Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapımı tamamlandığında dünyada deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilmiş ender...

4. resmi görünce heyecanlandım birden. koltuk işi iyi ilerliyor sanırım
    BMN İZMİR

Yorum

• ULTRABZON

en iyi grup ismi budur bence.

Yorum

• "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız bu site de kaynak olarak Türk sitelerindeki haberleri gösteriyor.

Yorum

• ULtraslanin cakmasi... büyük bir basari.. kimin Aklina geldiyse.. mucit.. akilalmaz bir düsünce

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ultras dunya genelinde kullanilan bir isim ultraslandan alinti oldugunu dusunen Adam turkiye disinda futbol takip etmiyordur.

Ismi Ben de begenmedim Sade bir isim ama gsden calintilikla falan alakasi yok.
              Bana göre dünyanin en büyük Taraftar gruplari bunlar ve hic birisi Ultra ismini kullanmiyor...

1- Gate 7 ( Olympiakos )
              2- Los Borrachos del Tablon ( River Plate )
              3- La Doce ( Boca Juniors )
              4- Belgrade Boys ( Kizil Yildiz )
              5- Brigate Rossonere ( AC Milan )
              6- South Winners ( Olympique de Marseille )
              7- Winners ( Wydad Athlelic Club )
              8- Boys San ( Internazionale )
              9- Gate 13 ( Panathinaikos )
              10- Irrudicibili ( Lazio )

Ultra bir tribün kültürüdür, endüstriyel futbola karsidir, her zaman ve her yerde münkün olan en iyi sekilde takimini destekler.
              Öyle cekirdek citlatip oturdugun yerden maci izleyip, ismini Ultras koymaklan Ultra olunmuyor.

Bizimkiler resmen özenmis ama dogru düzgün bir isim bulmak icin bile birazcik yaraticilik gösterememisler...
              En son murmut tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 14:26.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Acil bugün ÖZEL GAZİOSMANPAŞA HASTANESİNDE Yatmakta Olan YUSUF GÜVERCİN adlı hemşerimiz için 0RHA+Kana ihtiyaç duyulmaktadır.Saat 4 ile 5 e kadar
                Müsait olan tüm renktaşlarımıza duyurulur.

İrtibat:Hamit Güvercin :0532 502 46 83
                Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
                (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız bu site de kaynak olarak Türk sitelerindeki haberleri gösteriyor.
                  Türk medyası kısmını göremedim hala
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre dünyanin en büyük Taraftar gruplari bunlar ve hic birisi Ultra ismini kullanmiyor...

1- Gate 7 ( Olympiakos )
                    2- Los Borrachos del Tablon ( River Plate )
                    3- La Doce ( Boca Juniors )
                    4- Belgrade Boys ( Kizil Yildiz )
                    5- Brigate Rossonere ( AC Milan )
                    6- South Winners ( Olympique de Marseille )
                    7- Winners ( Wydad Athlelic Club )
                    8- Boys San ( Internazionale )
                    9- Gate 13 ( Panathinaikos )
                    10- Irrudicibili ( Lazio )

Ultra bir tribün kültürüdür, endüstriyel futbola karsidir, her zaman ve her yerde münkün olan en iyi sekilde takimini destekler.
                    Öyle cekirdek citlatip oturdugun yerden maci izleyip, ismini Ultras koymaklan Ultra olunmuyor.

Bizimkiler resmen özenmis ama dogru düzgün bir isim bulmak icin bile birazcik yaraticilik gösterememisler...
                    Yaraticilik gosterememisler de ultras sadece ultraslana ozgu birsey degil onu diyorum.

Bu akyazi arena adinin Turk telekom arenadan calinti oldgunu soylemekle ayni sey.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türk medyası kısmını göremedim hala
                      "Qol.az-ın TürkiyÉ™ mÉ™tbuatına istinadÉ™n yaydığı xÉ™bÉ™rÉ™ görÉ™"

"Qol.az'nin Türkiye medyasına istinaden yaptığı habere göre" diyor.

Yorum

• Ultras dunya genelinde varolmus taraftar hareketidir en yakindan bildigim napoli ultras lideri gennaro atarli bir tiptir☺ bizimkilerde bundan esinlenmistir he daha degisk bisey olamazmiydi kesinlikle evet

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Millet Ultraslan çakması dese ne olcak ki. niye başkalarının ne dediğini bu kadar umursuyoruz. Ultras Trabzon denildiyse hayırlı olsun. Dünyada geçerli bir kelime sonuçta. Çok takılıyorsunuz her şeye böyle bir camia görmedim ben. Bir şeyi de eleştiren çıkmasa şaşırcam.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• aynen Ultrasslanin cakmasi olsa ne olacak, bence böyle yapalim, maglum 650165106510510 Tane Grup var
                            Her Tribünde 1 Tane Grup yapalim,

Deniz tarafi Kalearkasi Kill For ME
                            Maraton PAZAR (iki A harfinin yazilma sekli maglum)
                            Yol Tarafi Kalearkasi ULTRAbzon
                            VIP/Protokol = TEXKemence

Yorum

• 61SAAT SPOR SERVİSİ

Geçtiğimiz günlerde Azeri basınında çıkan haberlerde Petrol ve Doğalgaz Firması Socar’ın Trabzonspor’un Akyazı Stadı’na isim hakkı sponsoru olacağı iddia edilmişti.
                              Bu iddianın ardından Azerbaycan devinden açıklama geldi.
                              Yapılan açıklamada Türkiye’de hiçbir kulübe sponsor olunmayacağı açıklanırken, "Türkiye'de herhangi bir stada sponsor olmayı düşünmüyoruz. Bu yönde yapılan haberler gerçek dışıdır’’ dendi.
                              Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı için sponsorluk görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken Eylül ayında sponsorun netleşeceği kaydedildi.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Ey gidi yalancılar

Kıymet bilmiyorsunuz kıymet... Yalanı söyleyene rağbet ettiğiniz sürece böyle olacak. Açık açık yazıyoruz bazı şeylerin riskine girip
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X