İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger oyleyse gereksiz bir imalat olur. Gorecegiz bakalim.
allianz arenada saha cizgilerine kadar suni cim
1 metre kare gereginden fazla hibrit kullanmamislar
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
öyle yada böyle stad işi bu zamana kadar uzadı bence bu saatten sonra en mantıklısı ligin 2. yarısından itibaren akyazıya geçmektir bu arada herşey her anlamda hallolur çim -trübün -yollar ambians vs ve bu sayede ligin 2. devresi her anlamda hazır olmuş bir stadda maçlarımızı oynarız.
Yorum
-
Çok yakından detaylı fotoğraflar görememekteyiz. Yine de elimden geldiğince koltuk yazı planını çıkardım. Fotoğraflar uzaklardan ve harf detaylarının anlaşılabilmesi imkanı sağlamayan zor açılardan çekildiği için birkaç yerde küçük hatalar olabilir.
Birkaç alternatif..
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZemin Çalışmaları Mukayese (Samsun ve Kocaeli):
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Stadin catisi gereginden cok alcak yapildi. Catinin tarzi da daha farkli oldugundan dolayi, stadta derinlik eksikligi var. su kiytirik stadlar dahi bizimkiden daha istisamli gözükmekte
Yorum
-
[MENTION=39569]merdeme[/MENTION] eline sağlık renktaş,
beyaz bence de güzel ama ortadaki ufak bi dokunuşla güzeli de aşmış bam başka bişi olmuş,benim oyum ortadakineŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu destek kuleleri kalksın, aynı açılardan fotoğraflar çekilsin o zaman yorum yapalım bence. Kocaeli'nin stadyum da güzelmiş.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
[MENTION=39569]merdeme[/MENTION] eline sağlık.
Bir Avni Aker'e bakın, hemen peşine de Akyazı'ya. O zaman anlayacaksınız... Gözünüz alıştı fotoğraflara.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum