İlk olarak redbul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar zaten gitmiyor.Alınmış alınmamış ne önemi var ki.
usta başkanımız gezici timler oluşturup taraftara ev ev kahvehane kahvehane sokak sokak bilet satmalı.post makinasıda olmalı.
taraftarımız özelilgiyi sever.
not=şaka değil gerçek yazdım.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta başkanımız gezici timler oluşturup taraftara ev ev kahvehane kahvehane sokak sokak bilet satmalı.post makinasıda olmalı.
taraftarımız özelilgiyi sever.
not=şaka değil gerçek yazdım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıya taraftar zekiyi yusufu yumluyu mu izlemeye gidecek yönetim bu kafayla değil 26 bin 6 bin kombine satamazEn son gerenimo tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 19:41.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıya taraftar zekiyi yusufu yumluyu mu izlemeye gidecek yönetim bu kafayla değil 26 bin 6 bin kombine satamaz
Yorum
-
Taraftar futbola küskün. Bunun iyi olmayla felan bir ilgisi de yok bence. Belki şike davası sonuçlanır da lehimize gelişmeler olursa ve takım da iyi olursa... belki. BenceHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo muşamba dediğin malzemenin adı membran. dünyaya senden daha çok faydası var. su geçirmez, rüzgara dayanıklı, havayı ve kendini temizler gelir evde kalan bulaşıkları da temizler. dünyanın her yerinden kullanılan malzemeye adamlar muşamba çadır bilmem ne diyor ya hu! milyonluk muşamba (!)
şu saçma sapan tabirlerinizi kendinize saklayın. inşaat sektörüyle uzaktan yakından alakası olmayan adamlar son teknoloji ürünlere dalga geçer gibi tabirler kullanıyor.
futbolcu oldunuz teknik direktör oldunuz başkan oldunuz o oldunuz bu oldunuz şimdi sıra inşaat yüksek mühendisliğinde...(malzeme alanında yüksek mühendis(!))
şaka gibisiniz vesselam.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMr. İnşaat Mühendisi, lütfen sakin olun. Ben estetik açısından değerlendirdim, bana ne membranın işlevlerinden. Birbirine eklenmiş demirlerin ve membran gibi çeşitli kullanım alanları olan bir malzemenin statta kötü durduğunu söylemek için inşaat yüksek mühendisi olmaya gerek yok.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet çok bilmiş olmak yeterli
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı sadece inşaat mühendislerine açalım, siz de egolarınızı yarıştırın.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş iff ye başvurmuş merdivenlerin kırmızı renk olması için izin çıkmış. bakalım bizim yönetim de böyle bir hamle yapabilecek mi. yoksa alt kat fb üst kat gs stadı gibi mi olcak.
Yorum
-
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş iff ye başvurmuş merdivenlerin kırmızı renk olması için izin çıkmış. bakalım bizim yönetim de böyle bir hamle yapabilecek mi. yoksa alt kat fb üst kat gs stadı gibi mi olcak.
efsanemizi çalan kolpalar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum