Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz Trabzonsporlu değil şenol sporlusunuz bu müthiş espiri yeteneğinizede diyecek kelime bulamıyorum 2 sene önce bjk gol atınca meydan da gol sesi duyuluyormuydu ? Yok ama siz daha iyi bilirsiniz şenol var olsun yeter
    Şenol ile bir alıp veremediğim yok. Sizin bu kuruntular forumun her dalında var zaten ona değinmek istedim. Şenol'a sadece kulüpte bir geçmişi olduğundan ve güzel top oynattığından ötürü saygı duyarım. Bir sempatim yoktur kendisine. İyi geceler...
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu açıklamaya bak bu işte sizin efsaneniz baksana laflara benim lafıma geliyor yakında şehrin adınıda değişin der bu

siz bu işin farkında değilsiniz ama bu işlerin sonu bjk sempatisi artacak iyice şehirde herkes sen ben gibi mideye sahip değilki sonra bu takım yok olup gidecek bjk nin gs fb den eksik kalan taraftarınıda Trabzonspor taraftarı kaydırılarak çözecekler benle alay edin komplo diyin isterseniz ama sonuç bu
      Ben dediklerinden kotu birsey cikarmadim. Adam basarimda tum camianin yardimi var demis. Trabzonun kendisiyim derken de Trabzonlu olarak kendini sehirle ozlestirmis. Sen ben de deriz. Nesine kizdiniz bunun anlamiyorum.

Bence isim falan verilmesin firtina arena gayet guzel. Kimin ismini versen baskasi laf etcek. Ya Avni Aker kalir ya da sponsor ismi olur.

Zaten yerleskesi falan diye bir olay onceden de yoktu yeni yeni isler cikariyolar.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben dediklerinden kotu birsey cikarmadim. Adam basarimda tum camianin yardimi var demis. Trabzonun kendisiyim derken de Trabzonlu olarak kendini sehirle ozlestirmis. Sen ben de deriz. Nesine kizdiniz bunun anlamiyorum.

Bence isim falan verilmesin firtina arena gayet guzel. Kimin ismini versen baskasi laf etcek. Ya Avni Aker kalir ya da sponsor ismi olur.

Zaten yerleskesi falan diye bir olay onceden de yoktu yeni yeni isler cikariyolar.
        İsmimi vermrzlerse üzülmem demek bunu bekliyordum hak ediyordum demek değil mi vermezlerse üzülmem değil insan böyle birşeyden gurur duyarım der ama işte şehrin ve takımın en büyük adamı sanınca insan kendini böyle konuşuyor. Biride çıkıp sormuyor şuna Trabzonsporun kaç şampiyonluğu var diye

Yorum

• Neden Avni Aker kalmiyor? Ayip degil mi? Ali samiyen gibi neden önem verilmiyor?

Yorum

• ş.güneş olurdu da şimdi olmaz. şart mı birinin ismini koymak, kim olsa tartışma çıkar zaten, akyazı kompleksi olsun, stadın adı da sponsorla belli olacak zaten.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker olsa kim neyi tartisacak yahu..cb in önerisinin iyi niyetli oldugunu varsiyorum ama Trabzonspor un tarihini zerre kadar bildigini sanmiyorum..yine de kendisinin ismi verilecegine ki öyle bi söylenti vardi Senol Günes in isminin verilmesine de sükretmek gerek..
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 01:01.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Akyazıya kar düştü. Açın alttan ısıltmaları...
                Yarın gazete manşetleri; Akyazı Alttan Isıtma Sistemi Çalışmadı.
                [Videoyu görebilmek için bilgisayardan giriş yapmalısınız. Tapatalk gibi uygulamalarda linke tıklayıp izleyebilirsiniz.]
                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Tercihim Şamil Ekinci...
                  Ş.Güneş beşiktaşlı bunu geçin. Statımıza TS li olmayan birinin ismi verilemez, verilirse kabul görmez

Yorum

• anlayamadığım bir konu var.
                    sn. recep tayyip erdoğan hangi sıfatla ş. güneş ismini trabzonspor'a öneriyor.
                    fanatik fenerbahçeli taraftar sıfatıyla mı yoksa reis-i cumhur sıfatıyla mı?

şayet ilk durumsa bizim stadımızın ismi fanatik bir fenerbahçeli tarafından mı önerilmeli. ikinci durum ise reis-i cumhur'un işi bu mudur? böyle umumi durumlarda onun işi gerekeni yapmak ve ismi halka veya işin yapıldığı zümrenin taraftarlarına bırakmak olmalıdır.

bu gibi yapılarda ismi halk/taraftar belirlemeli. ben yaptım oldu ile bu işler olmaz. çıkarsın genel bir anket yaparsın, kriterler belirlersin ve gelen görüşlere göre bir noktada birleşirsin.

bunları yapamıyorsan eğer eski ile devam edersin. yani hüseyin avni aker ile.

neden yaşayan birinin ismi, üstelik şikeci bir takımı çalıştırırken önerilir ki? bu ortaya kargaşadan başka bir şey çıkarmaz, gördük ki çıkarmadı.

merak ettiğim bir konu daha var. 14 yıldır ülkede binlerce büyük yapılar, projeler hayata geçirildi. peki bu yapı/projelere hiç ATATÜRK ismi verildi mi? bilen varsa cevaplamasını isterim. bilmediğimden soruyorum, öğrenmek istiyorum.
                    ve ayrıca; eskinin yerine yapılıp yenilenen projelerde ATATÜRK ismi kaldırılan kaç proje vardır?

ATATÜRK ismi ile alıp verilemeyen nedir? türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herhangi bir kişi ATATÜRK ismine neden karşı olabilir ve değiştirme lüzumunda bulunabilir ki?

aklımda deli sorular...
                    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      anlayamadığım bir konu var.
                      sn. recep tayyip erdoğan hangi sıfatla ş. güneş ismini trabzonspor'a öneriyor.
                      fanatik fenerbahçeli taraftar sıfatıyla mı yoksa reis-i cumhur sıfatıyla mı?

şayet ilk durumsa bizim stadımızın ismi fanatik bir fenerbahçeli tarafından mı önerilmeli. ikinci durum ise reis-i cumhur'un işi bu mudur? böyle umumi durumlarda onun işi gerekeni yapmak ve ismi halka veya işin yapıldığı zümrenin taraftarlarına bırakmak olmalıdır.

bu gibi yapılarda ismi halk/taraftar belirlemeli. ben yaptım oldu ile bu işler olmaz. çıkarsın genel bir anket yaparsın, kriterler belirlersin ve gelen görüşlere göre bir noktada birleşirsin.

neden yaşayan birinin ismi, üstelik şikeci bir takımı çalıştırırken önerilir ki? bu ortaya kargaşadan başka bir şey çıkarmaz, gördük ki çıkarmadı.

merak ettiğim bir konu daha var. 14 yıldır ülkede binlerce büyük yapılar, projeler hayata geçirildi. peki bu yapı/projelere hiç ATATÜRK ismi verildi mi? bilen varsa cevaplamasını isterim. bilmediğimden soruyorum, öğrenmek istiyorum.
                      ve ayrıca; eskinin yerine yapılıp yenilenen projelerde ATATÜRK ismi kaldırılan kaç proje vardır?

ATATÜRK ismi ile alıp verilemeyen nedir? türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herhangi bir kişi ATATÜRK ismine neden karşı olabilir ve değiştirme lüzumunda bulunabilir ki?

aklımda deli sorular...
                      +61

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• şenol güneş olması bence isabetli olur
                        2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                        2021-2022
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          anlayamadığım bir konu var.
                          sn. recep tayyip erdoğan hangi sıfatla ş. güneş ismini trabzonspor'a öneriyor. fanatik fenerbahçeli taraftar sıfatıyla mı yoksa reis-i cumhur sıfatıyla mı?

aklımda deli sorular...
                          Sakarya savasi esnasinda Ordudan kacanlarin orani yüzde 46.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kompleksin adi Senol Günesin ismi olursa acilisa Fiko da gelsin, hatta sunumu falan da o yapsin, adamin tecrübesi var, 8tas Baskani Fiko dan sayin Cumhurbaskani siiri;

No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakarya savasi esnasinda Ordudan kacanlarin orani yüzde 46.
                              hmm hazır kaçmaya başlamışken keşke sınırı da geçselerdi... bitip tükenirlerdi belki...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kompleksin adi Senol Günesin ismi olursa acilisa Fiko da gelsin, hatta sunumu falan da o yapsin, adamin tecrübesi var, 8tas Baskani Fiko dan sayin Cumhurbaskani siiri;

harika öneri nazım, bunu hemen mitomani başkanımıza iletmek gerek. CB'nın karşısında konuşma yaparken pot kırma korkusundan kurtulmuş olur böylece.

hem fiko forest'tan yalayıp yutma işini de iyicene öğrenir. hale hazırda bunu tam beceremiyor ki bizimki, hakemler yakamızdan bir türlü düşemiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X