Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olabilir
    ama birde bu aciklama var bmn haber serisinde

ondan kirilacagini düsünüyorum
    zaten max 1 gün alir, öyle fazla alan degil
    Eger oyleyse gereksiz bir imalat olur. Gorecegiz bakalim.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eger oyleyse gereksiz bir imalat olur. Gorecegiz bakalim.
      katiliyorum

allianz arenada saha cizgilerine kadar suni cim
      1 metre kare gereginden fazla hibrit kullanmamislar

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bence bu açıklamalar TOKİ vb kurumları baskı altına alıp işi hızlandırmak içindi. O şekilde açıklamalar olmasa bu sene bile stadın açılması hayal olabilirdi.

Yorum

• öyle yada böyle stad işi bu zamana kadar uzadı bence bu saatten sonra en mantıklısı ligin 2. yarısından itibaren akyazıya geçmektir bu arada herşey her anlamda hallolur çim -trübün -yollar ambians vs ve bu sayede ligin 2. devresi her anlamda hazır olmuş bir stadda maçlarımızı oynarız.

Yorum

• Bende ikinci yarı stada gecılmesi taraftarıyım.
            61

Yorum

• Çok yakından detaylı fotoğraflar görememekteyiz. Yine de elimden geldiğince koltuk yazı planını çıkardım. Fotoğraflar uzaklardan ve harf detaylarının anlaşılabilmesi imkanı sağlamayan zor açılardan çekildiği için birkaç yerde küçük hatalar olabilir.

Birkaç alternatif..

Yorum

• Bence beyaz gayet şık ve güzel duruyor..

İkinci yarı açılsın muhabbetlerini de anlamıyorum. En yakın zamanda açılmalı stat ki öyle olacak..

Açılmadığı her maç bize ekonomik olarak zarar..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Şöyle güzel olurdu.

Yorum

• Zemin Çalışmaları Mukayese (Samsun ve Kocaeli):

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zemin Çalışmaları Mukayese (Samsun ve Kocaeli):

Bizim Stadin catisi gereginden cok alcak yapildi. Catinin tarzi da daha farkli oldugundan dolayi, stadta derinlik eksikligi var. su kiytirik stadlar dahi bizimkiden daha istisamli gözükmekte
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim Stadin catisi gereginden cok alcak yapildi. Catinin tarzi da daha farkli oldugundan dolayi, stadta derinlik eksikligi var. su kiytirik stadlar dahi bizimkiden daha istisamli gözükmekte
                        Şu destek kuleleri kalksın, aynı açılardan fotoğraflar çekilsin o zaman yorum yapalım bence. Kocaeli'nin stadyum da güzelmiş.

Yorum

• [MENTION=39569]merdeme[/MENTION] eline sağlık renktaş,
                          beyaz bence de güzel ama ortadaki ufak bi dokunuşla güzeli de aşmış bam başka bişi olmuş,benim oyum ortadakine
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu destek kuleleri kalksın, aynı açılardan fotoğraflar çekilsin o zaman yorum yapalım bence. Kocaeli'nin stadyum da güzelmiş.
                            ne Kadar kalkarsa kalksin, bahsettigim etkenlere istinaden, o derinlik bizim stadta olmayacak gibi gözüküyor.
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• [MENTION=39569]merdeme[/MENTION] eline sağlık.

Bir Avni Aker'e bakın, hemen peşine de Akyazı'ya. O zaman anlayacaksınız... Gözünüz alıştı fotoğraflara.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• avniaker isminde de aynı büyü var aslında, son dönemde bu ismin hakkını vermedi takım, o heyecan çoşku gitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X