Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu çim serme çadırını ne zaman görsem Breaking Bad dizisindeki w.w aklıma geliyor.
    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 17.11.2016, 00:14.

Yorum

• renktaslar sizler Kadar bilgili degilim stad konusunda

bu stad konusunu veya akyazida yapilsin diye ilk öneren nuri albayrak degilmiydi ?

bu durumda stadin ismi belkide albayrak stadi olur
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kulüp antalya maçı için de "avni akere veda maçı" diye bir duyuru yapmadı değil mi?
        Muhtemelen 01.12.2016 tarihinde 20.30 da oynanacak Trabzonspor-Gümüşhanespor ZTK maçında bu vedayı yaşayacağız.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          renktaslar sizler Kadar bilgili degilim stad konusunda

bu stad konusunu veya akyazida yapilsin diye ilk öneren nuri albayrak degilmiydi ?

bu durumda stadin ismi belkide albayrak stadi olur
          Şenol Güneş olur Albayrak olmaz
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhtemelen 01.12.2016 tarihinde 20.30 da oynanacak Trabzonspor-Gümüşhanespor ZTK maçında bu vedayı yaşayacağız.
            Evet onu unutmuşum ama yine de efsane stad da son lig maçımız olsa kulüp bu yönde sloganlarla biletleri satışa çıkarırdı adana maçı için umutlanamıyorum şu durumda
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bu konu konuşulmuştu sanırım kaçırdım, üst kat led panolar küçük mü, yoksa alta indiği için öyle mi görünüyor yoksa bana mı öyle geldi
              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
              2021-2022
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Kompleksdeki diğer çim sahalarda da hibrit işlemi yapılacak mı acaba? Bilen var mı ?

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kompleksdeki diğer çim sahalarda da hibrit işlemi yapılacak mı acaba? Bilen var mı ?
                  evet 1 saha
                  hibrit olacak
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İster sövün, ister dövün, ister asın kesin ama şu görüntüyü ömrü billah, dünya ahiret, asla ve kat'a sevmeyeceğim, sevemeyeceğim, kimse de sevdiremez bana! Nokta, ünlem, bitti! Öyle bişey yok!

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu konu konuşulmuştu sanırım kaçırdım, üst kat led panolar küçük mü, yoksa alta indiği için öyle mi görünüyor yoksa bana mı öyle geldi
                      Vodafone arenanın ledleriyle aynı boyutlarda
                      betonlar büyük uzun bu yüzden kısa görünüyorlar

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kendisine Allah tan rahmet dilerim.. yaptigi aptallik canina kiymis.. ne icin ? geriye ne kaldi ?

insani duygularimi yitirmedim ama aptalliklara asla goz yumamam.

bunun gibi hadiseler bir daha yasanmamasi icin, duygusal degilde sert tepki vermek daha yerinde olur. Intihar eden salaktir.

hayirli gunler abicim.
                        Bak hala büyük konuşuyorsun,
                        yarın kendinin nasıl bir ruh haline bürüneceğini bilemezsin,
                        sen kendine güveniyorsun ama ailen hiç aklına gelmiyor heralde,
                        emmin-dayın-kardeşin-yeğenin ....
                        hayatta her şey bizler için bunu unutma,
                        yarına ne olacağını bilmiyorsun,
                        evet yaktı kendini,öbür dünyasını da mahvetti ama bu işler salak malak deyip rajon kesecek,bilgiçlik yapılacak ve büyük konuşulacak işler değil,bu cümleleri kurmadan önce iyi düşünmek lazım,empati yapıp tüm aileyi akla getirmek lazım,Allah göstermesin.

Sana da hayırlı günler.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çatıyı beğeniyorum ama dış kısma şöyle bina benzeri bir görünüm kazandırılsaydı çok daha güzel olacaktı. Böyle çok sade stat. Fazla sade geliyor bana.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zaten finale çıksak bile aynı sene finalin akyazı'ya verilmesi büyük rastlantı olur belki final burada diye gaza gelmiş olabilirdik ama stadın kapasitesi finali almak için yeterli değil.
                            malesef şu bir gerçekki avni akerde türkiye kupası dahil final hiç oynanmayacak...
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak hala büyük konuşuyorsun,
                              yarın kendinin nasıl bir ruh haline bürüneceğini bilemezsin,
                              sen kendine güveniyorsun ama ailen hiç aklına gelmiyor heralde,
                              emmin-dayın-kardeşin-yeğenin ....
                              hayatta her şey bizler için bunu unutma,
                              yarına ne olacağını bilmiyorsun,
                              evet yaktı kendini,öbür dünyasını da mahvetti ama bu işler salak malak deyip rajon kesecek,bilgiçlik yapılacak ve büyük konuşulacak işler değil,bu cümleleri kurmadan önce iyi düşünmek lazım,empati yapıp tüm aileyi akla getirmek lazım,Allah göstermesin.

Sana da hayırlı günler.
                              bunun adi buyuk konusmak degil. ben dogrulari soyluyorum. bir insanin kendi hayatina kiymasi yani intihar etmesi hem en buyuk gunah hemde en buyuk salakliktir. bunu benim ailemden biri yaparsa yine ayni seyi soylerim.
                              olum Allah tan gelir.. bu cani verende o alacak olanda o.. kopruden geciyoruz koprunun sonunu biz bilemeyiz.
                              ayrica rajon kesecek ne bir curetim var nede oyle bir hakkim var. Burada beni bilenler biliyor. 3 bin kusur mesajimin icerisinde bir tane rajon kestigim mesajim yoktur. Evet dilim biraz keskin, bunun bedelini zamaninda odedim. ama ben hep dogrulari soyledim. Kimsenin canini sikmak, kimsenin durumunu kucumsemek, kimseyle alay etmek gibi bir derdim hic olmadi.
                              siz simdi bana empati yap diyorsun, empati yapacak bir durum yok. Bu dunyada Trabzonspor dan daha onemli seyler var. Bu bir spor, bir eglence.. eger eglenemiyorsan takim makim tutmucaksin. Bunu boyle goremeyen o kardesimiz canina kiymis.. Allah affetsin desemde Allah affetmeyecek.. Geriye diyecek baska bir sozde kalmiyor.

umarim daha iyi anlasilmisimdir.

Selamlar, sevgiler guzel abicim
                              u will need justice at the end..

Yorum

• ..... Arena Avni Aker Spor Kompleksi olacak bence alanın ismi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X