Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Düzelir yada düzelmez konu o değil.
Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?
Biz yeterki zararsız çıkalım gerisini onlar hal eder olmuş. Normal şartlarda yaptırım yapılması gerekir üstlenen şirkette. Lakin Türkiye burası...
Aylar sonra bugün yeniden stadyumun yanından geçme şansım oldu. Herşeyden önce stad dışardan görünümüyle beni etkilemedi. Burda içerden çekilmiş fotoğrafları gördüğümde yaşadığım heyecanı dışardan görüntüde hissetmedim. Proje ilk ortaya çıktığında da beğenmemiştim, belki zamanla alisiriz diye düşünüyordum ama bende geçen zaman içinde değişiklik olmadi. Bunun dışında stad etrafindaki yollarin bitmesine bence çok uzun bir zaman var hala. Her tarafı inşaat henüz. Bu şekilde yapılacak bir açılış sonrasi o bölgede trafik karmaşası yaşanmaması mümkün değil...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada hangi futbol takımı, stadı için yurt dısından sıfır çimler sipariş edip . sonra o çimi serdiğinde böyle bir manzara ile karşılasıyor ?
Burası Adana maçına kadar zor toparlanır. Açılış ertelenirse bu kısım yüzünden ertelenir.
şu rezalet kısmın al ölçülerini ,
Git avniakere sök çimi ,
Gel akyazıya ser , üstüne birde hibriti çak . bin kat daha iyi olur .
italyadan çim getirtin şu rezilliğe şu kepazeliğe bak
Samsun'un çimleri de İtalya'dan geliyormuş ve serim işlemleri bizim gibi manuel olmasına rağmen çok daha düzgün ayrıca zeminleri de hazır halde.Yönetim plan ve vaatler anlamında sınıfta kaldı şu ana kadar. Bu kadar reklam yapıp böyle şeylerin olması hoş değil.
Çimlerin o patates tarlası kısımları zamanla düzelecekmiş. Sıkıtı yapmaya gerek yokmuş! Bende çimle ilgili serzenişte bulunduğumda forumdaki kimi renktaşlar hemen bu cevabı yapıştırıyorlar. Çimler serileli kaç gün oldu o kısımlar halen düzelmedi bakalım bekleyip göreceğiz. Korkum odur ki adana maçında alel acele açılış yapılır da çimler tam oturmadan tekrar deforme olursa o zaman işimiz var. İnşaAllah ben yanılırım da bu çim hemen düzelir.
ya biz patates tarlasına alışığız .
Bizim avniakere dozer girdi sahayı mahvetti , onun üstüne birde o rezil sahada mac oynadık .
Ama neyin ne oldugunu yorumlayabılıyorduk .
Şöyle şöyle yaptılar o yuzden boyle boyle oldu dıyorduk .
Yahu yeni çim seriyorum yeni YENİ !! .
yagmur gormedı , kar gormedı , krampon darbesi gormedı, üstünde top bile sekmedi,
yahu daha kuş bile konmadı üstlerine yaa..
ee bu ne hal ?
Şikayet falan edilmeli . tazminat falan alınmalı birşeyler yapılmalı .
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 22:16.
Koordinasyon sorunu ve telaş çimleri bu hale getirdi
Zemin bitmeden çimleri getir
Beklet çimler ölsün
Sadece ölse iyi
Yapılan işçilik tuz biber eksin üstüne
Heryerde bizi bulan bahtımız burda da buldu bizi
zincirleri kırma vaktidir
Yorum