Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllık 15 milyon TL çok değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Akyazıda ki her maç tıklım tıklım dolacak
      Sağlam bir sponsorluk
      Akyazının diğer alanı gelir getirecek bir proje ile bu para ödenir
      Bu borç içinde bu nasıl karşılanacak merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akyazıda ki her maç tıklım tıklım dolacak
        Sağlam bir sponsorluk
        Akyazının diğer alanı gelir getirecek bir proje ile bu para ödenir
        Bu borç içinde bu nasıl karşılanacak merak ediyorum
        sadece isim sponsoru bile karsiliyor

kap da bütcede akyazidaki ticari alanlarin kira geliri 5milyon diyor
        wikileaksdeki listeye göre 45m€ luk loca satildi

20bin kombineyi saymiyorum bile

gelirler giderleri her türlü katliyor

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah öyle olur
        giderlere gidenlerin yanında Trabzonspor'un bu işten kâr etmesi lazım
        Şu borcu indirebildiğimiz kadar indirip iyi makul bir sayıya çekmemiz lazım
        İho kuşkusuz kulübün geleceğini ipotek altına aldırdı kaç yıl önce söyledik şimdi birileri yeni yeni görüyor
        borc icin dhmi nin bütcesini bekliyorum, bakalim may tesisleri bütcelerine dahil olacak mi, yada 1 yil daha bekletecek mi bizi?
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.12.2016, 21:33.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sadece isim sponsoru bile karsiliyor

kap da bütcede akyazidaki ticari alanlarin kira geliri 5milyon diyor
          wikileaksdeki listeye göre 45m€ luk loca satildi

20bin kombineyi saymiyorum bile

gelirler giderleri her türlü katliyor
          İnşallah öyle olur
          giderlere gidenlerin yanında Trabzonspor'un bu işten kâr etmesi lazım
          Şu borcu indirebildiğimiz kadar indirip iyi makul bir sayıya çekmemiz lazım
          İho kuşkusuz kulübün geleceğini ipotek altına aldırdı kaç yıl önce söyledik şimdi birileri yeni yeni görüyor

Yorum

• Riv riv edenlere inat, Reis'in Trabzon'a gelmesi ve açılışa katılmasından son derece memnunuz.

Yorum

• Dün bir araci vasitasiyla stadi dolasma firsati buldum..Fazlasiyla güzel bir stad olmus diyebilirim..

Cimler icin bir seyler söylemek gerekirse de kale arkasi ve tac cizgilerinin oraları hakikaten kötü durumda..hibrit tamam ama dogal cimden ziyade deniz kumuna benzer bir seyler gözüküyor. .ama ben cimlere basmamak ve araciyi zor durumda birakmamak adina saha icersine cok girmedim ve heyecandan da oralara bakmak aklima gelmedi o sebepten genel bir degerlendirme degil ki benimki..

Cok takildigim bir durum olan saha cizgileri biraz daha yakin olabilir miydi evet ama ciktim biraz yukaridan baktim aman amanda uzak degil ..

Genel olarak bakarsakta muhtesem bir stad oluyor diyebilirim..insallah 25 30 bin ortalamaya oynayabiliriz ama yakin zamanda zor gözüküyor. .

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Riv riv edenlere inat, Reis'in Trabzon'a gelmesi ve açılışa katılmasından son derece memnunuz.
                Açıkçası şike muhabbeti yüzünden antipatikleşsede ülke sevgisinden kuşkum yok sadece biz bedel ödedik bazı şeylerin düzelmesi için diye düşünüyorum ve bu bedelinde meyvelerini alıcaz önümüzdeki 10 sene boyunca hep birlikte görücez

Yorum

• Trabzonsporlu kimliği adamın siyasi kimliğinin ardında kalmışsa zaten sözün bittiği yerdir. Ak Parti'nin fanatik taraftarı (bunu eski Ak Partili olarak diyorum), Trabzonspor taraftarı şampiyonluğunun gaspedilmesindeki en önemli figüre tepki göstermesinden daha normal olan ne var? Sıfatı ne olursa olsun birisi Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalınmasına gücü ve yetkisi dahilinde yardım ve yataklık yapmışsa Trabzonspor taraftarı olanlar, önceliği Trabzonspor olanlar buna tepki göstermeyecek te ne yapacak? Trabzonspor'un şu hallerde olmasının bire bir müsebbibi sizlersiniz.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• tayyip erdoğan akyazı açılışına gelecek ve o iş siyasi bir şova dönüştürülmeyecek he, geçin o işi arkadaşlar kefenini giyipte gidecek çok insan var malesef Trabzonda. Akyazı bir lütuf değildir böyle biline
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Riv riv edenlere inat, Reis'in Trabzon'a gelmesi ve açılışa katılmasından son derece memnunuz.
                      liseli recep, akp gençlik kollarından bildirdi...
                      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• yav birakin politikayi Allah askina

18 aralik Trabzonsporun günü degildir

akp ciler gitsin eglensin, digerleride izlemesin

bu protokol acilislari bütün dünyada var
                        obama, merkel, putin vs...
                        hepsi yapiyor
                        standart bir olay, yapacak bisey yok

kulübün acilisi büyük ihtimallen 22 aralik olacak
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Açılış patlama ve politik nedenlerden dolayı aksayabilir. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Allah milletimizi korusun. Başımız sağolsun.
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Açılış patlama ve politik nedenlerden dolayı aksayabilir. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Allah milletimizi korusun. Başımız sağolsun.
                            Havalimanı saldırısından iki gün sonra güle oynaya köprü açıldı.Yani bir sıkıntı teşkil etmiyor.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              açıkçası şike muhabbeti yüzünden antipatikleşsede ülke sevgisinden kuşkum yok sadece biz bedel ödedik bazı şeylerin düzelmesi için diye düşünüyorum ve bu bedelinde meyvelerini alıcaz önümüzdeki 10 sene boyunca hep birlikte görücez
                              lol

Yorum

• la bizim saha kenarindaki suni cim bile bi acayip duruyor, onu bile becerememisler, bildigin cami halisi gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X