Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Dozer Cemil'' yaşarken adamın yüzüne bakmadınız, adını anmadınız!
Bu adam cebinde beş kuruş para olmadan hayatını kaybettiğinde neredeydiniz?
Adama o zaman neden sahip çıkmadınız veya sahip çıkılmadı?
Adam hayatını kaybetti şimdi kıymete bindi. Yaşarken aklınız neredeydi?
Kusura bakmayın ama kendimi tutamadım artık. Birinin kıymete binmesi için illa ölmesi mi gerekiyor?
Yaşarken neden değer verilmiyor?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca Şenol Güneş'in ''Şampiyonluk yaşamadım'' sözünü hala çarpıtıyorsunuz ya helal olsun!
Hocanın bu sözü hangi anlamda söylediğini gayet iyi bildiğiniz halde neden eleştiriyorsunuz?
Şenol Hoca kendisini yanlış anlayanlar için bu sözünü sonraki röportajında tekrar açıkladı.
''Ben teknik adam olarak şampiyon oldum ama bunu kutlayamadım.'' anlamında söylediğini açıkladı.
Açıklama yapıldığı halde hala neyin spekülasyonunu yapıyorsunuz anlamış değilim!
''Klima yok mu?'' demesine bile takılanlar var! Şaka gibi yemin ederim! Şaka...
Artık ayıp oluyor gerçekten! Adamın söylediğini anlamamışsanız sorumlusu Şenol Hoca mı?
Biraz da kendinizi sorgulayın be kardeşim. Bu kadar da başkasına kusur bulunmaz.
NOT: Kimseyi hedef alarak yazmıyorum. Ama herkes kendini sorgulasın.)DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Dozer Cemil'' yaşarken adamın yüzüne bakmadınız, adını anmadınız!
Bu adam cebinde beş kuruş para olmadan hayatını kaybettiğinde neredeydiniz?
Adama o zaman neden sahip çıkmadınız veya sahip çıkılmadı?
Adam hayatını kaybetti şimdi kıymete bindi. Yaşarken aklınız neredeydi?
Kusura bakmayın ama kendimi tutamadım artık. Birinin kıymete binmesi için illa ölmesi mi gerekiyor?
Yaşarken neden değer verilmiyor?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca Şenol Güneş'in ''Şampiyonluk yaşamadım'' sözünü hala çarpıtıyorsunuz ya helal olsun!
Hocanın bu sözü hangi anlamda söylediğini gayet iyi bildiğiniz halde neden eleştiriyorsunuz?
Şenol Hoca kendisini yanlış anlayanlar için bu sözünü sonraki röportajında tekrar açıkladı.
''Ben teknik adam olarak şampiyon oldum ama bunu kutlayamadım.'' anlamında söylediğini açıkladı.
Açıklama yapıldığı halde hala neyin spekülasyonunu yapıyorsunuz anlamış değilim!
''Klima yok mu?'' demesine bile takılanlar var! Şaka gibi yemin ederim! Şaka...
Artık ayıp oluyor gerçekten! Adamın söylediğini anlamamışsanız sorumlusu Şenol Hoca mı?
Biraz da kendinizi sorgulayın be kardeşim. Bu kadar da başkasına kusur bulunmaz.
NOT: Kimseyi hedef alarak yazmıyorum. Ama herkes kendini sorgulasın.)
2 dozer cemil e sahip çıkılacaksa madem bunu takım
Arkadaşı şenol beyler yapsaydı ne de olsa onla beraber yıllarca top oynadılar
Ama o mantık anlamayacak herhalde
Yorum
-
Kompleksin adı Şenol Güneş olduktan sonra Umarım Acun, Rıdvan, Gümüşdağ ve tüpçü de açılışa katılır. Hatta ve hatta azizde gelsin. Profesyonel düşünün azıcık adamların ne gühanı var? Yada Şenol dan ne farkları var? Onlar şikeci takımın taraftarı, yöneticisi, Şenol bey hocaları... Birisi bu soruların mantıklı cevabını versin söz bir kelime daha yazmayacağım bu konuda.
Birde madem bu kadar profesyonel düşünüyorsunuz Trabzon'lu olup başka takım tutanlara neden kızıyorsunuz? rica etsem bunuda açıklayabilirmisiniz. Profesyonelsinizya, o açıdanEn son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 23:03.
Yorum
-
Bu stada koyulacak en son kişinin adı , ezeli rakibimizin teknik direktörü Şenol Güneş isminin stadımıza veriliyor olmasına isyan edesim geliyor.Böyle bir şey yapılmasın derhal kararınızdan dönün hayatta ki tek bağım Trabzonspor'u da bizlere haram etmeyin.
En son amour_61 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 23:00.
Yorum
-
İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un en önemli efsanesi Şenol Güneş midir yani? Bu mudur? Başka isim bulamadık mı?
senol günes'i gectim hic bir canli yaratigin ismi verilmemeli stad veya komplexlere...sadece bizim icin degil, tüm takimlar icin böyle olmali...sokak ismi degilki...onbinlerce olur birini verirsin ona...
ben cok ayip buluyorumForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne bir taraftar var ne bir topcu var. Reklama bak ya. Yonetim sponsor bulamayarak trabzonspora buyuk zarar verdi.
Usta ve yonetimi komple ezildiler bu yukun altinda. Beceremediler.
Halbuki yonetimde bir suru yonetici adam var. Kendi sirketlerini nasil yonetiyorlar da trabzonsporu yonetemediler anlamis degilim.
Yorum
-
Şenol Güneş muhabbeti gereksiz yere uzadıkça uzuyor. Şunu unutmamak lazım ki Şenol Güneş Trabzonspor'un yaşayan efsanesidir. Öyle konuştuğu cümle içerisinden cımbızla laf seçip alıp efsane değil demek kimsenin haddine değildir diye düşünüyorum. Kızgın veya kırgın olabilirsiniz ama bu kadar abartmaya gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş muhabbeti gereksiz yere uzadıkça uzuyor. Şunu unutmamak lazım ki Şenol Güneş Trabzonspor'un yaşayan efsanesidir. Öyle konuştuğu cümle içerisinden cımbızla laf seçip alıp efsane değil demek kimsenin haddine değildir diye düşünüyorum. Kızgın veya kırgın olabilirsiniz ama bu kadar abartmaya gerek yok.
Gecen Nisanda sponsorla anlasmak uzereydik nerdeyse bir yil oldu hala cok buyuk bir firmayla anlasmak uzereyiz.
Bizi mi kopariyolar anlamadim ki.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de bizim suan yonetim nasil bizi sponsor konusunda oyaladi bunu konusmamiz lazim.
Gecen Nisanda sponsorla anlasmak uzereydik nerdeyse bir yil oldu hala cok buyuk bir firmayla anlasmak uzereyiz.
Bizi mi kopariyolar anlamadim ki.
%100 katılıyorum bunu konuşabiliriz. Bu zamana kadar sponsor açıklanmamasının zararlarını oturup bakabiliriz fakat komplekse verilen bir isim üzerine bu kadar gereksiz enerji harcanmasını doğru bulmuyorum. Aşırı duygusal ve detaycı oluyoruz bazı durumlarda akışına bırakmak lazım biraz.
sponsor açıklanmamasının bir sebebi gsgm de teslim alınmaması da olabilir.
Yorum
Yorum