kesinlikle utanç günü falan değildir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle utanç günü falan değildir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Büyük devletlerin ortadoğu ülkelerine yaptığı böl parçala yönet politikasını siyaset Trabzonspora uyguluyor..Elimizde Trabzonsporun sadece adı kalmış içi boşaltılmış vaziyette ne yazıkki..Küçücük bir anadolu takımı vur kafasına al lokmasını birilerinin oyuncağı olmuş..Bugün stadyumun adı değişti yarın bir takım daha kuralım adıda yeni Trabzon olsun renkleride sarı lacivert olsun diye önerilse kim karşı çıkacak kim şaşıracak..Benim hayalimde yaşşattığım Trabzonspor ve bugünkü kulup tamamiyle zıt üzgünüm ve kırgınım doğrusu..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi arkadaşın da dediği gibi sayın cumhurpaşkanumuz arena olsun.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Trabzonspor tarihinin ve belki de şehrin utanç günüdür. Tarihe kapkara bir sayfa olarak kazınacak!
su an ülkenin modasi bu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslı varsa,
Para güzel başkanın fedakarlığı güzel,
fakat bence asıl güzel olan arena olmama ihtimali,
arena ezikliğinden dolaylı da olsa kurtulmuş oluyoruz,
''Medical Park'' olur,ingiliz stadlarında olduğu gibi,
''Medicalpark Arena'' olmaz heralde,
yok canım olmaz olmaz.
Başkan bir röportajında ''ARENA'' isminin kullanılmasını doğru bulmadığını söylemişti.
Acaba bu Medical - ''PARK'' olayı ile bu arena açıklaması birbirini tamamlar mı?
Hem stratejik hem de taraftarın istediği bir şey gibi görünüyor. Olur mu olurKafamda tilkiler dolaşıyor.
Yorum
-
Baskan sponsor icin gorusmelerimiz 1 senedir devam ediyor diyordu..eger sponsor medikalparksa ortaklariyla kendi kendilerine gorusyorlardi sanirim yeni bir mitomani olayiyla karsi karsiyayiz demektir..alistik yalanlara gerci saglam bir anlasma olsunda isterse cemil usta olsun bu saatden sonra..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelevizyon yayını olacak mı? Olacaksa saat kaçta başlayacak."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11716[/ATTACH] [ATTACH]11717[/ATTACH]
buram buram yalakalık kokuyor. şu yazılanlara bakın lütfen... yanlış anlaşılmasın ben cumhurbaşkanının elbette açılışa gelmesinden dolayı mutluyum, emeği var çünkü. yalnız stadın 4 bir köşesine hava limanına trabzonun 4 köşesine asılan bu pankartlara baktığımda neden hep bi eziklik, yüceltme -taparcasına- gördüğümü anlayamıyorum. bu stat lütuf değil, trabzonsporun bu ülkeye kattıklarının bir karşılığıdır.
Maalesef yöremizin insanı işin bokunu çıkarıyor. Fazla hürmet her zaman iyi değildir.
Bu kadar eğilirsen o hürmet ettiğin kişi veya kişiler totona ilk tekmeyi atabilir.
O yüzden makul olmak ve ölçüyü kaçırmamak lazım.
Fakat yöremizin insanı bunu beceremiyor.
Maalesef...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum