Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• antrenman sahalari hibrit olcakmi?
    gecen aklima geldi okudum, bayern münih bir sene önce hibrit cimi degistirmis. hibrit cim normal cime göre daha sert diye hergün üstünde antrenman yapilmasinin futbolcularin eklemlerine zarar verdigini söylemis doktorlar.
    haftada bir kere mac oynamak sakincasizmis yanliz. ama bu yazda allianz arena'daki hibrit cimi kaldirmislar. oda son maclarda sahanin cok kötü duruma gelmesi yüzünden. dessosport bayernin greenkeeperler'ina sucu veriyor ama. bakimi dogru yapilmadi hibrit cim uygulamasi yüzünden bozulmadi stad diye.

bizdede sadece stadi yapsalar daha saglikli olur herhalde. bosuna masrafa gerek yok.
    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Geçen haber kanallarında Şırnak'ın merkezi yerlerinden birisini gösterdiler. Başta Suriye zannettim.
      Binalar harap olmuş. Her yer yıkıntı, çöküntü. Bize basit geliyor ama devlete karşı savaş hazırlığı ve başlangıcı vardı.
      Haber kanalları '' Eleştirmiyorum'' olayları bize sıradan operasyonlar gibi gösterdi. Güvenlik güçlerimiz halkın bazı kesiminin desteklediği teröristler ile savaşa girişmiş. Halk kalkan olarak kullanılmış. Devletin hazinesinden alınan İş makinaları terörist belediyelerce teröristlerin hizmetine bırakılmış.
      Alfabeden random yaparcasına sessiz harflerden oluşan ne kadar terör örgütü varsa devlete karşı birleşmiş. Batı bu terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmuş. Devlet binlerce soru işareti barındıran bir darbe girişimine maruz kalmış. Meclis bombalanmış. Devletin can damarı, kalbi dediğimiz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin içi boşaltılmış. İşid dediğimiz anasınıfına giden çocuğun bildiği maşa örgüt ülkenin her yerinde kanlı eylemler düzenleyecek hale gelmiş.
      Ekonomi kötüye gidiyor. Dolar fırlamış ;
      Bunca badirelere rağmen,
      İyi veya kötü bize bir stadyum yapabildiler. Birkaç aksama dışında gayet güzel oldu.
      Cumhurbaşkanı açılışa gelecek tabii. Muhalif birisi olarak söylüyorum, gelmezse üzülürüm. Kabul edin veya etmeyin, destekleyin veya desteklemeyin Cumhurbaşkanı olmasaydı eğer bu stadyumu ancak rüyalarda görürdük. Böyle badireler atlatmış bir devletin bu tür hayati olmayan projeleri tamamlaması lütuftur. Herhangi bir ıslık, hakaret olmadan ağırlayıp göndereceğiz. Eleştirilecek yer değildir orası.
      Bir gün birkaç saat alkışlayacağız sadece. Kimi neyi açılışa getiriyorlarsa getirsinler. Şova dönüşecek, dönüşsün gerçekten umursamıyorum. Devletin hayati problemleri aşıldığında hukukun üstünlüğü sağlandığında hakkımızı yiyen orospu çocukları zaten hesap verecektir. Ha bu dünyada ha öteki dünyada.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antrenman sahalari hibrit olcakmi?
        gecen aklima geldi okudum, bayern münih bir sene önce hibrit cimi degistirmis. hibrit cim normal cime göre daha sert diye hergün üstünde antrenman yapilmasinin futbolcularin eklemlerine zarar verdigini söylemis doktorlar.
        haftada bir kere mac oynamak sakincasizmis yanliz. ama bu yazda allianz arena'daki hibrit cimi kaldirmislar. oda son maclarda sahanin cok kötü duruma gelmesi yüzünden. dessosport bayernin greenkeeperler'ina sucu veriyor ama. bakimi dogru yapilmadi hibrit cim uygulamasi yüzünden bozulmadi stad diye.

bizdede sadece stadi yapsalar daha saglikli olur herhalde. bosuna masrafa gerek yok.
        1 antrenman sahasi hibrit olacak
        toplu calismalar hibrit sahada yapilacak, oyuncular maca avantajli cikmasi icin

bayerna gelince

oraya hibriti pep guardiola getirmisdi
        özellikle 2. senesinde basarisizligi pep takim doktoru wohlfahrtin oyunculari iyilestirememesine baglamisdi
        bi ara kulüptende doktor ayrilmisdi, klinikindeki asistani takima bakmisdi

simdi pep gidince wohlfahrt oyuncularin sakatlik sorununu pepin cimine atiyor kendini aklamak icin

yani bu bir hesaplasma, hibrit cim icin gecersiz suclamalar
        diger hibritli takimlarda bu sorun niye yok

--------------- @Sercan Keleş

becersem aynisini yazardim usta
        virgülüne noktasina katiliyorum

o.c. kismini biraz daha etik olabilirdi
        babasi belirsizler gibi...
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2016, 15:38.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen haber kanallarında Şırnak'ın merkezi yerlerinden birisini gösterdiler. Başta Suriye zannettim.
          Binalar harap olmuş. Her yer yıkıntı, çöküntü. Bize basit geliyor ama devlete karşı savaş hazırlığı ve başlangıcı vardı.
          Haber kanalları '' Eleştirmiyorum'' olayları bize sıradan operasyonlar gibi gösterdi. Güvenlik güçlerimiz halkın bazı kesiminin desteklediği teröristler ile savaşa girişmiş. Halk kalkan olarak kullanılmış. Devletin hazinesinden alınan İş makinaları terörist belediyelerce teröristlerin hizmetine bırakılmış.
          Alfabeden random yaparcasına sessiz harflerden oluşan ne kadar terör örgütü varsa devlete karşı birleşmiş. Batı bu terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmuş. Devlet binlerce soru işareti barındıran bir darbe girişimine maruz kalmış. Meclis bombalanmış. Devletin can damarı, kalbi dediğimiz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin içi boşaltılmış. İşid dediğimiz anasınıfına giden çocuğun bildiği maşa örgüt ülkenin her yerinde kanlı eylemler düzenleyecek hale gelmiş.
          Bunca badirelere rağmen,
          İyi veya kötü bize bir stadyum yapabildiler. Birkaç aksama dışında gayet güzel oldu.
          Cumhurbaşkanı açılışa gelecek tabii. Muhalif birisi olarak söylüyorum, gelmezse üzülürüm. Kabul edin veya etmeyin, destekleyin veya desteklemeyin Cumhurbaşkanı olmasaydı eğer bu stadyumu ancak rüyalarda görürdük. Böyle badireler atlatmış bir devletin bu tür hayati olmayan projeleri tamamlaması lütuftur. Herhangi bir ıslık, hakaret olmadan ağırlayıp göndereceğiz. Eleştirilecek yer değildir orası.
          Bir gün birkaç saat alkışlayacağız sadece. Kimi neyi açılışa getiriyorlarsa getirsinler. Şova dönüşecek, dönüşsün gerçekten umursamıyorum. Devletin hayati problemleri aşıldığında hukukun üstünlüğü sağlandığında hakkımızı yiyen orospu çocukları zaten hesap verecektir. Ha bu dünyada ha öteki dünyada.
          Sercan kardeşim, taktir ettim.
          Hem stadyum konusundaki sağduyunu hem de devletimizin yaşadığı tehlikeye bakışını.

Yorum

• Cimler kendini biraz toparlamış cidden. Hibrit ile çok güzel gözükecek. 😎

Yorum

• Aslında vip türübünde piksel uygulanmadığı ve renk farkı olduğu için iyi gözükmüyor heralde oranın koltukları birleşik imal edildi ve montaj edildi. halbuki vip koltukların mavilerine bir kaçtanesine bordo başlık takılsa biraz olsun düzelir diye düşünüyorum
              başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk hibrit çalışmaları ve oluşan fark;

[ATTACH]11406[/ATTACH]
                ya bu ne biçim hibrid güzelim çimi dlik deşik ettiler iş bilmez cahiller sürü ama bu bize mustahak hak ettik bunu biz hep uganda yeel seçimlerini trump ın kaybetmiş olmasından bu stad realmadrid ile oynayacağımız şampiyonlar ligi final maçına anca yetişir.

ilk saçma yorumu ben yapmak istedim ...
                En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 14.11.2016, 16:05.
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• şu başlıklar vip türübününe mavilere bordo takılarak piksel uygulaması yapıla bilir sizce...
                  başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak ozan gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya bu ne biçim hibrid güzelim çimi dlik deşik ettiler iş bilmez cahiller sürü ama bu bize mustahak hak ettik bunu biz hep uganda yeel seçimlerini trump ın kaybetmiş olmasından bu stad realmadrid ile oynayacağımız şampiyonlar ligi final maçına anca yetişir.

Ilk saçma yorumu ben yapmak istedim ... :d

:d :d
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• şu boş bırakılan kısıma neden bir türlü koltukları takılmıyor, yetmedi mi oraya?
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen haber kanallarında Şırnak'ın merkezi yerlerinden birisini gösterdiler. Başta Suriye zannettim.
                        Bunca badirelere rağmen,
                        dogruya dogru, kivirmadan yazmissin helal.

Yorum

• 2.jpg
                          Sanırım bu foto çimlerin durumunu daha iyi gösteriyor sanki çime hibrit çakmıyorlarda samanlığa çakıyorlar.. umarım 15 gün sonra çimler güneşi suyu gübreyi alıp güzelce biçildikten sonra ki fotoları buraya atıp bak çime kötü diyordunuz nooldu ? Şimdi diyen arkadaşlar türemez.. bizde biliyoruz o aşamalardan sonra güzel olacağını ilk serildi hali eleştirdim kendi adıma hep.. inşallah ilerde sorun olmaz dedim.
                          Ek olsun;
                          Fotoğraftaki akyazı stadyumunu bulunuz dün çekmiştim.
                          20161113_140504.jpg
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• .sahayla tribün arası kalan kısım suni çim değil mavi olsun
                            .kale ağlarımız düz bordo olsun
                            .tribünlerde kale arkası dahil cam olmasın
                            .turuncu forma çıkartılsın bazı ev sahibi maçlarında giyelim

bunlar benim beklentilerim
                            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                            2021-2022
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• 21448.jpg
                              2021-2022
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Locaların olduğu bölümü full siyah cam kaplama yapsalar çok daha iyi bir hal alırdı, aşağıdaki örneğe benzer bir şekilde:

bu da güzel bir detaymış yapılabilir
                                2021-2022
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X