Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]10710[/ATTACH]

Yeni Gaziantep Stadı ve çevresi.
    bizim çatıdan daha güzel
    sakin olun...

Yorum

• Muhtesem

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaldigim dairenin 2 kati büyüklügünde skorbord
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Kameradan kameraya ve gunes isigina gore renkler degisiyor anladigim kadariyla. Bence fena degil tek renk olsa daha iyi olurdu ama bu da guzel. Stadin etrafi benim icin daha onemli suan.

Yorum

• Alt katın tamamen mavi koltuklarla dolu olduğu fotoğrafları heyecanla bekliyoruz.
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Piksel düşündüğüm kadar kötü gözükmüyor ama aralardaki boş koltuklar hâlâ beyaz renk konusunda beni endişelendiriyor.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• bu gidişle beyaz koltuklar takıldığında da aslında fena olmamış diyeceğiz. başından beri böyle oluyor.

Yorum

• İlk çekilen fotoğrafla sonrakiler arasında mavi koltuk tonlarında çok fark var. Daha iyi gözüküyor hayırlı olsun

Kurumsallaşma konusunda; kurumsallaşmayı ben kurallar belirlenip taviz verilmeden uygulanması olarak algılamıyorum, Benim için kurumsallaşma ilkelerin olması ve onların uygulanması demek. Dolayısı ile renk tonunu belirlemek demek, her tür malzeme üzerine o renk kodunu verip ne çıkarsa bahtımıza demek değildir, o renk tonunu tutturmaktır. Örneğin feybe amblemdeki kodları vermiş, amblemi de koymuş oraya. Bu ne demektir? Bu kod bu renge aittir. Bu rengi tutturacaksınız. Koda takılmaya gerek yok.

Artık bu başlık önem kazandı, heyecanla stadımızın hazırlanmasını izliyoruz
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.09.2016, 09:16.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence boş olan koltuklar beyaz olmayacak. Koltukların gelişi esnasında kırılmış, yaralanmış olabilir. Bunları geri gönderip yenileri bekleniyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim çatıdan daha güzel
                    Nesi bizim çatıdan daha güzel yahu birbirinin aynı statlardan birinin standart çatısı... Kendimizinkini aşağılamaya bayılıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Piksel düşündüğüm kadar kötü gözükmüyor ama aralardaki boş koltuklar hâlâ beyaz renk konusunda beni endişelendiriyor.
                      Sizce hangi renk olmali ? Ve neden millet beya'a bu kadar karsi ?
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizce hangi renk olmali ? Ve neden millet beya'a bu kadar karsi ?
                        Hiçbir renk olmamalı. Sadece Bordo Mavi olmalı.

Beyaza karşıyım. Çünkü 3. bir rengin eklenmesi renk cümbüşünü ortaya çıkaracak ki ben her zaman sadelikten yana olan biriyim.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Formalarda beyaz kullanıldığı için 3. renk olarak adapte edilmeye çalışılıyor. Amblemde ise bir renkdaşın zamanında söylediği kadarıyla başta mavi olan top figürü bir grafikerin işgüzarlığı sonucu beyaza dönüşmüş. Trabzonspor beyaz formalarla çıktığı maçlarda karakterini yitiriyor. Çarşaf beyaz olur, atlet beyaz olur, ama forma olmaz. Rengimiz de değil. Bu böyleyken artık formada da bu renkten kurtulmak lazım, taraftar için ucuz, kârı yüksek gibi düşünülüyorsa, ben de derim ki taraftar için çekiciliği yok. Ticari tarafına şark kurnazlığı yerine güzel bir renk bulun. Sonuç olarak stadda da kullanılması çok saçma ve akıllara zarar olacaktır
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.09.2016, 10:57.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başkan stat sponsoru Turkcell mi olacak diye sorulduğunda, konunun etrafından dolandı. Olmayacak demedi

Uyanın arkadaşlar, selam...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Bence olmayacak.Şimdi son pürüzler konuşuluyor dedi alanında iyi bir marka olduğunu söyledi.Turkcell'e dair bir ipucu bulamadım ben.Bence yanılıyorsunuz Sayın Yönetici :-)
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence olmayacak.Şimdi son pürüzler konuşuluyor dedi alanında iyi bir marka olduğunu söyledi.Turkcell'e dair bir ipucu bulamadım ben.Bence yanılıyorsunuz Sayın Yönetici :-)
                                Bekleyip öğreneceğiz hep beraber
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X