Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk önce sampiyon olup taraftarin gazi alinmali... ondan sonra yavas yavas bile yapsalar bu taraftar daha rahat bakar olaylara

Yorum

• şampiyon olurken stad yapılamıyor mu?? neden erteleyelim stad işini??
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu stad projesi filmi belkide dünyanın en uzun süren dizisi olur...tam proje aşamasında kötü adam devreye girer,tam temel atılacağı gün esas oğlanı kötü kız ayartır vs.vs....senaryo güzel böyle devam.....

Yorum

• İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu stad projesi filmi belkide dünyanın en uzun süren dizisi olur...tam proje aşamasında kötü adam devreye girer,tam temel atılacağı gün esas oğlanı kötü kız ayartır vs.vs....senaryo güzel böyle devam.....
          Bence de 3-4 bin bölümlük "Bizim Evin Halleri'ni" geride birakabiliriz
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            PORTO

SCHAlKE

Amsterdam

Şahsen ben bu stadlardan en çok Porto'nun stadını beğendim. Görsel açıdan mükemmel bir stad. Stadın inşasında estetiğe çok önem verilmiş. Staddaki ambiansın da oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Trabzonsporumuza yakışır. Diğer iki stad Porto'nun stadına nispetle görüntü açısından iyi değiller. Yeni stadımızın yapımında örnek alınacak başka bir stad olacaksa bu Porto'nun stadı olmalı diye düşünüyorum...

Yorum

• 30 bin bence çok az olur....düz hesap 42 bin kişi olsun....biletler de makul seviyede tutulduğu zaman ve bu takım zirveye oynayınca o stadyum rahatlıkla dolar.

Yorum

• Estádio do Dragão (Ejder Stadı) Portekiz Porto'da bulunan futbol stadyumudur. FC Porto tarafından kullanılan stad 50,476 kişiliktir.

Stad 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası için 2003 yılında tamamlanmış, aynı zamanda FC Porto kulübünün eski stadının yerine geçmiştir. Mimar Manuel Salgado tarafından projelendirilmiş ve Grupo Amorim şirketi tarafından €97,755,318 maliyetle yapılmıştır. Bu miktarı karşılamak için stadın bölümlerine çeşitli sponsorların isimleri verilmiştir.

Stadın adı, FC Porto kulübünün simgesi olan erderhadan gelmektedir. Açılış maçında FC Porto ve FC Barcelona karşılaşmıştır. Spor faaliyetleri dışında da konser ve diğer sosyal etkinlikler de yapılabilmektedir.
                coolman COLMAN....

Yorum

• bence porto nun stadi degil digerleri yapilsin..cunki ustleri komple kapalii digerlerinin...sahanin zemini etkilenmez her havada...yapilmisken ustu komple kapali stad yapilsin bence
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• başlığı uzun zamandır takip etmiyorum ne güzel şeyller ıolmuş haberim yok çok heyecanlandım
                    bu stadlardan biri yapılsın sadece ben olsam bile rakibi baskı altına alırım ne akustik olur o stadlarda

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence porto nun stadi degil digerleri yapilsin..cunki ustleri komple kapalii digerlerinin...sahanin zemini etkilenmez her havada...yapilmisken ustu komple kapali stad yapilsin bence
                      porto tarzinda yapilsa bile stadin üstü yine kapanacak ....üstü kapanan stat olacak yani
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

porto tarzinda yapilsa bile stadin üstü yine kapanacak ....üstü kapanan stat olacak yani

fotomaç gibi adamsın. 40 tane şey yazıyorsun, elbette biri tutar mantığıyla

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben mi 40 tane sey yazyiorum ?!?!?!

STATlarin hangi tarzda olacagini ben yazmadim haber61.net yazdi...

ben galiba 1 ay önce yazdim stat nasil olacagini yani farkli bisi yok !!!
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• shcebi arkadasim gördügün gibi tarihini yazdim ve öylede devam ediyor yani 40 tane degesik bisi yazmadim ben..

-------02/29/08, 19:22 tarih...

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            STAD kosu pisti olmicak....kosucular akcabata kosacakmis yani YÖNETICIMIZ MUAMMER SAKA-MAHMUT AKSU öyle diyor....40-50 bin kislik ve üstü kapanan acilan stad olacak...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

shcebi arkadasim gördügün gibi tarihini yazdim ve öylede devam ediyor yani 40 tane degesik bisi yazmadim ben..

-------02/29/08, 19:22 tarih...
                              Ne k40-50 bini ya yakLasık 35 bin dioLar sen brs sasırdın gaLiba ayriyetten üstünün kapaLı oLmasıyLa iLgiLi bişe de söyLenmedi sanırım
                              #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SpR yaa..(ama ynLs anLmayaLım esprı oLrk yoksa brs ...)
                                #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X