Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kirilmaz cam kuppe üzerine monte edilse güzel görünürdü
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 11:25.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düşündüğümüz şeye bak kirlenmesin diye mi basılmayacak basılsa ne olur insanlar üstüne yatıp fotoğraf çeksin ne yaparsa yapsın
      Tabi ki insanlar dilediğini yapsın ama o beyaz renk koruma altına alınmalı(Cam çok uygun bunun için).Yoksa 1 ay içinde siyaha döner o boya...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabi ki insanlar dilediğini yapsın ama o beyaz renk koruma altına alınmalı(Cam çok uygun bunun için).Yoksa 1 ay içinde siyaha döner o boya...
        kaldırım döşersen kirlenir tabi ki granit döşe kirlenince yıka temizlensin üç kuruşluk bir yer orası iş olsun diye oraya logo koymuşlar üstten bakınca iğrenç gözüküyor bari merdivenin genişliği kadar yapsalarmış
        En son oksoholu tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 11:27.
        @ okşoholu

Yorum

• kombine işi parayla alakalı değil,20 bin falan ütopik rakam...isterse 100 tl olsun trabzonda kombine alacak o kadar taraftar yok mesele o...düzenli maça gidecek adam sayısı max 8-10 bin dir ne yazıkki

Yorum

• Taraftar alanını, taraftar basmasın diye kapatmak kadar saçma şey olur mu? Binlerce taraftar buradan platforma çıkan merdivenlere yürüyecek. İlla taraftar basmasın isteniyorsa projedeki gibi yeşil alana yapsınlar.

[MENTION=347]selcuk[/MENTION] kardeşim hakkını helal et. Yönetim tarih veriyor ama o kadar da inanmayalım diye tekrar yazdım. Akyazı'yı açmayı planladıkları tarihte Avni Aker'i yıkmaya başlasalar maçları Rize'de filan oynamak zorunda kalırız. Yönetim ne kadar iyi niyetli olursa olsun, bu çalışma programıyla belirtilen tarihlerde stadın açılması sadece hayal olur.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merdivenlerin önüne yapılan logo uygulamasının son hali bu arkadaşlar.

Etrafı çevrilecekmiş, üstüne basılmayacak şekilde düzenleme yapılacakmış...

[ATTACH]10291[/ATTACH]
              Logonun etrafındaki daireden itibaren etrafı çevrilebilir, maç öncesi burası horon düzü olarak kullanılabilir, logonun etrafında horon halkası

Yorum

• "burası Trabzon" yazılı dikey kalıplar da yapılsa keşke. Trabzon Hatırası için böyle fotoğraf çekilecek yerler lazım.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                MCMLXVII

Yorum

• logo fikri güzel ama uygulama kötü

bursa acemlerde bursaspor logosu uygulaması var örnek alınabilir

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    logo fikri güzel ama uygulama kötü

bursa acemlerde bursaspor logosu uygulaması var örnek alınabilir

o yesil alana bu uygulanabilirdi lakin gidip bize özel bir yöntemle milletin gecis yoluna badana yaptilar.

Yorum

• bir de benim anlamadigim su, o kale arkasindaki localari normal koltuklardan nasil ayiracaklar? fotograflarda ic ice duruyor, yani bizim millet takmaz oraya gecip oturur direk, locanin sahibine bile firsat vermez.

Yorum

• Ben de şu malzeme ile bir düzenleme yapılmasını tercih ederdim. O yüzden şimdi takılmamak gerek...

resb_1.jpg
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Logonun etrafındaki daireden itibaren etrafı çevrilebilir, maç öncesi burası horon düzü olarak kullanılabilir, logonun etrafında horon halkası
                          güzeeel fikir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sonradan plan değişir mi bilemiyorum ama TOKİ'nin planında, beyaz renkli kısım için özel bir koruma (cam vesaire) söz konusu değilmiş....

Beyaz kısım,muhtemelen etrafı bir şekilde çevrili şekilde olacak.(Benim yorumum)
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonradan plan değişir mi bilemiyorum ama TOKİ'nin planında, beyaz renkli kısım için özel bir koruma (cam vesaire) söz konusu değilmiş....

Beyaz kısım,muhtemelen etrafı bir şekilde çevrili şekilde olacak.(Benim yorumum)
                              Bence üzerine basılacak sanki. Oraya koruma falan koyulursa geçişi engeller, kullanışsız olur ve kaldırılır.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence üzerine basılacak sanki. Oraya koruma falan koyulursa geçişi engeller, kullanışsız olur ve kaldırılır.
                                Valla,koruma olmasa,vay efendim bu beyaz renkli boya siyaha dönmüş,hiç ilgilenmiyorlar derler.
                                Korumaya alsan,haklı olarak taraftarın yolu üzerini niye korumaya alıyorsun ,o zaman başka şekilde veya başka bir yere yap derler.

Açıkçası iki ucu sivri değnek.

Daha önce de ifade ettim.Çevresel düzenlemeler,aksesuarlar,TOKİ orayı elden çıkarıp,işletimi kulübe kaldığı zaman yine ele alınır.

Stadın ana olurları bitsin,bunlar halledilir.
                                Hem de en iyi şekilde olur,Usta halleder o işleri...

İçim rahat o konuda...
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X