Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne zaman yapıldı bu bildirim
    Bilmiyorum wowturkey.com da gördüm paylaştım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• söylemiyorlar ama ligin ikinci yarısına anca hazır olur stad.bu çok net görülüyor.ince işler falan çok iş var.
      TEKKEBALL

Yorum

• Hic kasmaya gerek yok fener maciyla acalim tam solen olsun

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Nasıl kasmaya gerek yok ya kombine tanıttın fiyat belirledin oraya ne kadar çabuk geçersek takım o kadar çok para ve itibar kazanacak . Ufak tefek eksilerde dahi geçilmeli yeterki çim hallolsun gerisi önemli değil taraftar bir kaç maç cefa çekse de olur.

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cok güzel Mavi beeee

Yorum

• TFF'ye resmi bir bildirim yapmadığımız için ilk yarı sonuna kadar ki bütün maçlar Avni Aker'de gözüküyor. Akyazı'nın açılışı için söylenen Akhisar maçı ise 16 Ekim'de. Ama bana kalırsa 30 Ekim'deki Rize maçı daha gerçekçi bir tarih...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kap açıklamasında yıllık gelirin sponsorluklarla ilgili kısmında stad isim sponsorluğu geliri 27 milyon TL olarak bildirilmiş. Eğer böyle bir anlaşma olursa şahane olur

1 onlar tahmini
                2 isim gelirlerinlen kredi karti, telefon hatti gibi gelirler deniliyor...

tsp.jpg

wow dan 1 kere dogru bilgi geldigini görmedim
                burcak abi ve oguzhan gibi orayi bilgilendiren arkadaslar olmasa halen daha c90 tribünlerinin önünü 72m2 lik skorbordun kapatacagini sanan insanlarlan dolu, en iyisi bosverin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Müthişşşş!
                  design is my passion

Yorum

• Mavi çok güzel duruyor.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• haydi piksel hayirli olsun ..
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Bordo koltuklar arasına maviler serpiştirilmeye başlanmış.Bu haliyle gayet şık görünüyor abartıp renk cümbüşüne çevirmezlerse böyle güzel duruyor
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• pikselin anasını ağlattık.bordo mavi çok güzel

piksel diyince aklımıza hep antalya sivasın kırmızı beyazı bjk nın siyah beyazı ile karşılaştırdık.ama hakkatten bordo mavi piksel şahane gözüküyor
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Üst tarafı mavi ve bordo karışımı piksel yapıp, alt tarafı komple mavi mi yapacaklar?
                            design is my passion

Yorum

• bordo yoğun olsun mavi koltuklar çok yukarı çıkmasın her türlü güzel olur. alt kata da bordo koltuklar serpiştirilecek heralde, kaldıysa tabi. ama tek tük olur.

Yorum

• Loca önündeki koltukların mavi olduğunu düşünürsek alt kat tribünlerinin tamamen mavi olması azda olsa loocaların çok göze batmamasını sağlar diye düşünüyorum..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X