Yav bunlar niye bu stadı bu kadar sahiplendiler, 10 yılda becerip yarım yamalak yaptıkları kupasını çaldıkları şehre hayırdır bunlar? Yoksa bu şey gibi mi, yüzüne gülüp arkadan iş çevirenler gibi mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Spor Kompleksi Spor Toto Stadı...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav bunlar niye bu stadı bu kadar sahiplendiler, 10 yılda becerip yarım yamalak yaptıkları kupasını çaldıkları şehre hayırdır bunlar? Yoksa bu şey gibi mi, yüzüne gülüp arkadan iş çevirenler gibi mi?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsi geçen tavan yüksekliğinin bura olduğu söyleniyor. Ford Focus aracının yükseliği 1461mm bir otobüsün ise 3.155.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewhat is this
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO midibus otobüs ondan biraz daha yüksek oluyor haliyle... Valla kılpayı kurtarır gibi gözüküyor ama otobüslerin üzerinde klima bölümleri fılan oluyor. Bence onlar takılır.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
şerefsiz evladı trabzon ajans işte...
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO midibus otobüs ondan biraz daha yüksek oluyor haliyle... Valla kılpayı kurtarır gibi gözüküyor ama otobüslerin üzerinde klima bölümleri fılan oluyor. Bence onlar takılır.
ayrica orda gördügün otobüslen tavan arasi nerden baksan soldaki fiesta sigar
rahat 3,5 metre var orasi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani şuraya otobüs sığmaz diyorsunuz?Bu mevzuyu aylar öncesinde de yazmıştı yerel medyanın uzman ve donanımlı gazetecileri,sanırım giriş yapılan kısımda yükseklik sorunu vardı ve zeminin alçaltılması ile de çözülümüştü."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkaadaş kim sığmaz diyor. Sadece belge ortaya koyup tartışıyoruz ihtimalleri. O zaman kapatalım forumu ya. Her şeye aynı tepki geliyor. Garip misiniz nesiniz burası tartışma ortamı sonuçta. Bir şeyleri kendimizce sonuca ulaştırmaya çalışıyoruz.
Ayrıca bu konu daha önce gündeme gelmişti,giriş rampası ile ilgili bir sorundu ve çözülmüştü,neden tekrar ısıtılıp gündeme geldi anlamadım.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok, sorun zaten burasi degildi, sorun buraya inis rampasindaydi
ayrica orda gördügün otobüslen tavan arasi nerden baksan soldaki fiesta sigar
rahat 3,5 metre var orasi"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
Yorum