Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]11523[/ATTACH]

merhaba arkadaşlar,
    akyazı stadındaki vip bölümün yanındaki boş beyaz alana ne yapılacak.
    bilgisi olan varmı acaba?
    Merhaba renktaş,
    hiç bir şey yapılmayacak koltuk eksik koltukların gelmesi bekleniyor denilmişti,
    ama 1 haftayı geçti,
    şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı,
    başka bişi mi var bilemiyorum.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Arkadaşlar bu çimlere yapay güneş enerjisi uygulanmayacak mı? Sanki öyle yapılıyordu diye hatırlıyorum. Bir de havalar çok bozacak bu stat açılışı mevzusu çok kötü zamana denk geldi bilesiniz.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba renktaş,
        hiç bir şey yapılmayacak koltuk eksik koltukların gelmesi bekleniyor denilmişti,
        ama 1 haftayı geçti,
        teşekkürler
        Yaklaşık bir aydır orası boş...
        Koltuk eksikliği değil gibi sanki...
        engelli tribünü olabilir mi*

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor armasının ayak basılan yerde olması REZALET

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor armasının ayak basılan yerde olması REZALET
            Armayı alakasız şekilde her yere koymuşlar.

Yorum

Merhaba renktaş,
              ama 1 haftayı geçti,

insan 100 -200 tane koltuk fazla alır ,açılış macında ole sap gibi durucakmı onlar,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

Şu merdiven arası renk için az yazıp çizmemiştik,hepsi boşa gitti yazdıklarımızın
                en sonunda en güzeli oldu,bayıldım ben bu renge
                eleştirdik doğru yol bulundu çok güzel oldu başkası yalandı zaten
                @zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu çimlere yapay güneş enerjisi uygulanmayacak mı? Sanki öyle yapılıyordu diye hatırlıyorum. Bir de havalar çok bozacak bu stat açılışı mevzusu çok kötü zamana denk geldi bilesiniz.
                  Makineler gelmişti zaten dert etmeyin. Güneş ışığı istenilen yönlerde tam verimli olarak alınmadığı için stat çatısından ötürü bu zorunlu bir olay.

k_TSevda_14691141_1351196524892896_8134968755.jpg
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Ben baska bir fotoda gormustum galiba koltuklar geldi ama takilmadi henuz. Yani iceride koltuklar vardi ama fotoyu bulmam uzun surebilir biraz arastirayim atarim buraya..

İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]11523[/ATTACH]

merhaba arkadaşlar,
                    akyazı stadındaki vip bölümün yanındaki boş beyaz alana ne yapılacak.
                    bilgisi olan varmı acaba?
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Tavan isi guzel olmus. Yapabiliyorsak heryere kaplama tarzi seyler yapilmali sade duz boya kotu gorunuyor. Eminim stadi devralinca stadda baya degisiklik olur..
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• SÜRPRİZ, AKYAZI’DA BİR İLK OLDU!

Yeri tespit edildiğinde, dolgu yapılmaya başlandığında ve şu andaki duruma gelinceye kadar Akyazı stadının inşaatında önceki gün bir ilk yaşandı.

O ilk neydi?

Biraz gerilerden gelerek söyleyelim.

Akyazı stadının temeline ilk harç atıldığında, ilk çalışmalar başlandığında süreç içerisinde çevresi ile birlikte bütün bir inşaat için her bir kısımla ilgili olarak işin bitirilme tarihleri de verildi. Ancak hiç biri zamanında yani verilen tarihte bitirilmedi.

Ta ki, önceki güne kadar.

Önceki gün, İngiliz firması tarafından yapılan Hibrit çimin serilme işi, İngilizlerin verdiği tarihte bitti. İşe başladıklarında 25 Kasım’da işi bitiririz diyen İngiliz şirketi, verdiği tarihte hibrit çim çakımını bitirdi ve bitirdiği gün de, şirket resmi twitter hesabından “Söz verdiğimiz gibi zamanında bitirdik” dedi.

Böylelikle, Akyazı’da bir ilk gerçekleşmiş oldu.

Bir çalışma; planlanan zamanda bitti.

61saat.com

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armayı alakasız şekilde her yere koymuşlar.
                          Bunu yazacaktım ben de. Her yerde arma olması gerekmiyordu.

Yorum

• iki hafta sonra bu zeminde maç yapılacak. çimlere bakım yapılıyor mu? ilaçlama, gübreleme, gün ışığı uygulaması? şayet yapılmıyorsa bence gerek yok zira çok geç kalındı.

Yorum

• ÇATI.jpg
                              selamın aleyküm renktaşlar bir hususa dikkatinizi çekmek istiyorum hani şu kendi kendiniz temizleyen çatı yalanımız varya stadyumun yakınından geçen arkadaşlar membranların şu yukarıdaki çamurlu yada paslı görüntüsünü çok iyi bilirler madem bu çatı kendi kendini temizleme özelliğine sahipte aylardır bu üzerideki lekeler neden çıkmıyor? yeteri kadar yağmur almadımı yoksa bilgisi olan varsa bilgisi olmayan bizleri de aydınlatabilirmi acaba
                              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Her konuda uzmanız,hemde öyle böyle değil yani..memleketin futbol ve tesisleşme alanında ki tüm uzmanları bizde ..öyle ki başka stadyumlara da, başka taraftarlara da akıl verecek yol gösterecek kadar..ama ne hikmetse bizim uzmanlığımız futbol takımımızın başarısı konusunda hep sınıfta kalıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X