Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ülke kan ağlarken cenaze evinde düğün olmaz. cumhurbaşkanımızın katılacağını da düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam da hemen ayak üstü sadece aklimdakileri söylesem, Ülkenin 14 yilda nasil acinacak bir hale getirildiginin ve Muhalif kesmin baya bildigin hakli ve magdur oldugu sonucu ortaya cikar yani
      -Fetö yapilanmasinin, Akil kisiler tarafinda siddetle uyarilmasina ragmen Tsk dahil ülkenin her yerine yayilmasina ön ayak olup, cikarlar catismaya baslayinca, 17 Aralik ve 15 Temmuz gibi 2 büyük darbe girisimini bu üleye yasatmak.
      -Oslo da pkk ile gizlice görüsme yapmak, o görüsmeler de Devleti temsil eden kesim, pkk li muhataplarina, size Dogu da ve Güney dogu da toleransli davranilmasini emrettik, eger Toleransli davranmayan Vali, Kaymakam ve Emniyet Müdürleri olursa hemen bize bildirin gibi inanilmasi zor bir ise imza atmak,
      -Yunanistanin, bize ait 16 tane kücük adacik ve kayalika Yunan bayragi dikip, Bakanlariyla Noel falan kutlamasi,
      -Süleyman Sah Türbesini korumayi beceremeyip, yerini degistirmek, ki aynisini Ecevit zamaninda Suriye Baraj yapimi icin bize teklif etmisti ama Ecevit, Savas sebebi olur diye Esadi terslemisti.
      -Ekonominin 14 yilda icine edip, halki döviz bozdurmaya tesvik edip, ekonominin bu sekilde kurtulacagina inanmak yapisal reformlari falan geciyorum.
      -14 yil önce 0 terör ile ülkeyi teslim alan Iktidarin Ülkeyi getirdigi durumda,aylik ortalama 50-60 veya daha fazla, Asker, Polis, Sivil, vatandasin Terör yüzünden Sehit olmasi.
      -Gezi Olaylari esnasinda, Bas örtülü birine saldirdilar ve Camiye Icki siseleri ile girdiler diye yalan atip, Muhafazakar kesimi sözde Muhafazakar olmayan kesime karsi kiskirtip, Ülkede kin ve nefreti körüklemek.
      ilk aklima gelenler bunlar, yani simdi Muhalefetin yaptigi hakli elestiri ile, Iktidarin yaptigi elestiriyi ayni tutmak herseyden önce vicdanlara ters düser, o yüzden bana karsi yapmis oldugunuz elestiriyi tekrar gözden gecirmenizi tavsiye ederim.
      Farklı şeylerden bahsediyoruz Nazım. Neyse uzatmaya gerek yok.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben de isterim yarin acilmasin, yanlis olur. Ancaak bu gozler patlamadan sonra köprü acilislarini gordu o yuzden acilis yapilsa da mahalle yanarken.... sacini tararmis olayina girmeyecegim...

Yorum

• katar emiride isin icinde oldugu icin acilis ilimli bir versiyonunlan gerceklesir diye düsünüyorum
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            90 ları özledim arkadaşlar, belki akıllı telefonlar yoktu hatta cep telefonları bile yoktu, cine 5 ten karıncalı karıncalı izlerdik Trabzonsporu. Sağ taraf bizim kale derdim babama. Hey gidi günler. Şimdi evde yoksam cepten girip izliyorum ama var mı keyfi?

Ünal, hami, shota, abdullah, ogün soner cengiz osman kemal orhan takıma bakın beyler. Akşama kadar sokakta top oynayıp maç saatini beklerdik.

Ülke böyle karışık da değildi, milletin belki arabası evi yoktu ama akşam eve gitti mi, 51 ekran tüplü tv ye açtı mı adam gibi film izlerdi müzik dinlerdi.

Trt den yurttan ve dünyadan haberleri izlerdi, şimdi 2 metre tvlerde yüzlerce kanal var, sabahtan akşama kadar kavga gürültü, iğrenç diziler.

İnsanlar birbirine girdi, kendi gibi düşünmeyen vatan haini, herkes birbirinden nefret eder halde.

Bir yerlerde yanlış yaptık ama nerede?
            +1967 o zamanın şartlarında Türkiye Cennetten bir mekandi, en büyük problemimiz Bürokrasideki rüsvetti, simdiki ile kiyaslanmayacak bir huzurumuz vardı.
            En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 12:40.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              katar emiride isin icinde oldugu icin acilis ilimli bir versiyonunlan gerceklesir diye düsünüyorum
              Amman diyim emirimizin keyfi kaçmasın, sonra uçar paracıklar. Hergün onlarca vatan evladı şehit olmuş bunlar önemli şeyler değil.

Yorum

• Gerçekten çok boş yorumlar var biraz dua edin arkadaşlar dua.
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ben böyle işin taaa ulan şu stadı bi açamadık gitti bu pkk nın da teröründe idamı getirinsinler yeter gerçekten.

Yorum

• Ülkemizde terör saldırısı yapılmış, 13 kişi şehit olmuş, milletin canı burnunda.
                    Ama görüyorum ki bazı kişilerin derdi bambaşka ve hala durmaksızın bu saçmalığa devam ediyorlar.
                    Bu tiksindirici durumu benim midem artık kaldırmıyor. Midesi kaldıran yazmaya çizmeye devam etsin.
                    Böyle bir saçmalığın içerisine girmeye niyetim yok, ben yokum!

(NOT: Ne yazdığımı kavrayamayanlar olduğunu görüyorum. O yüzden açıklama gereği duyuyorum. Bu mesaj siyaset yapan şahıslara yönelik yazılmıştır. Stadyum ismi ile alakalı konuşanlara yönelik değildir. @My şimdi anladın mı?)
                    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 17:00.

Yorum

• Bir yakınınız böyle bir olayda şehit olsa, abiniz ablanız arkadaşınız ananız babanız. Bırakın stadını maçını sporunu, hayata nasıl bakarsınız biraz düşünün.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlatalım.
                        96 yılında çalınan şampiyonluğumuzun ardından Giresun'lu Trabzonspor'lu Mehmet Dalman kardeşimiz'in kendini incir ağacına asmaya götüren gerçeğin arkasında onuruyla şerefiyle ayakta durmayı ilke edinmiş bir ruh vardı.
                        O canın alınmasının yegane sebebi olan Allahsız kitapsız hak yiyici namussuz düzenin insanıyla daha şehidinin toprağı kurumadan bir araya gelip anlaşma zemini arayan adam Mehmet Dalman'ın esas katilidir yani o ruhu hançerleyen.
                        Daha açıklayıcı olmamı istermsin kardeşim çok doluyum da.
                        Hayır abicim aşırı duygusal bakıyosun bu olaya. 96'dan sonra kaç kere daha takımın başına geldi bu adam. E aynı tepkiler o zaman da verilseydi. Takımımızı yönetmesi ile komplekse adının verilmesi arasında ben çok fark göremiyorum. 3-5 sene sonra yine takımın başına gelse kaç kişinin sesi çıkar sence?

Yorum

• Bu kulaklar bu sabah şehitlere söyle bir değinip halep'ten bahseden bakan, cnn'e bağlanıp maalesef dünyada oluyor artık böyle şeyler, normal diyen milletvekillini duydu. Açılan köprüleri, oynanan cifte tellileri gördü. Açılır açılır bir şey olmaz.
                          En son art(w)in tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 13:31.

Yorum

• Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum.

Bu hadise yaşandı diye burda eleştiri yapmayacak mıyız? Savaşta yanındaki şehit oluyorsa silahı bırakacak, düşünmeyi bırakacak, hayatı durduracak mıyız? Hayır savaşmaya devam edeceğiz, hayata devam edeceğiz. Bu şehitlerimize saygısızlık değildir. Hem yasımızı tutup hem de yanlışları dile getiremeyecek miyiz?

Şenol Güneş'in ismi komplekse veriliyor, şu an yapacak bir şey yok. Ama neden efsane başkanımız, şampiyonluklar gören Şamil Ekinci değil, stad arazisini istimlak için uğraşan Hüseyin Avni Aker değil, 4 şampiyonluk yaşayan Ahmet Suat Özyazıcı değil, 2 şampiyonluk yaşayan Özkan Sümer değil, Trabzonspor kaptanı başka kaptanın arkasında sahaya çıkmaz deyip takımı uğruna eşinin bileziklerini feda eden Cemil Usta değil, şike davası süregelirken ben şampiyonluk yaşamadım diyebilen Şenol Güneş? Bunu borç yüzünden muhtemelen ikiletmeyen Muharrem Usta'ya yarın bir gün vazgeç şu Avrupa'daki şike davasından demezler mi? Ne olur sonra?
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 14:32. Sebep: Şamil Ekinci
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak autkusoytas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayır abicim aşırı duygusal bakıyosun bu olaya. 96'dan sonra kaç kere daha takımın başına geldi bu adam. E aynı tepkiler o zaman da verilseydi. Takımımızı yönetmesi ile komplekse adının verilmesi arasında ben çok fark göremiyorum. 3-5 sene sonra yine takımın başına gelse kaç kişinin sesi çıkar sence?
                              Güzel kardeşim futbol zaten duyguların yoğun yaşandığı, bir tarafa yatkın olarak "taraftar" kimliğine bürünmenin diğer adı değil mi?
                              Hele de söz konusu dik duruşun "timsali" bilinen bir camiaysa söz konusu olan biz o zaman bu karşımızdakilere karşı neyin mücadelesini veriyoruz.
                              Farkımız yok mu?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum.

Bu hadise yaşandı diye burda eleştiri yapmayacak mıyız? Savaşta yanındaki şehit oluyorsa silahı bırakacak, düşünmeyi bırakacak, hayatı durduracak mıyız? Hayır savaşmaya devam edeceğiz, hayata devam edeceğiz. Bu şehitlerimize saygısızlık değildir. Hem yasımızı tutup hem de yanlışları dile getiremeyecek miyiz?

Şenol Güneş'in ismi komplekse veriliyor, şu an yapacak bir şey yok. Ama neden stad arazisini istimlak için uğraşan Hüseyin Avni Aker değil, 4 şampiyonluk yaşayan Ahmet Suat Özyazıcı değil, 2 şampiyonluk yaşayan Özkan Sümer değil, Trabzonspor kaptanı başka kaptanın arkasında sahaya çıkmaz deyip takımı uğruna eşinin bileziklerini feda eden Cemil Usta değil, şike davası süregelirken ben şampiyonluk yaşamadım diyebilen Şenol Güneş? Bunu borç yüzünden muhtemelen ikiletmeyen Muharrem Usta'ya yarın bir gün vazgeç şu Avrupa'daki şike davasından demezler mi? Ne olur sonra?
                                +1967
                                En son Fatih Cengiz tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 13:51.
                                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X