Arkadaşlar iyi akşamlar bjk arenadaki resimde çim sulanıyor yani bizimki gibi yeni serilmiş deyil en az iki günlük bizim çimlerden sulanıp bakılmlanınca aynı olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yapmayın çimler öyle kalmayacak ya...bi çimler kendine gelsin az müsaade...ilk maçta bi görelim,eğrilik falan kalmayacak tabi ki çimlerin rengi normale döner illa ki...
ama iki resim arasındaki farkı görmüyor musunuz
aynı işçilik değil işte zorlamayın
Yorum
-
Bizim stada ilk cim serildiginde burada onca şey söylenmişti ama 2 gun bakımdan sonra hali gibi oldu. Kargaların cimini örnek gösteren arkadaşlar o cimin bakımı yapıldığı çok net belli boşuna yaygara koparıyorsunuz.En son Sezgin Öztürk tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 19:42.Ağasarlı_61
Yorum
-
hic kivirmadan söyleyelim. bu stadin en az 2-3 ay daha isi var.
ikincisi toki cok berbat is cikariyor. tt arenayi da gördük, onu da toki yapti ama özendi de yapti. ayrica cimi yapan firmanin yerine üc tane bahcivan getirtseler daha iyi sererdi cimi. bu kadar berbat iscilik olamaz. insan da meslek saygisi olur.
Yorum
-
VODAFONE-ARENA-YA-ILK-CIM-SERILDI...-Besiktasin-yeni-stadi-Vodafone-Arenada-membran-montaji-tama.jpg
ilk serildiğinde bizimkinden farklı olmadığını görebiliyorum.
Yorum
-
20160321AW694534_04.jpg
jimnastiklerin stadından başka bir kare...çok mu harika görünüyo ben çok fark göremiyorum bizimkiyle
çok zor değil google görsellerden fotoğraflara erişebilirsiniz...adamın biri bir resim atıyo hoop bizimki berbat bak onlar nasıl yapmış falan herkes de atlıyo hemen eleştiri hemen hakaretler bu ne aşağılık kompleksidir anlamış değilim ayrıca bizim stadı toki yapıyo yani devlet siz hangi devlet projesinin özenerek en kaliteli şekilde yapıldığını gördünüz bari bunun üzerinden kendi camiamızı yermeyelim küçük görmeyelim.
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildibaşkan bize MR MUSCLE yu al....
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerikbeli yaylasındaki çimen bundan daha iyidir ..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum