bu loca koltuklarinin fiyati nedir, bir tanede ben kendime alsam, eve koysam. Tedarikci boyle birsey yapabilir mi ? Tv koltugu yapmak istiyorum. Resimlerden baya pofuduk rahat birseye benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu loca koltuklarinin fiyati nedir, bir tanede ben kendime alsam, eve koysam. Tedarikci boyle birsey yapabilir mi ? Tv koltugu yapmak istiyorum. Resimlerden baya pofuduk rahat birseye benziyor
mag-ma.com.tr
sitede chat fonksiyonu var
gayet gevezeler
ip adresini gördülermi hemen ürünlerimizi satmayi düsünürmüsünüzden basliyorlar
koltugun fiyatinida derler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu stadyuma her takımın taraftarı gelebilir...ancak Trabzonlu olup da gece gündüz Trabzonspora küfür eden, şampiyonluğuyla alay eden dalga geçen,parasını pulunu şikecilere yediren onların kulu kölesi olanlar kesinlikle girmemeli...mümkünse nüfuslarından Trabzon hanesi silinmeli.
Yorum
-
Ya fotoğraflara ben de bakıyorum, 2 ay sonraya stat biter ve 7. haftaya açılır gibi geliyor. Bu bitmez diyenler neye dayanarak konuşuyor. Çatı bitti mi stat bitiyor zaten. Vodafone Arena'yı takip ettiyseniz bilirsiniz. Çimlere geçilecek, koltuklar takılacak, skorboard takılacak stat bitti.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildiBazı durumlarda sadece bizde bulunan bu tarz paylaşımlar,BMN kaynak gösterilmeden alınıp,kendi marifetleriymiş gibi paylaşılabiliyor.
Bu fotoğrafları sadece bu forumda görebilirsiniz.Devamı da gelecek.Alınan önlem bu doğrultudadır.
Lütfen,her durumda tartışma ortamı yaratmayalım,gerek yok.
Paylaşım yapıldı,yorumlar da bu doğrultuda olursa iyi olur,gerek yok...
neden simdi kule vinci kuruldu?
2 senedir mobil vinclerlen ograsilip simdi zemin islerine yaklasmisken sahanin icine birde kule vinci kurulmasina anlam veremedim
ilk basda okadar mobil yerine 3 kule olsaydi simdi bu is bitmisdi bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni soru sorabiliyorsak.
2 senedir mobil vinclerlen ograsilip simdi zemin islerine yaklasmisken sahanin icine birde kule vinci kurulmasina anlam veremedim
ilk basda okadar mobil yerine 3 kule olsaydi simdi bu is bitmisdi bence
Cevap alabilirsek emin ol paylaşım yapacağız.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
k_BJK_5106_20160807_195051.jpg
Mesela Vodafone Arenadaki merdivenler.
Normal merdiven gibi, bizimki bloklarlan yapılmış.Karadenizli
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni soru sorabiliyorsak.
ilk basda okadar mobil yerine 3 kule olsaydi simdi bu is bitmisdi bence
Kapasite olarak,mobil vinçler ve kule vinçler arasında bariz bir fark yok.
Mobil vinçler de 120 tonluk ve bomları açılınca oldukça ileri bir mesafeye gidebiliyor.
Kule vinç kuruldu çünkü çim alt tabakası haftaya başlayacak ve mobil vinç çok fazla yer kaplıyor.
Kule vinç daha az yer kaplıyor.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 20:08.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap şu Selçuk:
Kapasite olarak,mobil vinçler ve kule vinçler arasında bariz bir fark yok.
Mobil vinşler de 120 tonluk ve bomları açılınca oldukça ileri bir mesafeye gidebiliyor.
Kule vinç kuruldu çünkü çim alt tabakası haftaya başlayacak ve mobil vinç çok fazla yer kaplıyor.
Kule vinç daha az yer kaplıyor.
iyi, mantikliymis
zeminin altyapisina baslanmasida harika, ins bu hizla kazasiz belasiz devam eder"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüretici
mag-ma.com.tr
sitede chat fonksiyonu var
gayet gevezeler
ip adresini gördülermi hemen ürünlerimizi satmayi düsünürmüsünüzden basliyorlar
koltugun fiyatinida derleru will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum