İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şenol Güneş'li takımın şampiyon olduğu dönemlere ait bir posteri vardı. 11 futbolcu sahaya dizilmiş ve ellerinde Osmanlı zamanına ait tek kurşunluk eski tabancalar. Hepsi silahı havaya doğrultmuş. Saçlar ve sakallar uzun.
Küçüklüğümden hatırladığım bir gazetenin verdiği bu posteri hatırlayan var mı bilmiyorum ama, koridorlara istediğimiz havayı vereceğinden eminim.
Yorum
-
Her fırsatta Şenol GÜNEŞ'e çakmaya kalkanlar iyi okusun bu satırları, bakın adam ne demiş!
Öyle iki kelimelik kesme biçme alıntılar ile adama vurduğunuz için belki utanırsınız. Belki...
Özellikle son sözünü okuyun. Bakın ne demiş! (Okuduktan sonra utanıyor musunuz?)
Beşiktaş, Kayserispor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Şenol Güneş soruları yanıtladı.
Trabzon Akyazı’da yapılan stada isminin verilip verilmeyeceği ile alakalı sorulan soruya Şenol Güneş, “Bana da mesaj atanlar oldu resmi bir şey gelmedi. Bu konuda bir şey düşünmedim. Bir yere düşünülüyorsa o düşünene teşekkür edilir ama beklentim olmadı. İstanbul’da birçok yere ismim verildi. Dolayısıyla Trabzon’da şehirle ilgili taraftar olsun bütün camianın bende emeği var. Eğer benim ismim veriliyorsa onlar adına verilecektir. Zaten ben Trabzon’un kendisiyim. Şehre katkısı olacaksa saygı duyarım. Hiç olumsuz bakmam. Ben unvanların makamların benim üzerimde bir şey olacağını düşünmem. Ben işimi iyi niyetle yapan biriyim. Bu konu gündeme gelirse rahatsız olan biri varsa ben dışında kalır ona yardımcı olurum” dedi.
http://www.trabzonportal.com/haberle...i-konustu.htmlEn son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 10:24.
Yorum
-
Şenol Güneş bir değerdir ama Stada ismi verilecek kadar bir değer değildir. Çünkü başka camialara mal olmuş bir şahıstır.
Hüseyin Avni Aker, Ahmet Suat Özyazıcı, Dozer Cemil, Şamil Ekinci dururken İlk şampiyonluğunu Beşiktaşta yaşayan biri içime sinmez.
Hatta Şamil Ekinci olmalıdır ki, buyrun özgeçmişi.
Bu kulübe bu denli hizmet etmiş biri daha varsa buyrun önerin.
# İsim Başlangıç Bitiş Görev süresi Başarılar
5 Şamil Ekinci 1 Haziran 1975 3 Haziran 1980 5 yıl, 2 gün 1975-76 Türkiye 1. Futbol Ligi
1976-77 Türkiye 1. Futbol Ligi
1978-79 Türkiye 1. Futbol Ligi
1979-80 Türkiye 1. Futbol Ligi
1976-77 Türkiye Kupası
1977-78 Türkiye Kupası
1976 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1977 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1978 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1979 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1980 Cumhurbaşkanlığı Kupası
1976 Başbakanlık Kupası
1978 Başbakanlık Kupası
Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzo...%C4%B1_listesi
Yorum
-
İŞTE AKYAZI’NIN SPONSORU
Akyazı’nın sponsoru da belli oldu. O da Spor Toto. Ancak bu sponsorlukta bir ayrıntı ve fark var.
Spor Toto, Akyazı kompleksi içinde Trabzonspor’a ait olan idman sahaları ve tesislere sponsor oldu.
Bundan böyle oranın adı Trabzonspor Spor Toto tesisleri olacak.
Yani, spor toto stada değil, Trabzonspor’un kompleks içinde kullanacağı tesislere adını veriyor.
Bunun için de yüklü miktarda bir mali gelir de Trabzonspor’un kasasına girecek.
61saat2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Kulüp yönetimi bu statta birkaç iyileştirme yaptırdı. Fakat ne sponsor konusunda ne de stadın ismi konusunda girişimlerini sonlandırabildi.
Daha önce de yazdım; Cumhurbaşkanına stadın ismi "XXXX" olacak dediğimizde diyeceği tek şey "hayırlı olsun" olurdu. Biz "sponsorun netleşmesini bekliyoruz efendim" dediysek Cumhuraşkanının veya başka bir devlet adamının "Şenol Güneş olsa çok iyi olmaz mı" demesi sürpriz değil. (Başakşehir Fatih Terim Stadı modeli)
Yeni doğmuş çocuğunun adını düşünmeyen ailenin yerine ismi başkalarının koyması gibi bir şey bu. "Ne düşünüyorsunuz ya Şenol olsun işte."
Kulüp stada haftayı geçtim ayda bir fotoğrafçısını gönderip her açıdan şöyle net fotoğraflar çektirdi mi? Bizim kadar detaylı düşünmediler hiçbir şeyi.
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer fırsatta Şenol GÜNEŞ'e çakmaya kalkanlar iyi okusun bu satırları, bakın adam ne demiş!
Öyle iki kelimelik kesme biçme alıntılar ile adama vurduğunuz için belki utanırsınız. Belki...
Özellikle son sözünü okuyun. Bakın ne demiş! (Okuduktan sonra utanıyor musunuz?)
Beşiktaş, Kayserispor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Şenol Güneş soruları yanıtladı.
Trabzon Akyazı’da yapılan stada isminin verilip verilmeyeceği ile alakalı sorulan soruya Şenol Güneş, “Bana da mesaj atanlar oldu resmi bir şey gelmedi. Bu konuda bir şey düşünmedim. Bir yere düşünülüyorsa o düşünene teşekkür edilir ama beklentim olmadı. İstanbul’da birçok yere ismim verildi. Dolayısıyla Trabzon’da şehirle ilgili taraftar olsun bütün camianın bende emeği var. Eğer benim ismim veriliyorsa onlar adına verilecektir. Zaten ben Trabzon’un kendisiyim. Şehre katkısı olacaksa saygı duyarım. Hiç olumsuz bakmam. Ben unvanların makamların benim üzerimde bir şey olacağını düşünmem. Ben işimi iyi niyetle yapan biriyim. Bu konu gündeme gelirse rahatsız olan biri varsa ben dışında kalır ona yardımcı olurum” dedi.
http://www.trabzonportal.com/haberle...i-konustu.html
Yorum
-
Son zamanlarda kendisine kızıyor olsam da severim Şenol Güneş'i,saygı duyarım,
biz Trabzonlu olmayanları Trabzonpsorlu yapan değerlerdendir,
o bakımdan çok kıymetlidir benim için,
ben hiç kötü konuşmam kendisi hakkında,
çok gönül koymuşluğum olmuştur ama kötü konuşmam,kötülüğünü istemem,
ama stada isminin konulmasını da istemem,
gerek yok,
ortaya yeni yeni isimler atıp iyice ayrışıp bir birimize durmanın gereği yok,
aklın yolu 1,
H.Avni Aker Kompleksi Türksel Stadyumu,
ya da Türksel Arena
budur,
başkası bana göre gereksiz,luzumsuz,art niyetle çıkartılmış isimlerdir.
Tabi müzemiz yine Şamil Ekinci müzesi olarak kalmalı,
gerçek onursal başkan,gerçek efsane başkan unutulmamalı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Stat ismi ; Sponsor ismi Huseyin Avni Aker Spor Kompleksi
Antreman Sahalari ; Ozkan Sumer veya Ahmet Suat Ozyazici
Tribun Isimleri: Cemil Usta vs. efsane kadronun onemli isimleri
benim onerilerim bunlar... avni akerin ismini bir cirpida silmek vefasizliktir!En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 11:18.
Yorum
-
Stada veya komplekse ismi verilir ya da verilmez ki bence bir başka takım teknik direktörünün ismi verilmemeli, acı olan şey burada ki yeni yetmelerin Şenol Güneş e hakaretleri. Söz konusu Trabzonspor olunca sen kimsin Şenol Güneş in yanında ? Hadsizliğin de bir sınırı olsun....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Bu arada kompleksin tamamına isim vermek ayrı tribünlerin 1 tanesine isim vermek ayrı bir konu. Kale arkası tribünlerin 1 tanesine Şenol Güneş ismi verilebilir olur ama kompleksin ismi daha kolay kabul görecek bir isim olmalı siyasetten ve kısır tartışmalara konu olmayacak.
Önerin nedir diyecek olan sevgili kardeşlerime şunu söylemek isterim;
Benim nick ismimi verin olsun bitsin BORDOLU MAVİ ARENA
Yorum
-
Şenol Güneş şu anda Ts de mi hocalık yapıyor?
Yoksa ben mi yanlış algiliyorum?NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Kim yaratıyor bu algıyı ? Ne efsanesi futbolcusu yaw gelir kaynağı lazım para lazım yönetim sponsor arıyor stadın her köşesi reklam olacak, olmalı. Turkcell mi olur Vestel mi Samsung mu Süper Toto mu artık ne olacaksa olacak işte. Günlerdir şurada ciddi ciddi isim tartışıyorsunuz, Şenol Güneş bize yılda +5m euro verecek mi ? Şenol Güneş in adını stada niye vereceğiz afedersiniz de gerizekalı mıyız biz böyle bir şey olabilir mi aklınız mantığınız alıyor mu ?
Kompleksin adını da stadın adını da satacağız iyi para kazanacağız. Belki güçlü bir isim çıkar ve ikisini de alır. Araplarda geliyor açılışa, Trabzon a özel ilgileri var hepsi yolunacak kaz, bir güzel yolarız. Usta başkanım ellerinden çekleri kapar tutar birini yakasından sponsor yaptırır, sıcak parayla 4-5 transfer yaparız mutlu mesut geçinip gideriz çokta şey etmeyin yani."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum