İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Muhtesem
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kaldigim dairenin 2 kati büyüklügünde skorbordBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk çekilen fotoğrafla sonrakiler arasında mavi koltuk tonlarında çok fark var. Daha iyi gözüküyor hayırlı olsun
Kurumsallaşma konusunda; kurumsallaşmayı ben kurallar belirlenip taviz verilmeden uygulanması olarak algılamıyorum, Benim için kurumsallaşma ilkelerin olması ve onların uygulanması demek. Dolayısı ile renk tonunu belirlemek demek, her tür malzeme üzerine o renk kodunu verip ne çıkarsa bahtımıza demek değildir, o renk tonunu tutturmaktır. Örneğin feybe amblemdeki kodları vermiş, amblemi de koymuş oraya. Bu ne demektir? Bu kod bu renge aittir. Bu rengi tutturacaksınız. Koda takılmaya gerek yok.
Artık bu başlık önem kazandı, heyecanla stadımızın hazırlanmasını izliyoruzEn son Travelair tarafından düzenlendi; 08.09.2016, 09:16.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim çatıdan daha güzel
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiksel düşündüğüm kadar kötü gözükmüyor ama aralardaki boş koltuklar hâlâ beyaz renk konusunda beni endişelendiriyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizce hangi renk olmali ? Ve neden millet beya'a bu kadar karsi ?
Beyaza karşıyım. Çünkü 3. bir rengin eklenmesi renk cümbüşünü ortaya çıkaracak ki ben her zaman sadelikten yana olan biriyim.
Yorum
-
Formalarda beyaz kullanıldığı için 3. renk olarak adapte edilmeye çalışılıyor. Amblemde ise bir renkdaşın zamanında söylediği kadarıyla başta mavi olan top figürü bir grafikerin işgüzarlığı sonucu beyaza dönüşmüş. Trabzonspor beyaz formalarla çıktığı maçlarda karakterini yitiriyor. Çarşaf beyaz olur, atlet beyaz olur, ama forma olmaz. Rengimiz de değil. Bu böyleyken artık formada da bu renkten kurtulmak lazım, taraftar için ucuz, kârı yüksek gibi düşünülüyorsa, ben de derim ki taraftar için çekiciliği yok. Ticari tarafına şark kurnazlığı yerine güzel bir renk bulun. Sonuç olarak stadda da kullanılması çok saçma ve akıllara zarar olacaktırEn son Travelair tarafından düzenlendi; 08.09.2016, 10:57.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Başkan stat sponsoru Turkcell mi olacak diye sorulduğunda, konunun etrafından dolandı. Olmayacak demedi
Uyanın arkadaşlar, selam...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bence olmayacak.Şimdi son pürüzler konuşuluyor dedi alanında iyi bir marka olduğunu söyledi.Turkcell'e dair bir ipucu bulamadım ben.Bence yanılıyorsunuz Sayın Yönetici :-)Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence olmayacak.Şimdi son pürüzler konuşuluyor dedi alanında iyi bir marka olduğunu söyledi.Turkcell'e dair bir ipucu bulamadım ben.Bence yanılıyorsunuz Sayın Yönetici :-)Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum