Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav bunlar niye bu stadı bu kadar sahiplendiler, 10 yılda becerip yarım yamalak yaptıkları kupasını çaldıkları şehre hayırdır bunlar? Yoksa bu şey gibi mi, yüzüne gülüp arkadan iş çevirenler gibi mi?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Güneş Spor Kompleksi Spor Toto Stadı...
      Böyle olacak gibi. Gerçekleşirse, bu isimleri Trabzonspor yönetimi değil Cumhurbaşkanı ve Spor Bakanlığı tespit ediyor.

Yorum

• Bahsi geçen tavan yüksekliğinin bura olduğu söyleniyor. Ford Focus aracının yükseliği 1461mm bir otobüsün ise 3.155.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav bunlar niye bu stadı bu kadar sahiplendiler, 10 yılda becerip yarım yamalak yaptıkları kupasını çaldıkları şehre hayırdır bunlar? Yoksa bu şey gibi mi, yüzüne gülüp arkadan iş çevirenler gibi mi?
          Kulüp sahipsiz kulüp. Kimsenin önceliği Trabzonspor değil. Kimisi ticari kaygıdan, kimisi siyasi kimliğini Trabzonspor'dan önde tuttuğu için.. taraftarın da çoğunluğunun önceliği Trabzonspor değil... Hiç arkamıza da geçmelerine gerek yok. Yüzümüze baka baka yapıyorlar ne yapacaklarsa. Çünkü kulüp sahipsiz. 2011'den beri bunu defalarca defalarca ele güne ifşa ettik.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bahsi geçen tavan yüksekliğinin bura olduğu söyleniyor. Ford Focus aracının yükseliği 1461mm bir otobüsün ise 3.155.
            what is this
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              what is this
              O midibus otobüs ondan biraz daha yüksek oluyor haliyle... Valla kılpayı kurtarır gibi gözüküyor ama otobüslerin üzerinde klima bölümleri fılan oluyor. Bence onlar takılır.

Yorum

what is this
                this is midibus
                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

O midibus otobüs ondan biraz daha yüksek oluyor haliyle... Valla kılpayı kurtarır gibi gözüküyor ama otobüslerin üzerinde klima bölümleri fılan oluyor. Bence onlar takılır.
                  sıkıntı yok bence ileride geçen servis aracının üzerinde kalan boşluğa bakarsak 1.5-2 m var
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yani şuraya otobüs sığmaz diyorsunuz?Bu mevzuyu aylar öncesinde de yazmıştı yerel medyanın uzman ve donanımlı gazetecileri,sanırım giriş yapılan kısımda yükseklik sorunu vardı ve zeminin alçaltılması ile de çözülümüştü.
                    • Memento mori

Yorum

what is this
                      noktayı koymuşsunuz siz şerefsiz evladı trabzon ajans işte...

Yorum

yok, sorun zaten burasi degildi, sorun buraya inis rampasindaydi

ayrica orda gördügün otobüslen tavan arasi nerden baksan soldaki fiesta sigar
                        rahat 3,5 metre var orasi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yani şuraya otobüs sığmaz diyorsunuz?Bu mevzuyu aylar öncesinde de yazmıştı yerel medyanın uzman ve donanımlı gazetecileri,sanırım giriş yapılan kısımda yükseklik sorunu vardı ve zeminin alçaltılması ile de çözülümüştü.
                          Arkaadaş kim sığmaz diyor. Sadece belge ortaya koyup tartışıyoruz ihtimalleri. O zaman kapatalım forumu ya. Her şeye aynı tepki geliyor. Garip misiniz nesiniz burası tartışma ortamı sonuçta. Bir şeyleri kendimizce sonuca ulaştırmaya çalışıyoruz.

Yorum

Arkaadaş kim sığmaz diyor. Sadece belge ortaya koyup tartışıyoruz ihtimalleri. O zaman kapatalım forumu ya. Her şeye aynı tepki geliyor. Garip misiniz nesiniz burası tartışma ortamı sonuçta. Bir şeyleri kendimizce sonuca ulaştırmaya çalışıyoruz.
                            Neden üzerine alındın anlamadım,benim eleştirim oturduğu yerden,mabadından element uyduran yerel medyaya,sizlik bir durum yok.
                            Ayrıca bu konu daha önce gündeme gelmişti,giriş rampası ile ilgili bir sorundu ve çözülmüştü,neden tekrar ısıtılıp gündeme geldi anlamadım.
                            • Memento mori

Yorum

yok, sorun zaten burasi degildi, sorun buraya inis rampasindaydi

ayrica orda gördügün otobüslen tavan arasi nerden baksan soldaki fiesta sigar
                              rahat 3,5 metre var orasi
                              Giriş halledilir ya... Sosyal medyaya madara olduk yine başka bir şey değil yemin ediyorum.

Yorum

• Paraya karşı emeğin savaşını veren şenol güneş yakışır tabi!!
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X