Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Şener ; Başkanımız Kavul Ederse İsterse Yardım Ederse Stad yapılacak yoksa imkanı yok.

Lig Tv'de Rizesporun Stad Açılışında söyledi.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hani gitmeyecekti açılışa..

Başbakan yardım ederim der

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hani gitmeyecekti açılışa..

Başbakan yardım ederim der
        Sonu 61 ile biten tüm medya arkamızda hançerle bekliyor kaale almamak lazım.

Yorum

• basbakanla konusmusmu ya sadri baba...bugun illa bi gelisme olmustur
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bu konuda zerre kadar umudum kalmadı .

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              basbakanla konusmusmu ya sadri baba...bugun illa bi gelisme olmustur
              başbakan fenerbahçe yönetimi ile muhabbet sohvetten zaman ayırmamıştır bence.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu atkiyi ona verenlere, taktiranlara ona sevgi gösterilerinde bulunanlara yaziklar olsun.
                atki gerci trabzonsporun atkisi degil ama yinede herkes ne demek istedigimi anladi.

Katılıyorum...
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu atkiyi ona verenlere, taktiranlara ona sevgi gösterilerinde bulunanlara yaziklar olsun.
                  atki gerci trabzonsporun atkisi degil ama yinede herkes ne demek istedigimi anladi.

Basbakanimizi sevmiyorsan bunu burda aciklamana gerek yok, sonucta kimseyi enterese etmez. En azindan bu ülkenin basbakanina saygin olsun. Forumda politik görüsünüde belirtmene gerek yok.
                  .

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum...
                    Katılıyorum... bende
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• neden atkının ona verilmesini yadırgadınız ki.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni stadyum için mutlaka çok localı sistem gerekiyor. Önceden çok amaçlı spor kompleks olarak planlanan Akyazı "Arazisi", şimdi sadece vasat bir yeni stad projesine dönmüş durumda. Hayallerden arınmaya çalışıyoruz hala yetmiyor. Fakat eski staddan yüksek gelir getirmeyecekse de zahmete gerek yok. O enerjimizi İstanbul'dan arsalar almaya harcayabiliriz.

Soru şu: Öncelik neden başka memleketlerde?
                        ben sadec stad yapılmasına karşıyım. sadece stat yapılırsa trabzonspor fazla kar elde edemez. sadece stat yapılacaksa avni aker in yerine yapılsın ...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben sadec stad yapılmasına karşıyım. sadece stat yapılırsa trabzonspor fazla kar elde edemez. sadece stat yapılacaksa avni aker in yerine yapılsın ...
                          neden stad yapına karsısın anlayamadım dünyanın en büyük klüplerinden biri olan barcelona bile 100bin kapasiteli stadını degiştiriyorsa bizim coktan degiştirmemiz lazım bu satd bizi daha goturmez zaten son yapılan stad calısmalarında satdın bazı bolumlerinde cokmeler yasanmıstı.

ayrıca stad konusunda klup kar elde etmez lafına da inanmıyorum bence yeni satd yapılsın hem dha fazla kar elde edilir hemde seyirci sayısında artıs saglanır hatta kapsiteyi 45-50 bin civarında yapıp uefadan 5 yıldızlı bir stad yaparsan uluslararası platformada bir finali tarbzonda oynatmayı basarabilirsen bu sehre ekonomik anlamda buyuk katkı yapar
                          En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 23:17.
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bahsettiğin şekilde olmasını bende isterim .fakat trabzona en fazle 35.000 kişilik stad yaparlar.avni akere insanlar evinden yürüyerek gelebiliyorlar.ama akyazıya gelemezler .hele takım iyi değilse orda 5000 kişiyi toplayamayız .yeni stad yapılacksa da bence avni akerin olduğu arazide yapılmalı...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Basbakanimizi sevmiyorsan bunu burda aciklamana gerek yok, sonucta kimseyi enterese etmez. En azindan bu ülkenin basbakanina saygin olsun. Forumda politik görüsünüde belirtmene gerek yok.
                              olaylar avrupadan daha pembe görünüyor dimi. sen avni akerde niye oynuyon acaba sordun mu bir büyüğüne bir bilene
                              [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Heerenveen in stadı:

Hadi bakalım hayırlısı.Pek inanasım gelmiyor ama ...
                                fotomacta Bende Gördüm İnsallah Doğru Haberdir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X