden kırıldım ama o bir efsanedir

Yorum

• Alt tribun baya yatik oldugundan kucuk duruyor ve localar kameraya yansiyor bu da kotu goruntu veriyor
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin Aktaş kalede Tolga yine mi yedek
              Sakatlanmasını bekliyordur
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallahi heyecanlandım Şenol Güneş 'i kaleci olarak izlemeye yaşım yetmedi ama şimdi kalede izlemek baya heyecanlı olacak ben Şenol Güneşi çok seviyorum ve değer veriyorum tabi ki konuştuğu yada konuşmadığı bir çok şeyden kırıldım ama o bir efsanedir
                Teknik Direktör olarak hiç sevmesemde 6 yaşında bir çocuk olarak uğruna ağladığım tek futbolcudur Şenol Güneş. Benim oğlum Onur u nasıl seviyorsa ben de onu öyle severdim ve hala da seviyorum Kaleci Trabzonspor Kaptanı Şenol u.

Ne ağlamıştım be Şenol a vurdular diye jimnastik maçıydı sakatlamışlardı pozisyonu durdurmayan sadık deda yüzünden gol yemiştik.

Yorum

• sponspor medikalpark değildir. Katar airways olabilir yada yine QNB ile anlaşılmış olabilir.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sponsor medicalpark olsa şu arapın pankartının ne işi var stadda

Yorum

• Bildiğin Pimapen Arena olmuş bu.

Maraton tribününe bakınca hani kat arasına loca yapmışsın değilde, sanki hangar gibi localar yapıp altına ve üstüne tribün eklemişsin gibi..

O kadar zorlama övmelere rağmen ortalama bir stat. Sivas, Mersin, Samsun, Eskişehir ve yapımı devam eden diğer statlardan tek farkı kapasitesinin fazlalığı. Tv kamerasından bu daha da net görülüyor. Copy paste çakma stat..

Tv'den atmosfer nasıl gözükecek diye merak edenler de herhangi bir Konyaspor maçını açıp izlesin. Ne görüyorsan onun aynısını sadece koltuk renklerinin farklılığıyla göreceksin.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Parti mitingi... bu yüzden izlemiyorum.. zaten Şenol Güneş de var...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzun olan Tesekkür Bayragini kaldirmislar veya rüzgar kaldirmis
                            eyvah nolcak şimdi ) rüzgarda fetocu olmasın

Yorum

• ImageUploadedByTapatalk1482073099.091879.jpg
                              .

Yorum

• yahu neden hicbir yerde canli yayin bulamiyorum? Saka mi bu ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X